Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ma ne vjerovatno, nego isti slucaj kao kod nas, obicni condivo 14 dres u njihovim bojama za sada i onda kasnije neki unikatni..mada ja nas plavi dres ne bi ni mijenjao, samo bijeli..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Eto sada ne valja Adidas 

da upitam ima li ko zainteresovan, naravno rijec je o orginalu, vise detalja na pp..... pozzz
Da je bar Miske. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ja mislim da nema osobe koja može reći da mu Miske nije drag.BaDa12 je napisao/la:Da je bar Miske.

ima na stanju i ovako dres bez imena i broja, pa stampaj i svoje ime ak ti je volja.....BaDa12 je napisao/la:Da je bar Miske.

Adidas je za k.., rezultati nikakvi, treba vratiti Legeu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko vidim, adidasu se nesto i ne prodaju nase stvari. Nadao sam se da ce se pustiti makar ove trenerke u prodaju, a oni nemaju ni dresova u officielnom internet shopu. 

http://www.****/artikal/15872487/dres ... -original/ prodajem dres. Original sve. Kupljeno u adidas shopu
Pored prodaje mijenjam za plavi ili bijeli dres BiH M ili L velicineJavster je napisao/la:http://www.****/artikal/15872487/dres ... -original/ prodajem dres. Original sve. Kupljeno u adidas shopu
- sigurnoable
- Kontakt:
Zar je moguce da nema nigdje uzeti dres repke osim u Sarajevu (mislim na originalni Adidas)?
Koliko ja znam, bilo je u adidas shopu u Tuzli. Nisam provjeravao u skorije vrijeme, ali znam da su se prodavali kao ludi ovdje.sigurnoable je napisao/la:Zar je moguce da nema nigdje uzeti dres repke osim u Sarajevu (mislim na originalni Adidas)?
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
o
Zadnja izmjena: eldo, dana/u 30 mar 2015, 00:57, ukupno mijenjano 2 puta.
- sigurnoable
- Kontakt:
Meni bi trebao jedan u Bihac, ne znam ima li u Sport Vision uzeti, gledao sam na web portalu i nemaju ga u ponudi valjda zato sto su vlasnici iz RS aHariTz je napisao/la:Koliko ja znam, bilo je u adidas shopu u Tuzli. Nisam provjeravao u skorije vrijeme, ali znam da su se prodavali kao ludi ovdje.sigurnoable je napisao/la:Zar je moguce da nema nigdje uzeti dres repke osim u Sarajevu (mislim na originalni Adidas)?

Provjerovao sam ja više Sport Vision prodavnica i oni ne nabavljaju tu, tako su mi barem one radnice rekle, a razlog si upravo i napisao.. Šteta. ali tako je kako je.sigurnoable je napisao/la:Meni bi trebao jedan u Bihac, ne znam ima li u Sport Vision uzeti, gledao sam na web portalu i nemaju ga u ponudi valjda zato sto su vlasnici iz RS aHariTz je napisao/la:Koliko ja znam, bilo je u adidas shopu u Tuzli. Nisam provjeravao u skorije vrijeme, ali znam da su se prodavali kao ludi ovdje.sigurnoable je napisao/la:Zar je moguce da nema nigdje uzeti dres repke osim u Sarajevu (mislim na originalni Adidas)?
Ima u slucaju plasmana na EP inace jako jakoooo tesko.Moggi je napisao/la:ima li sta od onog naseg unikatnog dresa
Da li je još neko primjetio novi dres reprezentacije kod juniorki (igrale prije nekoliko dana prijateljsku utakmicu s Albanijom). Da li će ovaj dres biti i za A reprezentaciju?

ako ima kakva slika sa ove prijateljske utakmice juniora protiv uae u srbiji jucer, mogla bi dokazati tvrdnju. svidja mi se to gore pravo, bolje nego do sad dosta, mada sa eventualni ep ocekujem nesto novo.
Zarathustra
Nije lose, bolji nego onaj prosli u svakom slucaju.
simpa mi je ovaj zuti detaljcic
edit: evo ima jos zute boje

simpa mi je ovaj zuti detaljcic

edit: evo ima jos zute boje

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.