challenger lista, Damir na 25. mjestu...ako misli na završni, mora uzeti titulu ove hefte
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
http://www.atpworldtour.com/Rankings/YT ... kings.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
challenger lista, Damir na 25. mjestu...ako misli na završni, mora uzeti titulu ove hefte
Dzumhur D. / Pavlasek A. 2-0 Hossam K. / Safwat M.
Mesečini da nema ništa od meča Brkića.
Mesečini da nema ništa od meča Brkića.
Damir na trenutnoj Live ATP listi skocio na 108. poziciju, potrefilo mu se da igraci ispred njega brane dosta bodova. Ovo je prilika da napadne ovaj turnir i priblizi se TOP 100. 
SAMO ČELIK !
Treba mu barem finale, red bi bio da odigra dobar turnir 
Jos ovaj turnir po imenima nije toliko jak a nosi solidan broj bodova, mogao bi ovo (mada tesko) bit vrlo bitan turnir za njegovu karijeru 
SAMO ČELIK !
Ma opet mu treba titula da bi ušao u TOP100.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam koga cu pitati za ovo 
Virtual moze li bodovna tabela i zarada sa ovog turnira sto Damir treba igrati?
I hvala za neki dan nisam se zahvalio a red je
pa ovo čudo od turnira je na šljaci, a tamo piše tepih
ide titula onda, mislio sam da je na tvrdoj

http://pokit.org/get/?d5a4452fc39404d5d ... d48098.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ga zarada
ide titula onda, mislio sam da je na tvrdoj
http://pokit.org/get/?d5a4452fc39404d5d ... d48098.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ga zarada
tereni baš liče na one sa Koševa na kojima je Damir odrastao, idemo u prvih 100 ove sedmice sigurno 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da ne moraš uvijek čekati kad će ti ko odgovorit, ovdje imaš sve turnire koji se trenutno. Samo gore biraš je li ATP, WTA, Challenger il iITF Futures i onda turnir izabereš koji te zanima i ideš na single ili qualifying draw (pdf) i imaš tu bodovanje i zaradu.Damir05 je napisao/la:Znam koga cu pitati za ovo
http://www.livescorehunter.com/Livescor ... ennis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bravoo Ema! Kakav preokret. Unatoc 15 (!) duplih nasa teniserka ide dalje. Ema nazalost skroz podbacila ali uz veliku borbu ipak stize do treceg (finalnog) kola kvalifikacije gdje igra protiv njemice, inace trece nositeljice kvalifikacija, Tatjane Marie.
$50.000 Vegas
2. kolo kvalifikacija:
Ema Burgić - Hayley Carter (USA, WTA -) 1-6,6-4,6-4
$50.000 Vegas
2. kolo kvalifikacija:
Ema Burgić - Hayley Carter (USA, WTA -) 1-6,6-4,6-4
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Malo se koprcao u drugom setu, kada je vratio brejk i došao na 3-3, ali ipak na kraju poraz bez previše otpora.
M. Cecchinato def. A. Šetkić 6/2 6/4
Uskoro počinje meč između Brkića i Smirnova.
M. Cecchinato def. A. Šetkić 6/2 6/4
Uskoro počinje meč između Brkića i Smirnova.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- el-fighter
- Kontakt:
Tomo izgubio prvi set 6-3, a u drugom vodi 3-0. Damir nece na teren prije 15:00.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Opet manje komplikacije na kraju, ali dobro je, idemo u treći set, samo neka nastavi ovako.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
T. Brkić def. A. Smirnov 3/6 6/2 6/3
Bravo Tomo
Naredni protivnik je Ungur, sigurno je favorit, ali nije nepobjediv. Nedavno ga je ovaj isti Smirnov razbio, uzeo je 2-3 gema.
Bravo Tomo
Naredni protivnik je Ungur, sigurno je favorit, ali nije nepobjediv. Nedavno ga je ovaj isti Smirnov razbio, uzeo je 2-3 gema.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tomo se pravo digao... Kliko je ove godine napredovao, preko 100 mjesta? Tomo, stranka te prati.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Skoro 300 mjesta, 2013. je završio na 514. mjestu_dreamer_ je napisao/la:Tomo se pravo digao... Kliko je ove godine napredovao, preko 100 mjesta? Tomo, stranka te prati.
Dea igra svoj mec evo prenos http://www.youtennis.tv/LiveTV?channel=07" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.