Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Amarinho
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Amarinho » 22 sep 2014, 23:21

@Cartman
@Nerminovic
@Ekipa religihe Emirology

Ima li vas na twitteru? Da hate-amo zajedno oni sto nas mrze.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 sep 2014, 23:26

slika

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 22 sep 2014, 23:27

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Gledaj ga na tom avataru, isti Tom Cruise. :bow:
Tu su negdje i po karakteru :kafa:
Cuj to i po karakteru :hmmmmm: :kafa:

Ala ga polizase ovi... a vidi nakon samo par dana Spahica moli Papet :kafa:
Zadnja izmjena: Samkara, dana/u 22 sep 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 23:27

Amarinho je napisao/la:@Cartman
@Nerminovic
@Ekipa religihe Emirology

Ima li vas na twitteru? Da hate-amo zajedno oni sto nas mrze.
Ima. :thumbup:
Meni najgori Dautbegovic, koliko mi se samo ovaj covjek gadi. :sick:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2014, 23:28

Samkara je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor. :ljepota: :bow:
+ :kafa:
Ahmo is back :D :kafa:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 23:30

Ajax je napisao/la:
Samkara je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor. :ljepota: :bow:
+ :kafa:
Ahmo is back :D :kafa:
Ma' nije to Ahmo.

:urnebes: :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 sep 2014, 23:32

@Nerminovic

Veze nea lik realno. Nisam bio nesto aktivan al u inat dusmanu od danas sam tu.

@AmrzakiBHF ako ti se followuje ;)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 sep 2014, 23:35

evo je Ahmetoglu

slika

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 sep 2014, 00:20

slika

slika

Klempo, nakon što je čuo da se kapiten vratio. :cool:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 sep 2014, 00:22

Zaustavit ce klempu Speed Demon :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 23 sep 2014, 00:44

Ajax je napisao/la:Zaustavit ce klempu Speed Demon :mrgreen:
Oj,na to sam zaboravio :facepalm:
#miasanmia

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 sep 2014, 01:02

Jedan komentar sa b92 gdje ljudi fakat vecinom realno komentarisu:

Naso je koga da ubedjuje,Spahic je bio ubedljivo najgori igrac na SP.Onaj crnac ga je pretrcavao kako je hteo,kao da ne postoji na terenu.
(Realno, 22. septembar 2014 22:40)

Jos samo nasa djecurlija i ruralci koji IP adresu kriju ko zmija noge podrzavaju i vide nesto dobro u pozivanju kabadahije.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 sep 2014, 01:33

Ajax je napisao/la:@ Rusilac
A koji se **** ti u sve mijesas. Rekao sam ti juce da je po meni Belgija veliki favorit i da se ne slazem sa tobom da nebi imali sanse protiv nas ako bi mi igrali svoju igru. Jer je Belgija po tebi samo trkacki jaka momcad a ne tehnicki. I sta ti sada nije jasno. Belgija jeste veliki favorit jer su ti juce ljudi objasnjavali da od 11 pozicija imaju na 9-10 pozicija bolje igrace nego mi. Sto ne znaci da ih ne mozemo pobjediti. Puno bitnija je utakmica protiv Walesa lako ce poslje biti za Belgiju. Belgija je trenutno peta reprezentacija svijeta. Ispred Spanije, Brazila, Francuske, Italije, ... ..
Evo majstore da ti i ja kazem kao ovaj momciluk @Rusilac: Belgija nije niti ce biti veliki favorit protiv Bosne i Hercegovine na Bilinom Polju...na njihovom terenu cak nisu veliki favoriti jer ti ocigledno ne znas sta znaci "veliki favorit", mi nismo yebena Moldavija, nasa "normalna" formacija se kompletna sastoji od igraca iz liga 5...dakle, "samo" su favoriti...u njihovoj zemlji...u Zenici necu ni da pricam, bare-bare :kafa:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 sep 2014, 02:57

Krenuli su pljuvati po Sunjicu Bicakcicu koji su stanardni u klubovima,pa Prcic itd samo je greska u formaciji bila i igrac Susic umjesto njega da je bio Medunjanin mi bi razvukli Kipar..vidjet cemo sad Vels i Belgiju sa Spahicem

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 sep 2014, 09:17

Papastathopoulos je napisao/la:
Ajax je napisao/la:@ Rusilac
A koji se **** ti u sve mijesas. Rekao sam ti juce da je po meni Belgija veliki favorit i da se ne slazem sa tobom da nebi imali sanse protiv nas ako bi mi igrali svoju igru. Jer je Belgija po tebi samo trkacki jaka momcad a ne tehnicki. I sta ti sada nije jasno. Belgija jeste veliki favorit jer su ti juce ljudi objasnjavali da od 11 pozicija imaju na 9-10 pozicija bolje igrace nego mi. Sto ne znaci da ih ne mozemo pobjediti. Puno bitnija je utakmica protiv Walesa lako ce poslje biti za Belgiju. Belgija je trenutno peta reprezentacija svijeta. Ispred Spanije, Brazila, Francuske, Italije, ... ..
Evo majstore da ti i ja kazem kao ovaj momciluk @Rusilac: Belgija nije niti ce biti veliki favorit protiv Bosne i Hercegovine na Bilinom Polju...na njihovom terenu cak nisu veliki favoriti jer ti ocigledno ne znas sta znaci "veliki favorit", mi nismo yebena Moldavija, nasa "normalna" formacija se kompletna sastoji od igraca iz liga 5...dakle, "samo" su favoriti...u njihovoj zemlji...u Zenici necu ni da pricam, bare-bare :kafa:

Belgija nije favorit, al ce nas sigurno dobiti u hendikepu i razbiti na terenu. Ali necemo je nazvati favoritom :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bilalx

Post Postao/la bilalx » 23 sep 2014, 09:24

sjajno odigrano od strane spahe... :clap: :clap: well played sto bi rekle kolege sa bibisija...vraca se u tim kao heroj i spasilac jer "ocito" se bez njega ne moze...s tim sve pada u zaborav...svi marifetluci, sve pizdarije, svi prefriganluci...joj joj...moram odati spahi priznanje...veliki si majstor manipulacije....ovo je cisti mangupluk...ja sam odusevljen ovom njegovom sposobnoscu...

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 23 sep 2014, 10:03

bilalx je napisao/la:sjajno odigrano od strane spahe... :clap: :clap: well played sto bi rekle kolege sa bibisija...vraca se u tim kao heroj i spasilac jer "ocito" se bez njega ne moze...s tim sve pada u zaborav...svi marifetluci, sve pizdarije, svi prefriganluci...joj joj...moram odati spahi priznanje...veliki si majstor manipulacije....ovo je cisti mangupluk...ja sam odusevljen ovom njegovom sposobnoscu...
A to sto nam je fakat odbrana amaterska bez njega?
Pa i Begovic je izjavio kad su ga pitali kako je igrati kad su ispred njega Sunjic i Bicakcic, da su previse tihi i da ne komuniciraju medjusobno, dok je Spahic uvijek bio jasan i glasan i komandovao je odbranom.
Sto se mene tice, neka se vratio, posmatram ovo kao novi pocetak i nadam se da ce biti bez skandala.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 23 sep 2014, 10:12

biskitt je napisao/la:
bilalx je napisao/la:sjajno odigrano od strane spahe... :clap: :clap: well played sto bi rekle kolege sa bibisija...vraca se u tim kao heroj i spasilac jer "ocito" se bez njega ne moze...s tim sve pada u zaborav...svi marifetluci, sve pizdarije, svi prefriganluci...joj joj...moram odati spahi priznanje...veliki si majstor manipulacije....ovo je cisti mangupluk...ja sam odusevljen ovom njegovom sposobnoscu...
A to sto nam je fakat odbrana amaterska bez njega?
Pa i Begovic je izjavio kad su ga pitali kako je igrati kad su ispred njega Sunjic i Bicakcic, da su previse tihi i da ne komuniciraju medjusobno, dok je Spahic uvijek bio jasan i glasan i komandovao je odbranom.
Sto se mene tice, neka se vratio, posmatram ovo kao novi pocetak i nadam se da ce biti bez skandala.
ma nisam ja oko mislio nista lose za njegove igre mada su nas i njegove greske kostale dosta toga...hajd ne bitno sad...i prije "oprostaja" se znalo da smo tanki u odbrani...al ovo sad je predstava za mase...uradjen je mangupski hard reset nad navijacima...svojevrsna lobotomija...**** ga...a skandali ce uvjek bit tu...samo cemo mu sad jos vise gledat kroz prste...ipak se "zrtvovao" da nam pomogne...jos jednom :clap:

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 23 sep 2014, 10:20

Da, slažem se, svaka mu čast što se i poslije svega vratio da nam pomogne. :clap:
Vraća se kao heroj i spasilac jer to i jeste, i pticama na grani je jasno da je odbrana bez Spahića ništa drugo do obična nula(ne pozitivna). Ali ne, vama koji mrzite Spahića to nije jasno(jer kako ga ne mrziti kad je kao štoper uspio čak par puta pogriješiti :shock: , još kad tome dodamo njegovo tlačenje, šamaranje, šaketanje i šta sve ne ostalih reprezenativaca, koji su ipak vel'ke ljudine, jer su usprkos tome ostali u logoru i radili ono što im naredi Spahić(šutili i trpili), inače u narodu znan kao kabadahija(u okolici Virtualovog mjesta boravka)). Ustvari pravite se da vam nije jasno, jer vam je teško priznati da ste u krivu u vezi Spahića, tj. teško je pojesti ono što ste izasHrali. I da, je l' se on sam o/pozvao u repku(ne treba vas to čuditi, jer Spaha je isto što i Dodik u RS-u, možda čak i jači i nadasve veći kabadahija od istog, dakako :lolno: )? il' je to očajnički potez, prije svega Sušića? neko shvatio da se ne može bez Spahića il' nešto sl.? :think:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 23 sep 2014, 10:30

Neka Spahe,Elhamdulillah.Ali Pape mu urucio poziv jer je vidio da ga raja zeli likvidirati, pa je ovim potezom zelio malo da skrene paznju sa pravog problema.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Brazzzoo123, Confiance, General505, JEDRILICA, Jegres, signalidunapark i 59 gostiju.