Safet Sušić - Pape
- skyisthelimit
Re: Safet Sušić - Pape
Oni barem znaju na maternjem ( njemacki ), ovaj ni to ne zna ( bosanski ).
Ovo je reci izjava nakon utakmice:
[youtube][/youtube]
Ovo je reci izjava nakon utakmice:
[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...
Daj ne blamiraj se sviju ti
A vidi ovih:
Msm koji qracc zapinjes za jednog lika a pola ih je kriticno po tom pitanju. Je li fazon za sve pljuvati istog?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa kako se ne nervirati, frajer ne zasluzuje mjesto u ekipi (barem ne u prvih 11) i jos ne zna pricat'. Malo je rec' da je iritantno.Sabinho je napisao/la:Msm koji qracc zapinjes za jednog lika a pola ih je kriticno po tom pitanju. Je li fazon za sve pljuvati istog?
Pitanje je li zaista Spaha dao izjavu za njih. Ne bi bio prvi put da izmisle.skyisthelimit je napisao/la:Zeljno smo cekali izjave Dzeke i Spahica prije, tokom i nakon Brazila. Sada kada je krenuo novi ciklus, na svakom koraku njihove izjave.Pa cak i u Sportu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije tacno.Virtu4l je napisao/la:Džaba spinuješ bubnjaš, Ivica Osim se uvijek oglašavao, ovaj put ga je loše zdravstveno stanje spriječilo u tome.
Ivica Osim se oglasavao u losem stanju prije.
Ivica Osim kad ne bi na usta, taj bi na guzicu .. ne boj se, ne može njega nikakvo zdravstveno stanje spriječit' da malo pametuje
Kenjac kako rekoh ako nesto nemas,alternativa je da opet nemas.Skontao sad,mada cito sumnjam.Saurman je napisao/la:Ne kenjaj sa tim mesarskim pošalicama.harishp je napisao/la:Vala I ti imas problema sa samim sobom.Saurman je napisao/la: Kad nam je Spahić "najbolji" stoper to samo pokazuje kakve probleme imamo sa odbranom.
Ako u padjetu imas marku a hoces kilu mesa i to kremenadle,ni bjelih bubrega za to kupiti neces.
Kontas,kiseli.
Sušić je trebao tražiti alternative za odbranu a ne vraćati 34godišnjeg kiksera.
@kimbo kod tebe logicno da si nelogican,tako da,tako ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odlazi ubleho,odlazi vise i povedi trojku sa sobom 
Semiru Štiliću je sinoć uručena nagrada za najboljeg igrača poljske lige za mjeseca august.

Meanwhile, Avdija ne može ni za najboljeg igrača mjeseca u Hajduku dobit.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Safete, nek' te bude stid.wobly92 je napisao/la:Semiru Štiliću je sinoć uručena nagrada za najboljeg igrača poljske lige za mjeseca august.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Da nije tog sto pametuje **** moj bi se ti sjekiro za repku i za to kako ce odigrat sad protiv Velsa i Belgije.. A da ne spominjemo to da bi isto tako **** moj gledo Dzeku, Spahu, Begovica, Pjanica, Besica i Avdijatora u Brazilu (preko TVa) tako da svaki put kad spomenes ime tog sto pametuje, ustani i pokloni se..Chinaglia je napisao/la:Ivica Osim kad ne bi na usta, taj bi na guzicu .. ne boj se, ne može njega nikakvo zdravstveno stanje spriječit' da malo pametuje
Stila majstore, ako ti dodje poziv od ovog kretena nemoj se ni odazvat molim te !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
da nije Papeta, qrac bi vi gledali repku u Brazilu, prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje, nezahvalnici .. ustanite kad spomenete ime Safeta Sušića!
I jedan Ciro je odveo Hrvatsku do 3 mjesta na SPu pored jedne Holandije i Njemacke, samo zato jer je imao odlicnu generaciju igraca.Chinaglia je napisao/la:da nije Papeta, qrac bi vi gledali repku u Brazilu, prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje, nezahvalnici .. ustanite kad spomenete ime Safeta Sušića!
Ustanem se kad spomenem ime Safeta Susica, igraca.
Izvalim se na kauc kad spomenem ime Safeta Susica, selektora.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
nezahvalnice da nije ivice ovaj kretenski savez bi bio suspendovan i prije susica **** te on..Chinaglia je napisao/la:da nije Papeta, qrac bi vi gledali repku u Brazilu, prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje, nezahvalnici .. ustanite kad spomenete ime Safeta Sušića!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
E i ti svasta trazis. Pa kad je Bosnjo znao biti zahvalan za nesto?Chinaglia je napisao/la:da nije Papeta, qrac bi vi gledali repku u Brazilu, prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje, nezahvalnici .. ustanite kad spomenete ime Safeta Sušića!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da mi je vidjeti dokle bi dogurali Murinjo da preuzme sadasnji Celik, i Gvardiola sadasnju Slobodu.
Vjerovatno bi svojom "strucnoscu" ova dva maga imali rezultate a ne zahvaljujuci onim sto imaju od igrackog kadra.
Vjerovatno bi svojom "strucnoscu" ova dva maga imali rezultate a ne zahvaljujuci onim sto imaju od igrackog kadra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa evo i dalje imamo odlicnu generaciju, zasto su izgubili od Kipra?Pirke je napisao/la:I jedan Ciro je odveo Hrvatsku do 3 mjesta na SPu pored jedne Holandije i Njemacke, samo zato jer je imao odlicnu generaciju igraca.Chinaglia je napisao/la:da nije Papeta, qrac bi vi gledali repku u Brazilu, prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje, nezahvalnici .. ustanite kad spomenete ime Safeta Sušića!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
@Pirke, post je napisan u ironičnom tonu, primjenio sam na Papeta, ono što je @Ajzea primjenio na Ivicu Osima
Zbog... Selektora???.........Sabinho je napisao/la:Pa evo i dalje imamo odlicnu generaciju, zasto su izgubili od Kipra?Pirke je napisao/la:I jedan Ciro je odveo Hrvatsku do 3 mjesta na SPu pored jedne Holandije i Njemacke, samo zato jer je imao odlicnu generaciju igraca.Chinaglia je napisao/la:da nije Papeta, qrac bi vi gledali repku u Brazilu, prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje, nezahvalnici .. ustanite kad spomenete ime Safeta Sušića!
@chinaglia sori druže, do mene je. Hehehe
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Malo je to prijatelju malo. Igra u losem klubu koji je lider u losoj ligi i nije iskoristio svoju sansu prije dvije godine. Treba da promjeni klub i ligu onda mozda bude imao vise srece.wobly92 je napisao/la:Semiru Štiliću je sinoć uručena nagrada za najboljeg igrača poljske lige za mjeseca august.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.