HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

westherc
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la westherc » 21 sep 2014, 23:30

Previse smo respektirali Borac, stisnuli gas nakon gola. Ovakve utakmice dobije ko prvi gol da, mi nismo zabili oni jesu.
Sta se komšija tiče, zatvorit ce se i probat preko kontri, Hebibović i Haurdić, njih zatvarat a Blagojevića, otjerat dalje od gola, jer su oni realna opasnost. Ostali goli prosjek i da nemaju napadaca odnosno imaju al srednja zalost. Mi moramo stiskat od prve minute i naplatit sve precke i stative iz prvih 8 kola. I da Crnov je bio polu ozljeđen , treba nam Crni od prije, vise driblinga i koja asistencija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 22 sep 2014, 08:58

Nedostajalo je srece, no ne sumnjam da ce nam se sreca vratiti protiv komsinica i da cemo njima zabiti sve one precke i stative od zadnjih par kola..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 22 sep 2014, 15:49

E pa u subotu zajebi prečke, stative, kornere, samo golove njih treba dati jer se oni jedino broje i da moram biti puno agesivniji, kao u onoj zadnjoj utakmici oni prema nama. svaki start na granici žutog kartona.
;)
I have a dream

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 sep 2014, 16:11

Ja osobno nemam sta zamjeriti ni igracima ni struci ali cinjenica jedte da Borac nije prakticno zaprjetio a dobio utakmicu,kopija tekme protiv Slobode.Bodovi iz ovakvih tekmi vrijede titule i zato su nam sada sanse bitno umanjene za obranu titule ali sa pobjedom protiv susjeda vracamo se u igru posebno ako na sirokom bude remi .Tek je 8 kola iza nas ali u slijedece tri tekme treba uzeti 7
bodova i onda ce sve biti ok.

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 22 sep 2014, 16:16

3 boda su tri boda protiv svake momčadi, prošle sezone smo izgubili, odnosno nismo pobjedili nikoga iz vrha osim želju kući i Široki, dakle vrijedno skupljati bodove i sve će doć na svoje mjesto. Samo u subotu je pak posebna utakmica i ta 3 boda znače jako puno to igrači jednostavno moraju shvatit, nema čekanja 50, 60 pa idemo nego od prve minute krenuti silovito, jer sam uvjeren da oni neće izdržati naš tempo. :D
I have a dream

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 22 sep 2014, 17:45

Nema čekanja u subotu,igramo kući u Mostaru,njima je to opet utakmica godine...ali ćemo te garibiće laganini spustiti na zemlju.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 22 sep 2014, 17:53

previse su se komsinice digle, u subotu im sljedi prizemljenje.. Laganih 3:0 za nas.
a vladavicu zelim da ide sam na dujkovica, promasi prazan gol i da se pri tome sam ozljedi..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2014, 18:05

Nesto su mi se prepale... Al' ajde, gdje ces boljeg vadjenja nego protiv njih, zato svi na stadion subotu :opaopa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 sep 2014, 18:06

Ma pustite ih,neka pisu.To im je jedina satisfakcija.U subotu nece biti lako, ali westherc je u pravu,treba od pocetka krenuti silovito i ostro ali u granicama fair playa.Bolji smo igracki,trenerski,navijacki ...Dovoljno za pobjedu koja bi osim tri boda donijela rasterecenje pred tekmu sa pitarima.

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 22 sep 2014, 18:10

rondo je napisao/la:previse su se komsinice digle, u subotu im sljedi prizemljenje.. Laganih 3:0 za nas.
a vladavicu zelim da ide sam na dujkovica, promasi prazan gol i da se pri tome sam ozljedi..
Zasto komentirate Vladavica?Njegove izjave govore o njemu samom.Ljubav nasa -zavist vasa.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 22 sep 2014, 18:46

Vladavić livadić im je najveća zvijezda u povjesti,legenda drugoligaških terena,zato molim za malo više respekta;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 18:51

Sjecam se kad nam je Vladavic dao gol na stadionu HSK Zrinjskog igrao tada za Olimpic veseli se kralj i dere ovdje Velez pripada ovdje i gestikulira a raja mu se smije na tribinama i hukce ,uh jes nas tad Olimpic namirio kao od sale!
Al kad mu vidis onu glavu vidis na njemu da je hinjo,vratio se da pomogme Velezu a spreman fizicki kao moja baba uspjeh zadnje 3 , godine vrhunac igranje na Malti i godina grijanja klupe u Salzburgu!
Zadnja izmjena: crnov, dana/u 22 sep 2014, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2014, 18:53

Ko ga yebe dosta o tom tupanu..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 18:56

Eno kone kukaju malo karata dobili kao samo 250 ,idu svi :D ,nemoze im policija i vlast nista,jaki su do bola,korteo kroz grad i folovi molovi,pa da im citava tribina dodje sto im je iza gola bili bi vraceni od Mupa radi nepunoljetnosti!
Prvi u gradu,logicno!

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 22 sep 2014, 19:01

mi se moramo koncentrirati na nas i na nasu igru, njih ko jeb.. ako budemo igrali kako znamo razbit cemo ih bez problema.. ;)

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 19:05

rondo je napisao/la:mi se moramo koncentrirati na nas i na nasu igru, njih ko jeb.. ako budemo igrali kako znamo razbit cemo ih bez problema.. ;)
Samo da Dujkovic nesto odbrani i bit ce to ok,mislim da lik ima do sada najmanji postotak odbrana! :D
Prvi u gradu,logicno!

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 19:15

Al gledaj mu ove izjave kao volio bi da bude titula u mostaru tj u Veleza a kralj vjerovatno niti ne zna da mu klub nikada nista u prvenstvu nije napravio od kad postoje a kamoli bio sampion neke drzave mada jesu bili prvaci 51% teritorije BIH!najveci poslijeratni uspjeh! :lol:
Prvi u gradu,logicno!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 19:41

Taramba je napisao/la:Vladavić livadić im je najveća zvijezda u povjesti,legenda drugoligaških terena,zato molim za malo više respekta;)
Radiljević,Mujic,Bajević,Mara,Kulje,Vaha,Baka,Kajtaz,Tuce,Kodro,Bijedić,Hadžiabdić,braća Jurić,Gudelj i da ne nabrajam vise ima ih za turnir od 4 ekipe

Brato od Aek-a Nanta i drugih do Barcelone s mostarskog asfalta i iz Veležove škole. Haj se sad udari po pači kad se sjetiš da vam je najveca legenda Leon Buhić sa 56 utakmica i 17 golova. Ne volim pisati po vašoj temi ali moram ti replicirati jer se fudbal u Mostaru igrao i prije 95-te. Volio bi da mi ti nabrojiš legende zrinskog eeeee bas me zanima :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 sep 2014, 19:43

RezervniGolman je napisao/la:
Taramba je napisao/la:Vladavić livadić im je najveća zvijezda u povjesti,legenda drugoligaških terena,zato molim za malo više respekta;)
Radiljević,Mujic,Bajević,Mara,Kulje,Vaha,Baka,Kajtaz,Tuce,Kodro,Bijedić,Hadžiabdić,braća Jurić,Gudelj i da ne nabrajam vise ima ih za turnir od 4 ekipe

Brato od Aek-a Nanta i drugih do Barcelone s mostarskog asfalta i iz Veležove škole. Haj se sad udari po pači kad se sjetiš da vam je najveca legenda Leon Buhić sa 56 utakmica i 17 golova. Ne volim pisati po vašoj temi ali moram ti replicirati jer se fudbal u Mostaru igrao i prije 95-te. Volio bi da mi ti nabrojiš legende zrinskog eeeee bas me zanima :urnebes: :urnebes:
Ne mozes ti to njima objasniti kad je njima najveca legenda Igor Žuržinov :urnebes:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 19:47

A ja njega sam zaboravio. Inace lik je iz nekog sela u srbiji. Mada se dvoumim izmedju njega i onog sto im je dosao iz Glasinca sa Sokoca. Jest da nema mostaraca ali braaato oni su legende zrinje :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []