Gledat cemo sanduke zavijene u petokrake.Goalgetter je napisao/la:Spaha se vratio, jugonostalgicari na aparatima.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Juventinisimo
- Kontakt:
Bosanski vezir je tu...sanse Belgije su svedene na minimum...o Walesu necu ni pricati...njima su sanse jos manje...
Wales-
0:2
-Belgija 1:0
Wales-
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
u ja bih to volio, jer bas selim tamo dole na ilidzuAragon je napisao/la:Hoce li sad pripreme opet u Hrasnici biti?
Pretjerujete decki.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Citam vase komentare nego zar ovoga Virtuala nije stid ali dobro pravi trol... 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jel' se ovo Ahmo vratio?Samkara je napisao/la:Citam vase komentare nego zar ovoga Virtuala nije stid ali dobro pravi trol...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Waoo svi ga redom pljuvali kako nam ne treba kako treba otici sto prije a sad ga svi slave, a i sam spaha se posrao na svoj obraz sa ovim vracanjem u repku dok je safet tu, ne kazem da mi nije drago deff nam treba jel nemamo kalibra stopera kakv je on, ali ako imas svoj neki stav ispostuj ga do kraja !! Ovo je samo zamazivanje ociju javnosti!! Dobro je jedan status napisan ' cirkus kolumbija se nastavlja, lud vodi ljubav sa zbunjenim'
Kakav Ahmo ?Nerminovic je napisao/la:Jel' se ovo Ahmo vratio?Samkara je napisao/la:Citam vase komentare nego zar ovoga Virtuala nije stid ali dobro pravi trol...
aleksandar_veliki je napisao/la:Mjesto stanovanja vas dvojiceCartman je napisao/la:Gledat cemo sanduke zavijene u petokrake.Goalgetter je napisao/la:Spaha se vratio, jugonostalgicari na aparatima.
Ja samo zelim da zamolim Emira da sastavi tim za iduce dvije tekme. Dok je on tim i sastav krojio, mi smo i pobjedivali. Cim je Safet u svoje ruke uzeo stvari, znamo sta se dogodilo.
Drago mi je da se Emir vratio. Mislim da nam treba ove kvalifikacije dok se drugi stoperi uigraju. Ja bi forsirao Bico-Emir da Ermin sto vise iskustva stekne i kad dobijemo normalnog selektora da moze da preuzme odgovornosti u odbrani na sebe.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sve zaboravim sto sam nagodan čitav dan,pa se sjetim da se kapiten vratio i da nas vodi na Euro 
Volio bih vidjeti samo IP adrese svih ovih koji podrzavaju psihopatu, iz kakvih li vi vukoyebina dolazite kuknjava kuknjava kuknjava
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Jutros kad Bada ubacila ono, ja mislio neko se zahebava, reko hakovali stranicu, kad ono istina, kapiten, vođa ove generacije se vratio, Safet je kleknuo pred njega.
Hvala Emire brate
Hvala Emire brate
DD
Brzo će oktobar, isto kao što je brzo došao i juniAragon je napisao/la:Volio bih vidjeti samo IP adrese svih ovih koji podrzavaju psihopatu, iz kakvih li vi vukoyebina dolazite kuknjava kuknjava kuknjava
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kapiten nas
Virtual mozes da trolas i da me prozivas kako hoces, sada mi je momak u inboks objasnio o cemu se radi...
Evo posto tvrdis da sam taj mozemo u jedan ban ili sta vec
prihvatas li izazov 
Virtual mozes da trolas i da me prozivas kako hoces, sada mi je momak u inboks objasnio o cemu se radi...
Evo posto tvrdis da sam taj mozemo u jedan ban ili sta vec
Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Gledaj ga na tom avataru, isti Tom Cruise.Nitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Tu su negdje i po karakteruCartman je napisao/la:Gledaj ga na tom avataru, isti Tom Cruise.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I jos neka bude na celu saveza, a burazera neka malo unaprijedi i neka mu on bude novi Bakovic ili PilavNitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.![]()
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
+Nitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.![]()
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, BiH26, MiranGlasnic, nebeskasila, RajvoSA03, Roki50 i 51 gost.