Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rusilac
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 15:11

Virtu4l je napisao/la:Dao intevju za Avaz, kakav autogol :tokralju:
Reci mi kakav si inace?Boli puno? :urnebes: :wave:
Hajde,ne sekiraj se puno,gledaj to s vedrije strane,spasava ti idola, dovodi Barbareza za selektora i kad prestane s fudbalom postaje predsjednik saveza.
Vidis da na kraju prica ima sretan zavrsetak :urnebes:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 22 sep 2014, 15:20

Rusilac je napisao/la:
Hajde,ne sekiraj se puno,gledaj to s vedrije strane,spasava ti idola, dovodi Barbareza za selektora i kad prestane s fudbalom postaje predsjednik saveza.
Ajde ti priznaj da dolazis iz neke zabiti, da se tramvajem nikad nisi vozio i da si polupismen, da nikad iz svoje zabiti nisi nigdje nosa pomolio i da ti je vrh zabave grand shou.
Samo takvim likovima odgovara povratak ove ljudske nakaze nazad u reprezentaciju :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 22 sep 2014, 15:22

kakva je ovo kafa bila uz zadnji 15-ak stranica

:kafa:

tesko da ikad ovakvu skuham...

...jedino mozda ako se Misketova tema malo probudi :hmmmmm:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 15:24

Aragon je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
Ajde ti priznaj da dolazis iz neke zabiti, da se tramvajem nikad nisi vozio i da si polupismen, da nikad iz svoje zabiti nisi nigdje nosa pomolio i da ti je vrh zabave grand shou.
Samo takvim likovima odgovara povratak ove ljudske nakaze nazad u reprezentaciju :kafa:
Decko smiri se,ti kao urbani momak ne smio sebi dopustiti da vrijedjas ljude.Da ti je tesko,to mi jasno ali apelujem na tebe da zadrzis dostojanstvo. :kafa:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 22 sep 2014, 15:27

Svi kapitena na avatar molim, ovo uključuje i hejtere koji su na aparatima. :kafa:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 sep 2014, 15:28

Dobro je, živ si. :lol:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 sep 2014, 15:30

tuzlak1987 je napisao/la: Ne lupetam ja o dijasporaskoj reprezentaciji, reprezentacija je postala klasicni teferic da se dijaspora skupi i zapije. Nije to to ..

Normala njima je Spahic dobar, ali tvrdim da nekom ko zivi u BIH sigurno nije, bar ne vecini
Slazem se, idem na utakmice i to sto kazes je fact. Ali i ne zbog gradske raje, medju koju tebe (Tuzla) i sebe (Sarajevo) brojim...vec zbog masnih Mugdima iz vukojebina odnosno rodjenih u inostranstvu medju koju grupu se takodjer ne brojim... ljudi sto ne znaju nabrojat rezervne igrace. Tako je bilo bar na svjetskom prvenstvu po njemackoj, svicarskoj, austrij a vjerujem i skandinavij... kad su lole se nakitile dresovima za 200 maraka i nabacili natpis svog imena / prezimena.

MUGDIM HADZIOMEROVIC, ADEL MEHMETBASIC i slicno.

uglavnom Spaha nije nam kriv sto su nam veliki dio "zema" koji idu na tekme zesci degeni... znam i sam to, da baustelac Mugdim sebi moze priustit gostujuce tekme dok mozda neko sto vise voli ne moze. jbg...

Al na Spahu se mozemo ugledat, on meni sluzi kao motivacija, kao idol. Covjek je sebi IZBORIO karijeru i ligu prvaka. Poceo u Hrvatskoj, pa preko ruskih suma Krykvavykvkykv Sovetov-a i Torpeda do izvanrednih klubova Lige 5.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2014, 15:31

Aparata ljudi, donosite aparata...Virtual tri sebi rezervis'o kad je cuo najradosniju vijest koju cemo slaviti kao praznik :salut:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 22 sep 2014, 15:36

@ Rusilac

Sta sam te uvrijedio?
Samo sam nabrojao kategoriju ljudi koji podrzavaju kabadahiju :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 15:36

Otkad je otisao, svaki dan smo ga na ovoj temi branili, prizivali i molili da se vrati. Evo ispunilo se hvala Bogu. Aferim Nerminovic, Alfred, Neutral, Rusilac, Bosniacum, Belmin,Nitro, Mandrax, bagrcavi, Mirzatele, Goalgetter i svi ostali koji su bili uz kapitena od prvog trenutka. VRATIO SE HEROJ! :tokralju:
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 sep 2014, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 sep 2014, 15:37

biskitt je napisao/la:njemacki Kicker tvrdi da je Spahic dobio poziv protiv svoje volje, i da ce zajedno sa Vollerom razmotriti dalje korake.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... c-ein.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Poprico sam sa likom sto je napiso to preko Twittera, i evo...

Evo, promjenili su clanak. Nidje veze, ni oni nisu imali izvor neki.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... adung.html" onclick="window.open(this.href);return false;

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 sep 2014, 15:46

Cartman je napisao/la:Otkad je otisao, svaki dan smo ga na ovoj temi branili, prizivali i molili da se vrati. Evo ispunilo se hvala Bogu. Aferim Nerminovic, Alfred, Neutral, Rusilac, Bosniacum, Belmin,Nitro, Mandrax, bagrcavi, Mirzatele, Goalgetter i svi ostali koji su bili uz kapitena od prvog trenutka. VRATIO SE HEROJ! :tokralju:
+1

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 15:47

HariTz je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Otkad je otisao, svaki dan smo ga na ovoj temi branili, prizivali i molili da se vrati. Evo ispunilo se hvala Bogu. Aferim Nerminovic, Alfred, Neutral, Rusilac, Bosniacum, Belmin,Nitro, Mandrax, bagrcavi, Mirzatele, Goalgetter i svi ostali koji su bili uz kapitena od prvog trenutka. VRATIO SE HEROJ! :tokralju:
+1
:bih: :bow: :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 22 sep 2014, 15:49

Virtu4l je napisao/la:Sa užitkom pratim pripreme reprezentacije, jer sam napokon siguran da ni iz jednog kadra neće iskočiti ova mrska i odvratna faca.

:wave:
A taman se bio obradovao ali :rol:
Najgore je Virto proš'o :rol: Spaha ga po ko zna koji put doveo do ludila :D Njegov Pape ga ošamario po 100-ti put,znači čovjek se neće oporaviti do kvalifikacija za Katar :rol: :rol: :rol: :rol:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2014, 15:51

Tema vracena gdje i pripada 8-)

A sada, Heroj na avatar :kafa:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2014, 15:52

Koja nam je od ove dvije historijska? Vels ili Belgija? Da znam u kojoj će nas dotični koštati :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 15:52

:salut: :salut: :bih:
Nikad ga zasluziti necemo.
Sta je sve podnio i preko cega je sve presao samo da nikad ne izda Jednu i Jedinu :bow: :bow:

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 22 sep 2014, 15:53

festa veceras u ime naseg kapitena braco moja :bih:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 sep 2014, 15:54

Nemam puno postova, posto sam (bar do ovog trenutka) vise citao kao ne-registrovan i poslje kao registrovan clan. Znam o svakom redovnom Useru dosta, Cartman-norveska, Nerminovic-nada-stoperska ;), Mirzini-vampiri, onaj laf sto nas smori smiley-om sto pije kafu (zaboravio kako se zove)... znaci znam i za Virtuala, i jbg nije red da ga svi sad napadamo - kad zna i sam da je pogrjiesio.

Virtual haj jedno veliko izvinjenje za Spahu. I oprostit ce mo ti.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 sep 2014, 15:56

slika
Vrijeme je za slavlje.

Sa Emirom smo dobili potrebnu stabilnost i mirnoću u odbrani. Tu je i taj famozni glas razuma koji sam spominjao prije mjesec dana. Dakle, kada ne ide, on djeluje kao svojevremeno Kahn ili Effenberg. Nema tu lutanja po terenu kao muhe bez glave.

Autoritet na terenu koji je toliko falio protiv očajnog Kipra.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.