Jos da hoce nam Avdija uciniti uslugu pa da se povrijedi na jedno mjesec dana...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vidim usao je u 46 minuti. Jel se ovaj Sorg povrijedio?skyisthelimit je napisao/la:Bravo Mujdza, bitno je da si igrao, pa koliko-toliko.![]()
Jos da hoce nam Avdija uciniti uslugu pa da se povrijedi na jedno mjesec dana...
Ja bas uletio da to napisem.mirzatele je napisao/la:Mujdža igrao,Safet na aparatima
Ima li neko mozda kasetu Safetu da posalje? Ako nije zabiljezeno na kasetu, ne pika se. Ipak je Avdija najbrzi igrac a Mensur nije igrac golova i pasova.Cartman je napisao/la:Ja bas uletio da to napisem.mirzatele je napisao/la:Mujdža igrao,Safet na aparatima
Aferim momcino.
ne mozes sve sam,moram pomociCartman je napisao/la:Ja bas uletio da to napisem.mirzatele je napisao/la:Mujdža igrao,Safet na aparatima
Aferim momcino.
Nema teorije da ga stavi ispred Mujdze. Mozda ako pobjedimo opet dvije, tri utakmice pa onda opet krene sa njegovim bravurama. Taman kada mislis da smo nesto postigli i stvorili kostur tima, pocinju bravure.Goalgetter je napisao/la:Kakve koristi ima kad igra, kad ce selektor opet Avdiju staviti.I sam je rekao kad je Avdija ono trebo u Boro, potpisao je pismo u kojem se izjasnio da ce Avdija biti standardni reprezentativac u repci.
Tako je bilo u onim prijateljskim prije SP, a onda nastupa Nigerija.Ajax je napisao/la:Nema teorije da ga stavi ispred Mujdze. Mozda ako pobjedimo opet dvije, tri utakmice pa onda opet krene sa njegovim bravurama. Taman kada mislis da smo nesto postigli i stvorili kostur tima, pocinju bravure.Goalgetter je napisao/la:Kakve koristi ima kad igra, kad ce selektor opet Avdiju staviti.I sam je rekao kad je Avdija ono trebo u Boro, potpisao je pismo u kojem se izjasnio da ce Avdija biti standardni reprezentativac u repci.
Pa to ti i ja govorim. Pape umjesto da se koncentirse na skauting protivnika i kako izvuci maksimum iz svojih igraca on razmislja koga pozvati i koliko ce koji igrac igrati. Pape je bio najbolji drugu, trecu godinu mandata. Na pocetku je znao da nezna. Onda je pokupio neko iskustvo a i imao je super rezultate. Cim je poceo eksperimentisati sa sastavom i igracima ( zadnju godinu ) tada pocinje njegov i nas pad. Nadam se da se je opametio i da ce biti opet onaj od prije godine dana mada sumnjam u to.soko je napisao/la: Tako je bilo u onim prijateljskim prije SP, a onda nastupa Nigerija.
Kako smo samo jako izgledali protiv Meksika, pogotovo ono prvo poluvrijeme.
Protiv Andore moze da stavi i Avdiju skupa sa Reufom Karabegom moze i Radomira Cosovica na golAjax je napisao/la:Nema teorije da ga stavi ispred Mujdze. Mozda ako pobjedimo opet dvije, tri utakmice pa onda opet krene sa njegovim bravurama. Taman kada mislis da smo nesto postigli i stvorili kostur tima, pocinju bravure.Goalgetter je napisao/la:Kakve koristi ima kad igra, kad ce selektor opet Avdiju staviti.I sam je rekao kad je Avdija ono trebo u Boro, potpisao je pismo u kojem se izjasnio da ce Avdija biti standardni reprezentativac u repci.
joj ako stavi Avdiju...Goalgetter je napisao/la:Kakve koristi ima kad igra, kad ce selektor opet Avdiju staviti.I sam je rekao kad je Avdija ono trebo u Boro, potpisao je pismo u kojem se izjasnio da ce Avdija biti standardni reprezentativac u repci.
Ako ćeš iskreno, nekako mi je teže gledati ga dok igra jer sve mislim povrijedit' će se, ovako kad je na klupi barem je zdrav i može konkurisat', ali sve u svemu, nadam se da će igrati i ući u formuFaraonTM je napisao/la:Samo da uveže ovih par utakmica do Velsa i Belgije
Taj je strah prisutan i kod mene uvijek, možeš onda misliti kako je njemu na samom terenu, ili je toliko psihički jak pa da preskoči tu barijeru ili jednostavno padne pod taj uticaj pa ne može uvezati dvije tekme kako treba.HariTz je napisao/la:Ako ćeš iskreno, nekako mi je teže gledati ga dok igra jer sve mislim povrijedit' će se, ovako kad je na klupi barem je zdrav i može konkurisat', ali sve u svemu, nadam se da će igrati i ući u formuFaraonTM je napisao/la:Samo da uveže ovih par utakmica do Velsa i Belgije