FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma to bi bilo zmaj. Po meni je bitno pobjeći Veležu i Olimpiku jer nas u drugom dijelu čekaju vrlo teška gostovanja Širokom, Zrinjskom, Veležu, Sarajevu pa i Čeliku gdje je ukupno uzevši bod-dva premija.
ne bih išao do druge polusezone, jer je to u nas k'o druga sezona. svi će se sastavi izmijeniti, a vjerovatno i naš.
- IlGuerriero
- Kontakt:
Ma nećemo grlom u jagode, utakmica po utakmica, u međuvremenu imamo i Kup i tu zavisi kakav će nam protivnik biti, ako bude neko od ovih težih bit će vjerovatno kikseva u ligi, još nas ove povrede i suspenzije zezaju, kad smo deficitarni, doći će ova pauza u pravo vrijeme može se reći.
Poslije prva četiri kola niko nije vjerovao da ćemo biti drugi nakon osmog, tako i ne mora znači da ćemo nakon 12. ili 15. biti među prva četiri.
Samo žali Bože ona dva izgubljena boda iz Foče, pobjedom u Tuzli smo nadoknadili poraz od Zrinjskog, a sa ta dva boda smo mogli nadoknaditi remi sa Širokim.
Poslije prva četiri kola niko nije vjerovao da ćemo biti drugi nakon osmog, tako i ne mora znači da ćemo nakon 12. ili 15. biti među prva četiri.
Samo žali Bože ona dva izgubljena boda iz Foče, pobjedom u Tuzli smo nadoknadili poraz od Zrinjskog, a sa ta dva boda smo mogli nadoknaditi remi sa Širokim.

Kad sam rekao derbijima, mislio sam na Sarajevo, Široki i Zrinjski, nek bude jedna pobjeda i 3 remija iz preostale četiri utakmice sa ovim rivalima, ja bih bio zadovoljan.ChWilla je napisao/la:derbi je derbi i neriješena u njemu nije kiks. ali sve ostale bi trebali nekako dobiti. travnik je realno bijedan, isto kao i obarska, a nije ni borac što je bio. moja prognoza je 14 ili 15 bodova.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Aco, mi smo uvijek za normalnu diskusiju. Cesto idem na gostovanja i znam za sve procedure i slicno. Kasnjenja su shvatljiva. Medjutim,u zadnje vrijeme se desava da navijaaci na gostovanja stizu od 35. pa eto do 65.minute. Ali eto da ne pominjem ostale, konkretno o nama,navijacima Zelje govorim. U tuzlu stizemo tek u 65.minuti, pa nije tuzla 300km udaljena od Sa. Neodgovorni cin pojedinca ne zelim komentarisat, jer ne zasluzuje da ga se pomene. Ali, izlazak navijaca prolazi bez ikakvog problema od strane navijaca, te mirno napustamo stadion. Ispred stadiona haos, bez razloga policija brutalno udara svakog koga uhvati,cak i momke koji su povrijedjeni na tribini i cekaju pomoc, te u nastavku nastaje opsti haos. Zasto to se ne spomene u prici makar malo,jer konstantno se desavaju ta maltretiranja svim grupama bilo gdje. Zasto se onda cuditi posjeti na utakmicama, jer fudbal se makar kod nas jos igra za navijace. Makar novinari mogu malo utjecat na to,
ne smije biti bitnije da je baloteliju dovezeno auto iz italije,od naseg fudbala..Izvinite na duzem postu i pozdrav Aci
ne smije biti bitnije da je baloteliju dovezeno auto iz italije,od naseg fudbala..Izvinite na duzem postu i pozdrav Aci

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Da ti nije maloFaraonTM je napisao/la:Kad sam rekao derbijima, mislio sam na Sarajevo, Široki i Zrinjski, nek bude jedna pobjeda i 3 remija iz preostale četiri utakmice sa ovim rivalima, ja bih bio zadovoljan.ChWilla je napisao/la:derbi je derbi i neriješena u njemu nije kiks. ali sve ostale bi trebali nekako dobiti. travnik je realno bijedan, isto kao i obarska, a nije ni borac što je bio. moja prognoza je 14 ili 15 bodova.

Ja bih sa dva bio zadovoljan, a sa tri prezadovoljan. Realno, jači su svi od nas. Mi i kad smo znatno bili jači nego sad nismo to mogli tako uzeti.
Pa nismo mi Čelik ili Slobodarodom s Mejtaša je napisao/la:Da ti nije maloFaraonTM je napisao/la:Kad sam rekao derbijima, mislio sam na Sarajevo, Široki i Zrinjski, nek bude jedna pobjeda i 3 remija iz preostale četiri utakmice sa ovim rivalima, ja bih bio zadovoljan.ChWilla je napisao/la:derbi je derbi i neriješena u njemu nije kiks. ali sve ostale bi trebali nekako dobiti. travnik je realno bijedan, isto kao i obarska, a nije ni borac što je bio. moja prognoza je 14 ili 15 bodova.![]()
Ja bih sa dva bio zadovoljan, a sa tri prezadovoljan. Realno, jači su svi od nas. Mi i kad smo znatno bili jači nego sad nismo to mogli tako uzeti.

Zezam se, a brate yebiga ja uvijek idem na to da je Željo jak, a realno nisu baš toliko jači od nas, znaš kako to u našoj ligi ide, niko nikad ne može biti toliko jak u odnosu na ostale.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Ma nismo, ali ne uzmemo Širokog ovdje, izgubimo od Zrinjskog kako onda sad biti realan i reči uzećemo dole bod ili tri.
Niko sretniji od mene da uzmemo, ali trenutno nije realno.
Niko sretniji od mene da uzmemo, ali trenutno nije realno.
Nadamo se yebiga 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ficobahtic
- Kontakt:
Ja se samo nadam 3 boda protiv Zvijezde i onda jurisati po nove bodove u Banja Luku..

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
do polusezone smo u svim utakmicama totalni ili blagi favorit (npr. Borac) osim derbi, jer se tu nista ne zna, moramo iskoristiti ovako lagan raspored do kraja, a onda na pocetku druge polusezone dva najteza gostovanja pa da vidimo na cemu smo
FKŽ !
Ne pada mi na pamet da idealiziram stanje u klubovima,pgotovo u Želji,jer me on interesuje.Ako si pri pomenu na ta dva najveća Bh kluba mislio na ovaj za koji ja navijam ,ja sam prvi protiv toga.E sad imamo onog koji krši pravila i onog koji? radi šta.Sankcija ni po babu ni po stričevima je do ......Može se palamuditi do ujutro ali ako nešto fali,nije u redu,nema licence kazna je ta i ta pa se ti pušiJer sam ti ja (savez obezbjedio,dao ...itd to to i to)Sve je uzročno posljedično.I da više ne peglamo nadam se da ćemo zajedno dočekati da gospodski odgledamo utakmic,da se ima,da su tv prava plačena po učinku,da su svi završili škole,i da ..... ma znaš sve od terewna do dostojanstva
Rano smo počeli gledati raspored,praviti analize,upisivati bodove iz utakmica koje nisu odigrane...
Ovo me neodoljivi podsjeća na prošlu sezonu i glupu teoriju o tome kako imamo lagan raspored u drugom dijelu sezone,kako slijedi plavo proljeće. ...
Ljudi,situacija nije loša, ali daleko od toga da možemo sad početi s nakim velikim najava ma, analizama rasporeda,predviđanjima o broju bodova i sl.
Moramo biti realni.Nemamo ekipu koja nam može garantirati bilo Šta osim borbe.Borba je bitan segment igre,ali ne i jedini.
Ima u našoj ekipi i kvaliteta.Ali on je za sada na nekom individualnom nivou.Treba još vremena,treninga i utakmica da se to sublimira u timski kvalitet. Da to dobije jednu vrijednosne konstantu koja će nam moći nesta garantirati.
Za sada,nas krajnji domet je subota i utakmica sa Zvijezdom. O njoj treba razmišljati i pričati. Ko misli da će to biti zajebancija od utakmice,nije u pravu.
Ovo me neodoljivi podsjeća na prošlu sezonu i glupu teoriju o tome kako imamo lagan raspored u drugom dijelu sezone,kako slijedi plavo proljeće. ...
Ljudi,situacija nije loša, ali daleko od toga da možemo sad početi s nakim velikim najava ma, analizama rasporeda,predviđanjima o broju bodova i sl.
Moramo biti realni.Nemamo ekipu koja nam može garantirati bilo Šta osim borbe.Borba je bitan segment igre,ali ne i jedini.
Ima u našoj ekipi i kvaliteta.Ali on je za sada na nekom individualnom nivou.Treba još vremena,treninga i utakmica da se to sublimira u timski kvalitet. Da to dobije jednu vrijednosne konstantu koja će nam moći nesta garantirati.
Za sada,nas krajnji domet je subota i utakmica sa Zvijezdom. O njoj treba razmišljati i pričati. Ko misli da će to biti zajebancija od utakmice,nije u pravu.
Ove sezone još nismo imali takvu.FKZ1921 je napisao/la:Ko misli da će to biti zajebancija od utakmice,nije u pravu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nećemo vjerovatno ni imati. ali eto, nekako dobijamo zasad. prošle godine nismo dobili nijednu ovakvu utakmicu.
napredak svakako postoji. da nije bilo onog neobjašnjivog zeljkovićevog gafa (a vjerovatno ga ne bi bilo bez prekida), mi bismo sad ovdje pisali da je odbrana odigrala savršenu utakmicu i to u sastavu koji je prvi put igrao.
napredak svakako postoji. da nije bilo onog neobjašnjivog zeljkovićevog gafa (a vjerovatno ga ne bi bilo bez prekida), mi bismo sad ovdje pisali da je odbrana odigrala savršenu utakmicu i to u sastavu koji je prvi put igrao.
FKZ1921 je napisao/la:Rano smo počeli gledati raspored,praviti analize,upisivati bodove iz utakmica koje nisu odigrane...

ovu utakmicu sa Zvijezdom slobodno odigraj 1 na kladionici i uživaj,trenutno smo mi daleko od dobre ekipe(niti imamo snage niti kvaliteta)ako osvojimo bod nama bi bilo kao kuća...FKZ1921 je napisao/la:Rano smo počeli gledati raspored,praviti analize,upisivati bodove iz utakmica koje nisu odigrane...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Imao si odlican raspored, +5 bodova, i samo zahvaljujuci izuzetno losem treneru, njegovoj nesposobnosti da motivise igrace, prije svega ove starije (Svraka i co.), nismo uzeli jos jednu titulu... Njihove price prije utakmice sa Velezom da cemo izgubiti dole, te da titulu osvajaju hercegovci ne treba ni spominjati...FKZ1921 je napisao/la:Rano smo počeli gledati raspored,praviti analize,upisivati bodove iz utakmica koje nisu odigrane...
Ovo me neodoljivi podsjeća na prošlu sezonu i glupu teoriju o tome kako imamo lagan raspored u drugom dijelu sezone,kako slijedi plavo proljeće...

Ne treba ni sada nista analizirati, u pravu si, jer nemamo trenutno ni 5% sansi da osvojimo titulu, nije bilo do sada utakmice a da se nismo patili... I sa ovim "laksim" ekipama ce biti kiksanja na Grbavici, a da ne pricam sa tezim... U Tuzli nismo imali suta cijelo poluvrijeme protiv onako losih igraca...
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 23 sep 2014, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
jeste dino griješio, nema to govora. al' realno hebo ti igrače koje neko treba motivisati i španovati da opet igraju ligu šampiona. pa ne moraju radi želje, nisu svi fanatici želje niti mogu biti, al' odigraj radi sebe, svoje karijere i sljedećeg ugovora...nego jok ni to.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ebo ti trenera koji ne zna motivisati ekipu, pa se vuku po terenu ko prebijene macke...
FORZA ZELJO
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, perodeformero, Sinfoc1986, ubipara, zeljovolimte i 45 gostiju.