+1laxzg je napisao/la:dobra idejaGarfield je napisao/la:Da li ima zainteresiranih da napravim jednu temu "Niz od 10 pogodaka".... Čisto iz zabave da napravimo temu i uvedemo malo takmičarskog duha. Znači dnevno takmičar može postaviti jedan tip (analiza nije potrebna) i ako prodje taj tip, takmičaru se računa 1 pogodak. Cilj je napraviti niz od 10 pogodaka bez promašaja.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nemoze tip od 1,01 imati istu tezinu kao i preko 2,00,,i sta kad neko dogura do 10laxzg je napisao/la:dobra idejaGarfield je napisao/la:Da li ima zainteresiranih da napravim jednu temu "Niz od 10 pogodaka".... Čisto iz zabave da napravimo temu i uvedemo malo takmičarskog duha. Znači dnevno takmičar može postaviti jedan tip (analiza nije potrebna) i ako prodje taj tip, takmičaru se računa 1 pogodak. Cilj je napraviti niz od 10 pogodaka bez promašaja.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
laxzg je napisao/la:dobra idejaGarfield je napisao/la:Da li ima zainteresiranih da napravim jednu temu "Niz od 10 pogodaka".... Čisto iz zabave da napravimo temu i uvedemo malo takmičarskog duha. Znači dnevno takmičar može postaviti jedan tip (analiza nije potrebna) i ako prodje taj tip, takmičaru se računa 1 pogodak. Cilj je napraviti niz od 10 pogodaka bez promašaja.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
gonzales je napisao/la:Nemoze tip od 1,01 imati istu tezinu kao i preko 2,00,,i sta kad neko dogura do 10laxzg je napisao/la:dobra idejaGarfield je napisao/la:Da li ima zainteresiranih da napravim jednu temu "Niz od 10 pogodaka".... Čisto iz zabave da napravimo temu i uvedemo malo takmičarskog duha. Znači dnevno takmičar može postaviti jedan tip (analiza nije potrebna) i ako prodje taj tip, takmičaru se računa 1 pogodak. Cilj je napraviti niz od 10 pogodaka bez promašaja.
Normalno bila bi neka pravila. Stavili bi granicu za kvote.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
San Marino - Santarcangelo X 3,00
Atvidabergs - Norrkoping GG3+ 2,00
Bursaspor - Besiktas 3+ 1.90
Atvidabergs - Norrkoping GG3+ 2,00
Bursaspor - Besiktas 3+ 1.90
gonzales je napisao/la:Nemoze tip od 1,01 imati istu tezinu kao i preko 2,00,,i sta kad neko dogura do 10laxzg je napisao/la:dobra idejaGarfield je napisao/la:Da li ima zainteresiranih da napravim jednu temu "Niz od 10 pogodaka".... Čisto iz zabave da napravimo temu i uvedemo malo takmičarskog duha. Znači dnevno takmičar može postaviti jedan tip (analiza nije potrebna) i ako prodje taj tip, takmičaru se računa 1 pogodak. Cilj je napraviti niz od 10 pogodaka bez promašaja.
igrali bi preko 1,50 i ko dogura do 10 je poblednik, a osvojio je nista
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
- Consigliere
- Kontakt:
Mozda je bolje da napravimo jednu gdje cemo imati imaginarnih 20 KM recimo i da je pobjednik ko prvi dodje do 100!? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Malo je 100 pogodaka.Consigliere je napisao/la:Mozda je bolje da napravimo jednu gdje cemo imati imaginarnih 20 KM recimo i da je pobjednik ko prvi dodje do 100!?

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- Consigliere
- Kontakt:
KM?Garfield je napisao/la:Malo je 100 pogodaka.Consigliere je napisao/la:Mozda je bolje da napravimo jednu gdje cemo imati imaginarnih 20 KM recimo i da je pobjednik ko prvi dodje do 100!?

Fit Tony: I keep my friends close...
A ne znam što se ovdje mučimo. Ako je aktuelna i dalje ona stranica na fejsu betting11 znam da su se te sobe pravile. Napravimo sobu mi sa foruma i imamo taj kredit i ko bude najbolji na kraju mjeseca ende

Tako blizu, a tako daleko.
Kad smo vec kod tih tema, ja odavno razmisljam o prijedlogu da se napravi tema samo za fudbal i to samo za tipove 1(pobjeda domacina) ili 1x (pobjeda domacina i nerijeseno). Generalno sam pobornik takvog kladjenja i mislim da ove sve varijante kladjenja zbrojevi golova, koseva, poluvremena, kuraca palaca su napravljenje da nas zbune i da vise padamo
Ako bude bilo istomisljenika da probamo i tu varijantu 

Finska 1 Liga
Rovaniemi 0-1 HT Jaro 2/1 22 kvota
Nisam stigao da vam javim, nisam imao neta a rado bih podijelio sa vama, uplatio sam ovaj prelaz i trebao bi biti siguran
Nisam stigao da vam javim, nisam imao neta a rado bih podijelio sa vama, uplatio sam ovaj prelaz i trebao bi biti siguran
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
e jbg, na bet-u su ga izgleda sklonili sa live-aLloriS je napisao/la:Finska 1 Liga

Kaže pradjed iz Tađikistana sinko ovi englezi igraj dvojku na Ipswich na redu su dvojke u ovoj sezoni, pa ajde da vidimo deda reko
Wigan-Ipswich 2 3.15
Wigan-Ipswich 2 3.15
Atvidaberg-Norkoping 2-0 20.min
probati na Norkoping, ovi bodovi im život znače a u prošlosti je bilo obrata pa što ne bi i ovaj put
2 13.25
probati na Norkoping, ovi bodovi im život znače a u prošlosti je bilo obrata pa što ne bi i ovaj put
2 13.25
ispraceno trenutni rez 2 1 bolji gostizgmiky je napisao/la:Atvidaberg-Norkoping 2-0 20.min
2 13.25

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- diplomatija
- Kontakt:
Na današnji dan 2013. Godine wigan je dobio ipswicha 2:0, ja idem tom logikom da se ponovi hah, a molio bih za pomoc, ostao sam bez kompjutera do sutra, kako bih mogao uci na premier preko iPhone? Nadam se da ce mi neko pomoci..hvala
sumnjam da se može ući 

- BavaracZenica
- Kontakt:
Getafe-Valencia 2 2.05
Wigan-Ipswich 1 2.05
A.Coimbra-Estoril X 3.00
Spezia-Carpi X 3.10
kvota 39.08 X 2 KM
Wigan-Ipswich 1 2.05
A.Coimbra-Estoril X 3.00
Spezia-Carpi X 3.10
kvota 39.08 X 2 KM

FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.