Allahu dragi gledaj ekipe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Chelsea vjerovatno necemo, Citya ko zna.sarajlija je napisao/la:Djaba kad ti vodis 0-2 i izgubis hladno 5-3 i to od kakve ekipe molim te lijepo?, sta onda ocekivat kad dodje city, cfc hocemo li pobjedit pitam ja vas?
tako je i Moyes govorio treba mu vremena ipak je ferguson bio tu bla bla bla bla ...Rooney88 je napisao/la:Chelsea vjerovatno necemo, Citya ko zna.sarajlija je napisao/la:Djaba kad ti vodis 0-2 i izgubis hladno 5-3 i to od kakve ekipe molim te lijepo?, sta onda ocekivat kad dodje city, cfc hocemo li pobjedit pitam ja vas?
Nemojte ove sezone ocekivati nikakve maestralne rezultate od Uniteda. LvG je rekao da mu treba vremena, vidi se i iz njegovih prijasnjih klubova da to nije islo bas glatko na pcoetku, tako da ce mu se vrijeme i dati, bar se nadam.
Posudba 6£ mil plus sedmična plata od 190 000£ prevedeno u eure to je 20 mil za sezonu.10DelPiero je napisao/la:Moze li neko napisati koliko je placena ta posudba Falcaa i da li ima neka opcija otkupa na kraju sezone ?
Zavisi kako gledas, ko god demantira zlatnu kantu ne moze biti u krivu, zar ne? Ipak, ko takvom vjeruje do on sam sebi?Saurman je napisao/la:Podatak je na Guardianu tako da,@Rooney88 sereš kao i obično.
Možeš gledati kako hoćeš al' koristeći se zdravim razumom možeš razlikovati istinu od laži.Valjda ti je ostalo dovoljno razuma da skontaš šta je šta.Rooney88 je napisao/la:Zavisi kako gledas, ko god demantira zlatnu kantu ne moze biti u krivu, zar ne? Ipak, ko takvom vjeruje do on sam sebi?Saurman je napisao/la:Podatak je na Guardianu tako da,@Rooney88 sereš kao i obično.
..jedini nacin da pobjedimo Chelsea ili City je da nemasimo prilike i da utakmice zavrsavaju 6-5 7-6 ili slicnosarajlija je napisao/la:Djaba kad ti vodis 0-2 i izgubis hladno 5-3 i to od kakve ekipe molim te lijepo?, sta onda ocekivat kad dodje city, cfc hocemo li pobjedit pitam ja vas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.