FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ady91
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ady91 » 22 sep 2014, 18:55

Phillipp Steinhart je samo prva tri kola odigrao kao ljevi bočni a ostale utskmice koliko sam mogao primjetiti kao stoper!

Klare

Post Postao/la Klare » 22 sep 2014, 20:45

Mladim igračima u Bayernu je ultra teško do minuta doći.

Hojbjerg zna ponekad dobro odigrati, ali realno trenutno je on daleko od nivoa kojeg imaju barem četvorica prije njega.
Isti slučaj je i sa Gaudinom.

Ne treba da nas čudi kada odjednom neki od ovih bude proslijeđen dalje kao Can,
koji ništa manji talenat od Hojbjerga nije.

Isto važi i za Greena, recimo Bayernu je puno sigurnije, a i marketinški isplativije za krilo uzeti jednog Cuadrada, nego li furati i čekati Greena, jer para se ima i previše nekad.

To naravno ne znači da neki od njih neće uspjeti,
ali recimo da su se Miler, Badstuber i Alaba umjesto 2009 pojavili 2014 teško da bi i oni prošli u ovom Bayernu.

Mislim da razumijete šta govorim. ;)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 sep 2014, 20:55

Hojbjerg nema sta trazit' u prvih 11 Bayerna.
Ono sto je igrao, bolje da nije, bez ikakvog ucinka, igrac manje.
Nema potreba da se ljuti, nego nek' zapne na treninzima, potencijala ima, al' rad i samo rad, ga moze gurnut' na uzi spisak Guardiole. Gaudino je trenutno bolji igrac od njeg'.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 sep 2014, 20:58

Klare je napisao/la:Mladim igračima u Bayernu je ultra teško do minuta doći.

Hojbjerg zna ponekad dobro odigrati, ali realno trenutno je on daleko od nivoa kojeg imaju barem četvorica prije njega.
Isti slučaj je i sa Gaudinom.

Ne treba da nas čudi kada odjednom neki od ovih bude proslijeđen dalje kao Can,
koji ništa manji talenat od Hojbjerga nije.

Isto važi i za Greena, recimo Bayernu je puno sigurnije, a i marketinški isplativije za krilo uzeti jednog Cuadrada, nego li furati i čekati Greena, jer para se ima i previše nekad.

To naravno ne znači da neki od njih neće uspjeti,
ali recimo da su se Miler, Badstuber i Alaba umjesto 2009 pojavili 2014 teško da bi i oni prošli u ovom Bayernu.

Mislim da razumijete šta govorim. ;)
O tome sam ja cesto razmisljao, tad je situacija bila potpuno drugacija, postojao je kvalitet ali nije bio dobro izbalansiran. Kad tu jos dodas LVG moralo je ispasti jako dobro..Najgore je u svemu sto ekspanzija tih mladih igrača je počela rasti kako je Bayern postajo snazniji od LVG era pa na ovamo..dok recimo od 2006 pa do 2009 niti je bila neki super mladica kao danas, a bas je tad bilo prilika da se mladima daje prilika. Sada je to jako teško. Moramo čekati da te točak historije opet zavrti za neki moment kao sto je bila 2009

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 21:48

Ljudi, mozda ste u pravu ali su oni njemu obecali da ce dobiti svoju priliku ovu sezonu, zato nije ni otisao na posudbu. Bio je intervju sa njim prije nekoliko dana gdje ovo rekao, klub mu je obecao da ce dobiti priliku svoju. Ruku na srce, meni je on bolji od Gaudina (nije samo sto mi je drug i tako ali je on vec to pokazao i proslu sezonu.) Pierre je predobar talenat da grije klupu, on sad u ovim godinama treba da igra i pogotovo kad je ovako mlad i igra za reprezentaciju. Steta sto mozemo izgubiti ovakog igraca, on je sam htio da ide na posudbu ali mu nisu dali.

Nadam se da ce dobiti svoju sansu, stvarno je predobar i bilo bih mi zao ako ode u koji drugi klub. Mogao je makar i on kao Alaba, Lahm, Kroos - da ide koju godinu ili dvije u jedan dobar klub i kad se vrati - bujrum u prvu postavu. :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 sep 2014, 01:49

Nerminovic je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Pobjeda amatera u Garchingu rezultatom 2:1.Strijelci Wegkamp(8.gol ove sezone :cool: ) i Sallahi.
Sallahi je strasan igrac. :salut:
[youtube][/youtube]
:tokralju:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 sep 2014, 09:47

Ja ne znam čemu tolika kuknjava za osvojenim bodom u Hamburgu? Previše ste postali umaženi sa zadnjim dvjema sezonama i stalnim pobjedama i mislim da treba dati malo oduška igračima. Hajd samo da se sjetimo SP-a iz Južne Afrike i kakav smo tada start u BL imali... i kako je ta sezona po Van Gaala ispala.
Ja sam poželio neizvjesnih utakmica i sezona koje se odlučuju u zadnjim kolima. Koliko god bila dobra prošla sezona u BL, meni je pomalo dosadna bila. Znam da imamo kadar čija druga postava se može regularno boriti za mjesto u LP minimalno, ali ohladite malo. Neporaženi u prva 4 kola, ja potaman.
Večeras derbi kola i eto prilike da pokažemo ko je gazda :-)
Sent from my Philips Smart TV.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 sep 2014, 10:10

gerdmuller je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Pobjeda amatera u Garchingu rezultatom 2:1.Strijelci Wegkamp(8.gol ove sezone :cool: ) i Sallahi.
Sallahi je strasan igrac. :salut:
[youtube][/youtube]
:tokralju:
To je to. :kafa:
Igracina. :clap:

BackSpace United

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 23 sep 2014, 11:25

Veceras protiv Paderborna derbi :lol: , mozda Lewa ne bude igro zbog neke lakse povrede :x
odustajem od pogađanja formacije jer sa pepom niko ne moze :D , nadam da ce Rode napokon poceti tekmu,
nista osim pobjede ne dolazi u obzir
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 sep 2014, 12:01

dr.adnan je napisao/la:Ja ne znam čemu tolika kuknjava za osvojenim bodom u Hamburgu? Previše ste postali umaženi sa zadnjim dvjema sezonama i stalnim pobjedama i mislim da treba dati malo oduška igračima. Hajd samo da se sjetimo SP-a iz Južne Afrike i kakav smo tada start u BL imali... i kako je ta sezona po Van Gaala ispala.
Ja sam poželio neizvjesnih utakmica i sezona koje se odlučuju u zadnjim kolima. Koliko god bila dobra prošla sezona u BL, meni je pomalo dosadna bila. Znam da imamo kadar čija druga postava se može regularno boriti za mjesto u LP minimalno, ali ohladite malo. Neporaženi u prva 4 kola, ja potaman.
Večeras derbi kola i eto prilike da pokažemo ko je gazda :-)

doktore uvazeni sve to stoji ali sto ,zaboravljamo kakvu je momcad i kvalitet ekipe imao tvorac koji je udario temelje danasnjem mocnom bayernu luis van gal ,a kakvu danas ima pep guardiola ,to je neuporedivo guardiola za razliku od gala ima armiranu betonsku ekipu i u prvih 11 a i klupa haman rame uz rame.Moze malim djelom biti i umor momcadi s obzirom da je veliki broj nasih momaka igrao na nedavno zavrsenom SP.pa i da se bod pokoji izgubi ,ali igra mora zancajno da se popoljsa.Po meni stvar guardioole i njegove koncempije .

Prosoje vakat onih starih dobrih vrmena neizvjesnosti ,kad si s merakom dozvivljavao s merakom svaku pobjedu ,ovodanas to nema jednostavno mi smo svjet za sebe toliko smo ispred svih tako da pobjede ono su normala za ovakav bayern,
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 sep 2014, 12:58

:urnebes: :rol:
[youtube][/youtube]

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 sep 2014, 14:31

Večeras derbi kola, ima prenos na es2, :cool:

Očekujem naravno pobjedu i napokon prvo mjesto, gdje bi i ostali do kraja prvenstva.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 sep 2014, 15:07

Neutral je napisao/la:Večeras derbi kola, ima prenos na es2, :cool:

Očekujem naravno pobjedu i napokon prvo mjesto, gdje bi i ostali do kraja prvenstva.
Mislim da ima prenos i na ES1

BackSpace United

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 sep 2014, 15:13

Nebih rekao znam da bundesligu prenosi es2 kako ja do sada pratim, ne znam da je ikada prenosio er1 ;) ;)

Joj ali ruzan je onaj 1 sto stoji ko logo na dresovima bas kvari nekako dres znam ja da je u pitanju operater, no opet nekako ruzno igleda dres, veceras do pobjede bavarci :thumbup:
04.10.2009 !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 sep 2014, 15:15

Nema, tu je boks, :)

Ribery ima i dalje problema sa povredom, tako da najvjerovatnije neće biti nikako u sastavu.
Thiago bi sljedeće sedmice trebao početi sa treningom (punim kapacitetom).
Šok za Generala, trebao se vratiti za sedam dana, baš kao i Thiago, međutim povreda je takve prirode da se ne očekuje prije kraja 10 - tog mjeseca i početkom 11 - tog. Dakle, malo više od mjesec dana, :facepalm:

ady91
Kontakt:

Post Postao/la ady91 » 23 sep 2014, 15:25

Šta mislite n ovu formacijju za večeras

Neuer - Benatia, J. Boateng, Alaba - Rafinha, Lahm, Xabi Alonso, Juan Bernat - Robben, M. Götze - Lewandowski

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 sep 2014, 15:32

Kod mene ima prenos na ER1 i ER2

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 sep 2014, 15:37

Nerminovic je napisao/la:Kod mene ima prenos na ER1 i ER2
lazes :!: samo eurosport 2 prenopsi bundeligu
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 sep 2014, 15:39

Nije istu ES u pitanju, nije on iz BiH.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 sep 2014, 15:40

PEP je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Kod mene ima prenos na ER1 i ER2
lazes :!: samo eurosport 2 prenopsi bundeligu
:o

Kod mene ovako.. :hmmmmm:
Mozda sto sam ja u Danskoj, onda drugacije. :thumbdown:
TV: Eurosport & Eurosport 2

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []