Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

bordobijeli
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 14:07

Ajax je napisao/la:
obagol je napisao/la:Haj nek neko smisleno odgovori, na osnovu čega Hajrović treba igrati u prvih 11? Ja koliko sam uspio upratiti, lik je van forme već godinu i po. I u Werderu je završio na klupi...
Ja koliko sam uspio upratiti Hajrovic nam je prije godinu dana donio SP na kojem je odigrao jako dobro protiv Argentine. Sto se tice Ibisevica i on bi bio mozda na klupi da nije jedina prava devetka u svom timu. I prerano je tvrditi ko je klupa a ko nije poslje par utakmica. Da Hajrovic i Ibisevic igraju istu poziciju ja bi sigurno forsirao Vedu zbog starih zasluga ako nista drugo. Ali posto se radi o dvije razlicite pozicije krilo nam je trenutno puno potrebnije nego drugi napadac koji glumi lazno krilo. Posebno jer ce Bale nadirati po krilima :salut: Uzivaj u golu.

[youtube][/youtube]
sta ovo skandiraju pred kraj klipa :rol: :rol: :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2014, 14:12

bordobijeli je napisao/la: sta ovo skandiraju pred kraj klipa :rol: :rol: :rol:
Zaboli me dali selektora ili neke igrace podrzava 10 ili 90% ljudi. Ja se ne obazirem na stav vecine nego se trudim gledati realno. O greskama selektora sam rekao tebi dovoljno. Nisi realan to sam ti rekao vise puta. Kiks protiv Kipra je skoro neoprostiv i on je glavni krivac. Sada nam predstoji cupanje sa Spahom na celu koje nece biti nimalo lagano. Isto tako smo mogli proci grupe na SP i postati neko i nesto a ne samo simpaticna reprezentacija koja se je eto kvalifikovala.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 22 sep 2014, 14:28

Ok, lik zabio odlučujući gol, ustvari golčinu. Svaka čast na tome, ali jedno krilo u toku utakmice mora barem 5-6 puta probiti po strani i ubaciti loptu u 16-erac. Volio bih stvarno pogledati sve nastupe Hajrovića ponovo, ali gotovo sam siguran da on u sve ovo utakmica što je odigrao nije probio po strani ukupno 5 puta. Djeluje kao da nema nikako samopouzdanja. Ovo što on trenutno pruža nije ni blizu toga da bude u prvih 11. Iskreno se nadam da će što prije popraviti formu.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 22 sep 2014, 14:32

Kako ce nabaciti kada igramo sa tri plejmejkera koji se svaki put kad je imaju moraju se uslikati s njom! Izet nam treba ali samo ako cemo ga koristiti

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 14:39

Ajax je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: sta ovo skandiraju pred kraj klipa :rol: :rol: :rol:
Zaboli me dali selektora ili neke igrace podrzava 10 ili 90% ljudi. Ja se ne obazirem na stav vecine nego se trudim gledati realno. O greskama selektora sam rekao tebi dovoljno. Nisi realan to sam ti rekao vise puta. Kiks protiv Kipra je skoro neoprostiv i on je glavni krivac. Sada nam predstoji cupanje sa Spahom na celu koje nece biti nimalo lagano. Isto tako smo mogli proci grupe na SP i postati neko i nesto a ne samo simpaticna reprezentacija koja se je eto kvalifikovala.
ja priznam da safet ima puno gresaka al zasto onda ne priznati i dobre stvari ,samo relno gledati nista drugo .kad neki trener uvede igraca i on da gol kaze pogodio s izmjenom ,safet to uradi u slovackoj ma kaze nije znao sta ce pa ga uveo :rol: :rol: :rol: .ili kad pobjedimo kaze igraci bili dobri lako je kaze postaviti taktiku kad imas dzeku ,pjanica itd u ekipi a kad izgubis kaze ma safet kriv nema pojma o taktici :rol: :rol: :rol: .ako je to relno gledanje stvari onda :crazy:

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 22 sep 2014, 14:40

u svakom slucaju sigurnost se vraca u odbranu...nece ga Bale lako proc :urnebes: sad sam siguran da uzimamo 6 bodova :bih: :bih:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 22 sep 2014, 15:52

Navijači Walesa u strahu kad su čuli da se Spaha vratio
That's bad news Saphic being recalled as he is their leader and without him they have an inexperienced defence
Evo njihov forum
http://apostlewelshfootie.proboards.com ... lsh-footie
Pridružite se :urnebes:
DD

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 sep 2014, 16:19

Dakle sada Susic moze sam sebi opravdati Svrska od prve minute...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 sep 2014, 16:21

Sad i imamo neke šanse.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 sep 2014, 16:21

Pirke je napisao/la:Dakle sada Susic moze sam sebi opravdati Svrska od prve minute...
I Svrška i bratića a da nema gnjev navijača

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 16:31

Glasao sam za 0 bodova. Sada sa povratkom Spahe ocekujem 4 ili 6. Jadna im je majka. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 22 sep 2014, 16:34

Koji je ono od vas kraljeva se prijavio na taj forum... :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 sep 2014, 16:34

Samo da Avdija ne bude igrao, sve ostalo će biti ok.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 sep 2014, 16:35

Car je go

Zar fakat mislite da jedan igrač može promjeniti atmosferu u ekipi u kojoj niko ni s kim ne priča u kojoj postoji motiva samo da se uslika za novine, ovde za popravak atmosfere se treba smjeniti trener koji i dalje neće imati komunikaciju sa igračima, igračima koji mu nevjeruju koji misle za njega da je najveća trenerska neznalica i plus uz to je taldžija. S ovim vračanjem Spahića još više je skrnavio svoje ime ako je to i moguće dovoljno se izofiro, bojim se da ovo ne izazove još gore reakcije i posljedice.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 sep 2014, 16:48

Cartman je napisao/la:Glasao sam za 0 bodova. Sada sa povratkom Spahe ocekujem 4 ili 6. Jadna im je majka. :bih:
Druže. Spahić je bio na terenu i protiv Egipta i protiv Nigerije... Selektor će izgubiti utakmicu prije nego što će je Spaha pobjediti....
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2014, 16:53

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Bicakcic bi mogao da propusti utakmice protiv Walesa i Belgije zbog povrede. Hajmo strucnjak, stavljaj Hadzica na poziciju stopera.

Pape izvini se Spahi dok jos nije kasno i pozovi ga. On nam je zadnja nada i zadnja linija odbrane uvjek bio a moze biti i opet. Osim ako ne zelis gledati stopersku liniju Sunjic - Ogi ili Zukanovic - Ogi :crazy: :crazy: I jos kad Avdija krene na Bale-a bice show :thumbdown: :thumbdown: Trgni se Pape 5 minuta je do 12, smiju nam se svi. A ima i puno ovih domacih koji jedva cekaju poraze.
:clap: :clap:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2014, 16:59

Pirke je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Glasao sam za 0 bodova. Sada sa povratkom Spahe ocekujem 4 ili 6. Jadna im je majka. :bih:
Druže. Spahić je bio na terenu i protiv Egipta i protiv Nigerije... Selektor će izgubiti utakmicu prije nego što će je Spaha pobjediti....
A gdje su sve one utakmice koje smo dobili? Zasto spominjati samo one koje smo izgubili? Budi pozitivan. :)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 sep 2014, 17:01

calcio je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
A gdje su sve one utakmice koje smo dobili? Zasto spominjati samo one koje smo izgubili? Budi pozitivan. :)
Uvijek sam pozitivan, ali sam ponekad i realan.

Ipak, kad vidim da Svrško Dugouško počinje utakmice, onda sam negativan.

Samo kažem da Spaha ne može popraviti greške selektora. Kao što se desilo protiv Nigerije i Egipta...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2014, 17:08

Pirke je napisao/la: Uvijek sam pozitivan, ali sam ponekad i realan.

Ipak, kad vidim da Svrško Dugouško počinje utakmice, onda sam negativan.

Samo kažem da Spaha ne može popraviti greške selektora. Kao što se desilo protiv Nigerije i Egipta...
Budimo posteni pa priznajmo da vazi i obrnuto, da selektor ne moze popraviti neke greske igraca. Ali i greske su dio fudbala, svakom se desavaju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 sep 2014, 17:09

@Pirke

Pa nije ni nemoguće, sjeti se samo Slovačke i one idiotske formacije sa 3 kreativca i jednim trkačem u sredini bez destruktivca, tada su nas vadili i Hajrović i Spahić i sreća...

I to je bilo sve tako do one prijateljske protiv Argentine kada su nas ljudi otresli kao slinu, onda se selektor malo trznuo pa zvao lafo destruktivce Sušića i Hadžića pa smo vidjeli kako prođosmo protiv Egipta, mada nisu ti igrači krivi za taj poraz, ipak nije bilo ni Misimovića ni Pjanića...

Pa srećom, pojavi se Bešić pred prvenstvo, ali sada nas muči i atmosfera i loša forma i naravno, selektor sa svojim vizijama napadačkog fudbala.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: al87, legendarnadruga, sagitarius i 19 gostiju.