Cak' mozda je i Gibson prije njega u redu.Virtu4l je napisao/la:Kako je krenulo, ja bi sa pola sata bio prezadovoljan.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cak' mozda je i Gibson prije njega u redu.Virtu4l je napisao/la:Kako je krenulo, ja bi sa pola sata bio prezadovoljan.
Tu su oni negdje obadvojica mozda je malo Besic ispred njega. Mislim da ce poceti i jedan i drugi jer ce trener odmarati glavne igrace za debri protiv Liverpoola. Evo vidim jos protiv Swansea igraju taj kup.Nerminovic je napisao/la:Cak' mozda je i Gibson prije njega u redu.Virtu4l je napisao/la:Kako je krenulo, ja bi sa pola sata bio prezadovoljan.
Evo' citam forum Evertona, kazu ljudi da Muhamed treba da igra ovu utakmicu.Ajax je napisao/la:Tu su oni negdje obadvojica mozda je malo Besic ispred njega. Mislim da ce poceti i jedan i drugi jer ce trener odmarati glavne igrace za debri protiv Liverpoola. Evo vidim jos protiv Swansea igraju taj kup.Nerminovic je napisao/la:Cak' mozda je i Gibson prije njega u redu.Virtu4l je napisao/la:Kako je krenulo, ja bi sa pola sata bio prezadovoljan.
20:45 hŽeljooooo je napisao/la:u koliko je sati utakmica ?
19:45HariTz je napisao/la:20:45 hŽeljooooo je napisao/la:u koliko je sati utakmica ?
nije do mene jbgm1a2y je napisao/la:19:45HariTz je napisao/la:20:45 hŽeljooooo je napisao/la:u koliko je sati utakmica ?
Jbg-aBurundi je napisao/la:Jesil kad cuo za vremenske zone?
Znat ćemo za 10-15 minutaamorovski je napisao/la:Pratimol veceras kolektivno Muhu??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.