FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la borcev_navijac » 12 mar 2010, 11:51

scorpion je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Titula će se slaviti u zadnjem kolu u Sarajevu,tako da nećete imati takvih problema :D
:) dobar!!!! :)
naravno da je dobar,samo realan,Dakle,titula se slavi u Sarajevu,bilo to nase komsije sa Zubanpolja poslije deranja guzova vama,ili po povratku PLAVE MAŠINE iz Trebinja,mada će se i u putu do Sarajeva slaviti siguran sam,jer Željo ima navijača u svim dijelovima ove lijepe nam države.
dobra ste ekipa , zaista dobra, taman za drugog mjesta odmah iza borca :) a sarajevo za trećeg i tako , možda uzmete kup zato što ste tako dobri ajde kad se bude igralo finale kupa već će se znati čija je titula, pa onda možda se sažalimo :)
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 12 mar 2010, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 11:51

Šehić: Željo je ponovo u modi

Navijači su nas nosili do pobjede u Širokom Brijegu, svi smo sretni što smo im se odužili na terenu, kaže golman Željezničara

slika
Šehić na treningu: Ne treba nam euforija

Samo su dvije pobjede u proljetnom dijelu Premijer lige bile dovoljne da se Grbavica ponovo počne tresti od euforije. Od stidljivih planova za izlazak u Evropu na kraju sezone sve glasnije se spominju titule.

Šampionski duh

Odlaskom Amara Osima u njegovom prvom mandatu trofeji su počeli skupljati prašinu u "Plavom salonu" na Grbavici. No, povratak ljubimca navijača Željezničara za samo nekoliko mjeseci vratio je šampionski duh na Grbavicu.

U prvoj pobjedi Željezničara u Širokom Brijegu u Premijer ligi jedan od junaka bio je kapiten Ibrahim Šehić, koji je svoju mrežu ostavio netaknutom.

- Divno je ovih dana, Željo je ponovo u modi. Gdje god se nalazimo, dobijamo podršku i pohvale. Navijači su nas nosili do pobjede u Širokom Brijegu, bilo je zaista divno pogledati na tribine, svi smo sretni što smo im se odužili na terenu - govori Šehić.

Tri boda

Na tabeli su se približili vodećem Borcu na samo tri boda zaostatka, a u Kupu slijedi polufinalni dvomeč sa Zrinjskim.

- Ne treba nam euforija, idemo polako, iz utakmice u utakmicu. Na svom terenu moramo osvojiti sve bodove, a uz ovakve nastupe u gostima sigurno je da će biti još pobjeda na strani. Što se tiče Kupa BiH, svejedno nam je s kim igramo. Ukoliko želimo osvojiti trofej, moramo pobijediti sve protivnike - kaže kapiten "Plavih".

Zaliječio povredu

Gotovo čitav jesenji dio sezone Šehić je branio i trenirao pod nesnosnim bolovima, tek je u pauzi zaliječio povredu prepona.

- Dobro se osjećam, samo me malo zateže kada sam jako umoran, ali ne stvara mi velike probleme - kaže golman mlade reprezentacije BiH.

http://www.****/sport/fudbal/s ... ovo-u-modi
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 12 mar 2010, 11:54

evo ti najnovije tabele posjećenosti sa socerway-a

imaj na umu da borac ima dvije nule jer je igrao dvije utakmice bez prisustva publike, inace bi prosjek bio preko 8000 .
Shodno tabeli premijer liga ima defintivno najacu posjetu u regionu

Team Avg Min Max Capacity % Sold
Željeznicar Stadion Grbavica 6.875 3.000 12.000 16.100 43 %
Borac Banja Luka Gradski Stadion, Banja Luka 6.125 0 12.000 12.000 51 %
Sarajevo Olimpiskij Stadion Asim Ferhatović Hase 3.625 2.000 5.000 35.630 10 %
Rudar Prijedor Gradski Stadion, Prijedor 3.125 1.500 5.000 5.000 63 %
Zrinjski Stadion Bijeli Brijeg 2.563 1.000 8.000 20.000 13 %
Velež Stadion Vrapčići 2.313 1.000 4.000 5.294 44 %
Zvijezda Stadion Banja Ilidža 2.250 1.500 4.000 5.000 45 %
Celik Stadion Bilino Polje 1.919 200 8.000 15.292 13 %
Široki Brijeg Stadion Pecara 1.513 400 3.000 5.628 27 %
Sloboda Tuzla Stadion Tušanj 1.386 200 2.500 8.444 16 %
Olimpik Stadion Grbavica 1.038 200 3.500 16.100 6 %
Travnik Stadion Pirota 975 400 2.500 3.200 30 %
Modrica Stadion Dr. Milan Jelić 888 500 1.500 7.600 12 %
Leotar Stadion Police 800 300 2.500 8.550 9 %
Slavija Gradski Stadion SRC 788 300 2.500 6.000 13 %
Laktaši Stadion Laktaša 650 300 1.500 2.200 30 %
Olimpik Olimpiskij Stadion Asim Ferhatović Hase 0 0 0 35.630 0 %[/quote]

Jest vam dobrodosao ovaj bojkot Robijasa da i vi osjetite kako je biti najposjeceniji stadion u BiH...
nikad dosad niste o tome rijeci progovorili dok smo mi godinama bili na vrhu(i to sa ubjedljivom razlikom),jedino su pitari iole bili za nama,a Celik se vecinom borio za opstanak il smo bili negdje u sredini(osim 2008)...eh sad zamislite da se borimo za titulu ili da smo svake godine medju prvih 5(kao zrinjski,siroki)pa brate Crvena Zvijezda bi bila mala maca za nas kunem se allahom ;) ;)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 12 mar 2010, 11:57

:) dobar!!!! :)[/quote]naravno da je dobar,samo realan,Dakle,titula se slavi u Sarajevu,bilo to nase komsije sa Zubanpolja poslije deranja guzova vama,ili po povratku PLAVE MAŠINE iz Trebinja,mada će se i u putu do Sarajeva slaviti siguran sam,jer Željo ima navijača u svim dijelovima ove lijepe nam države.[/quote]

dobra ste ekipa , zaista dobra, taman za drugog mjesta odmah iza borca :) a sarajevo za trećeg i tako , možda uzmete kup zato što ste tako dobri ajde kad se bude igralo finale kupa već će se znati čija je titula, pa onda možda se sažalimo :)[/quote]

bez uvrede druze ali ce Borac do kraja spasti na tabeli na 4-5 minimalno ;) jbg vaznije pare upravi nego titula
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 12 mar 2010, 11:58

Jado smogovski,kod nas je najjeftinija karta 5 km,a nemoj da te podsjećam koliko je kod vas i koliko vas uđe na ono polje džaba :evil:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 mar 2010, 12:00

CrnoCrveni je napisao/la::) dobar!!!! :)
naravno da je dobar,samo realan,Dakle,titula se slavi u Sarajevu,bilo to nase komsije sa Zubanpolja poslije deranja guzova vama,ili po povratku PLAVE MAŠINE iz Trebinja,mada će se i u putu do Sarajeva slaviti siguran sam,jer Željo ima navijača u svim dijelovima ove lijepe nam države.[/quote]

dobra ste ekipa , zaista dobra, taman za drugog mjesta odmah iza borca :) a sarajevo za trećeg i tako , možda uzmete kup zato što ste tako dobri ajde kad se bude igralo finale kupa već će se znati čija je titula, pa onda možda se sažalimo :)[/quote]

bez uvrede druze ali ce Borac do kraja spasti na tabeli na 4-5 minimalno ;) jbg vaznije pare upravi nego titula[/quote]

nema te vi predstavu o snazi borca ovog proljeća, nije to loša ekipa nimalo, dapače jako dobra.
Vidjećemo sve vas protiv laktaša, pa ćemo vas vidjeti a neke smo vec vidjeli u trebinju ( izuzimam siroki on tamo ima zagarantovane bodove)

a sve to imajuci u vidu da je borc još neuigran dovoljno i da mu terenui ne odgovaraju kad su ovako loši prema koncepciji igre.
no vrijeme radi za nas, u svakom smislu čak i godišnja doba :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 12 mar 2010, 12:04

Halo Banjaluka,ovdje je tema F.K.ŽELJEZNIČAR,razguliiiiiiiiiiiii.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2010, 12:06

Čuj smogovca, pa da su kod nas karte (plus džabalesku) kao u Zenici, uskoro bi morali širiti tribine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 12 mar 2010, 12:06

mislim bez uvrede ali neko moje skromno misljenje je da ce borac zavrsiti na 3. poziciji, 1. siroki, 2. zeljo i 4. sarajevo, mada i nemora biti tako ovo je samo moje misljenje... :D
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 12 mar 2010, 12:08

scorpion je napisao/la:Jado smogovski,kod nas je najjeftinija karta 5 km,a nemoj da te podsjećam koliko je kod vas i koliko vas uđe na ono polje džaba :evil:
znam ja da vi nikad necete to priznati smradu strumfovski ali to su cinjenice...POGLEDAJ STATISTIKU
mislis na ono polje sto FIFA I UEFA kazu da je jedini stadion na kojem se moze komotno igrati i tekma lige prvaka :mrgreen:
vama su zato munky plate vece,bolji standard zivota jer je glavni grad munky...joj kako ste zavidni i prokleti(pojedinci)isto oni cetnici,necete nikad priznati cinjenice...zalim vas majke mi

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 12 mar 2010, 12:11

Virtu4l je napisao/la:Čuj smogovca, pa da su kod nas karte (plus džabalesku) kao u Zenici, uskoro bi morali širiti tribine.
ma ja kod vas ispred stadiona ostane 10.000 :roll: alooo standard zivota vam je veci tako da ti to dodje isti qrac,nemoj bolan izmisljat...priznaj bar jednom u zivotu

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 12 mar 2010, 12:11

.... ti svaki "kapitalac" mamu :evil: :evil: :evil: kompleksaš bolesni...da su nam tako visoke plate,zatucani smogovče iz bosanskog černobila,svako od 400.000 stanovnika SARAJEVA bi imao 3 auta,2 kuće,vikendicu na moru i planini....koliko ste vi iskompleksirani,neviđeno...ali to je vama urođeno,kompleks niže vrijednosti,nije lako živjeti s tim,zato svako 2 student iz smradice dolazi u GLAVNI GRAD da studira.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2010, 12:13

Još nešto, da vidiš da ne izmišljam.
Pravo na besplatan ulaz na stadion Bilino polje prilikom odigravanja prvenstvenih i kup utakmice NK Čelik Zenica kao i do sada biće omogućeno ženama.
Plus koliko momaka uđe besplatno, mislim to je ok, nema se para, ali to su glavni razlozi za nešto veću posjetu.
Voli te tvoje Sarajevo.

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 12 mar 2010, 12:15

halo ba crnocrveni sta si zaluto na temu?? a mislim da ce ti ovaj klip dosta reci o tim tvojim robijasima hahahaah koji su to likovi... ja bi se stidio kad bi sebe nazivao navijackom grupom... hahah pa pogledaj koji su ovo shabani.... ovo je sramota.... robijasi vas nacin zivota, navijacka sramota :D
odani! THE MANIACS 1987

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 12 mar 2010, 12:18

scorpion je napisao/la:.... ti svaki "kapitalac" mamu :evil: :evil: :evil: kompleksaš bolesni...da su nam tako visoke plate,zatucani smogovče iz bosanskog černobila,svako od 400.000 stanovnika SARAJEVA bi imao 3 auta,2 kuće,vikendicu na moru i planini....koliko ste vi iskompleksirani,neviđeno...ali to je vama urođeno,kompleks niže vrijednosti,nije lako živjeti s tim,zato svako 2 student iz smradice dolazi u GLAVNI GRAD da studira.
najbolje je promjenit temu kad nemas sta reci,navikao sam na takve,kakvi ba studenti,ko prica o njima munky :roll:
mislim da si upravo dokazao ko je kompleksas :D :D i to onaj bas,bas zavidni ;)
e bojkotovali bruku tekmi i pogledaj gdje smo opet na statistici 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2010, 12:19

CrnoCrveni je napisao/la:i to onaj bas,bas zavidni ;)
Ako si pročitao moje postove i ako imaš imalo razuma, jasno ti je kao dan zašto ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 mar 2010, 12:19

scorpion je napisao/la:Halo Banjaluka,ovdje je tema F.K.ŽELJEZNIČAR,razguliiiiiiiiiiiii.
ako je tema željezničar, što onda pričate o tituli i borcu :D

šalim se stari, nemoj tako oštro pravo sam se prepo sad :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 12 mar 2010, 12:22

nedaTM87 je napisao/la:halo ba crnocrveni sta si zaluto na temu?? a mislim da ce ti ovaj klip dosta reci o tim tvojim robijasima hahahaah koji su to likovi... ja bi se stidio kad bi sebe nazivao navijackom grupom... hahah pa pogledaj koji su ovo shabani.... ovo je sramota.... robijasi vas nacin zivota, navijacka sramota :D
slusatel vi komentatore(sarajevske) kad govore ko su naj,naj navijaci...ma ja tada odete u wc
znam ja sve klipove napamet od robije ne trebas se truditi djaba...znate seljacine samo vrijedjat kad vas istina pogodi

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 12 mar 2010, 12:25

CrnoCrveni je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:halo ba crnocrveni sta si zaluto na temu?? a mislim da ce ti ovaj klip dosta reci o tim tvojim robijasima hahahaah koji su to likovi... ja bi se stidio kad bi sebe nazivao navijackom grupom... hahah pa pogledaj koji su ovo shabani.... ovo je sramota.... robijasi vas nacin zivota, navijacka sramota :D
slusatel vi komentatore(sarajevske) kad govore ko su naj,naj navijaci...ma ja tada odete u wc
znam ja sve klipove napamet od robije ne trebas se truditi djaba...znate seljacine samo vrijedjat kad vas istina pogodi
ako je ovo ta istina oke ovo me stvarno boli treba imati ovakve navijace hahaah... cekaj malo demi pojasni jel ovo navijacka grupa ili karate klub?? a pogledaj malo ovo.... sta su zeljo i sarajevo za vas... kao sto rece komentator " ovo mogu samo zeljo i sarajevo" zato brisi tamo nemoj sam sebe provaljivati majketi....
odani! THE MANIACS 1987

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 12 mar 2010, 12:26

CrnoCrveni je napisao/la:
scorpion je napisao/la:.... ti svaki "kapitalac" mamu :evil: :evil: :evil: kompleksaš bolesni...da su nam tako visoke plate,zatucani smogovče iz bosanskog černobila,svako od 400.000 stanovnika SARAJEVA bi imao 3 auta,2 kuće,vikendicu na moru i planini....koliko ste vi iskompleksirani,neviđeno...ali to je vama urođeno,kompleks niže vrijednosti,nije lako živjeti s tim,zato svako 2 student iz smradice dolazi u GLAVNI GRAD da studira.
najbolje je promjenit temu kad nemas sta reci,navikao sam na takve,kakvi ba studenti,ko prica o njima munky :roll:
mislim da si upravo dokazao ko je kompleksas :D :D i to onaj bas,bas zavidni ;)
istina zaboli pa se zaobidje ili preskoci smogovac...zao mi te fakat

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21 i 49 gostiju.