Yeti sports??schweinsteiger je napisao/la: Joj,neka je igrica bila na k700 i k800i,stalno sam je igrao,neke pingvini se bacali,udarali nesto,ako se neko sjeti,nek' napise

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Yeti sports??schweinsteiger je napisao/la: Joj,neka je igrica bila na k700 i k800i,stalno sam je igrao,neke pingvini se bacali,udarali nesto,ako se neko sjeti,nek' napise
XXX klipovi od 20 sekundi. Svi u školi na velikom odmoru oko nekoga ko je to imao na mobitelu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa onda je bilo isto fora imati smijesne video klipove na telefonu, pa gledas zajedno s drustvom i smijes se![]()
steta sto nisu danas takva vremena, nazalost
nista cudno u danasnje vrijemeNeutral je napisao/la:XXX klipovi od 20 sekundi. Svi u školi na velikom odmoru oko nekoga ko je to imao na mobitelu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa onda je bilo isto fora imati smijesne video klipove na telefonu, pa gledas zajedno s drustvom i smijes se![]()
steta sto nisu danas takva vremena, nazalost
Vrhunac svega je bio amaterski snimak jedne iz naše škole, odera je frajer kao što će večeras Bayern Paderborn-a. Ono kao plače nakon svega, krivo joj, pa što snimaš glupačo. Mislim to je danas normalno, in, bla bla, no davno je bilo ono wtf kada se neki drže za ruke i šetaju,![]()
ako trazis polovan G2 nema dalje,ja sam ga uzeo prije 15tak dana novog savrsen je,inace sam nov platio 580 km,polovan je sigurno oko 450001 je napisao/la:društvo ako vam ne predstavlja problem bi li mi mogli pomoci oko odabira telefona??
Na telefon bi mogao dati oko 400-450 KM mozda i koju markicu više.. koji bi mi vi preporucili ??
Moj je vala mažen-pažen, packe nema, ukraden nije jer sam ga pazio bolje nego oči...a gdje neću kad se sjetim koliko dugo sam štedio džeparac dok nisam skupio onih 185KM i konačno otišao sa starcima da ga kupim u Mobilmediju na malti!BaDa12 je napisao/la:Prošao sve i svašta, pad sa četvrtog sprata, ispadanje iz džepova, namjerno bacanje. Ali nije mogao preživjeti imbecilni potez jednog delinkventa. Ukraden mi je.![]()
Idi u mtel i sve ce ti objasnit, uglavnom može gdje god da prelazis da ti ostane brojNeverGiveUp je napisao/la:Zna li neko da li je izvodljivo preći sa obične, primjer, eronet kartice na m-tel ali preko pretplate i još da ostane isti broj ?
Slazem se , u svoje vrijeme blic i kamera bez konkurencije, imao sam ga 5 godina, ispao 1000 puta, nikada nista.AlfredBorden je napisao/la:
odgovorno tvrdim da je ovo najbolji mobitel ikad napravljen
Kingzone K1S TurboChstal je napisao/la:Trebam pomoc strucnjaka
Budžet oko 500 KM
Imam nekoliko izbora kao što su: Aqua I7, Iocean G7 i Iocean X8. Svi ovi mobiteli imaju 2 GB rama, interne 16 i 32 GB, kamere 13 zadnja a prednja 5 a ekran 1920x1080. Koji bi vi preporučili? A možda ima neki mobitel u rangu ove cijene da je isto dobar.
to ti je feature koji imaju novi iphonei, ili ti ga "one more thing" sto bi pokojni Stevo uvjek volio naglasiti na kraju prezentacije, medjutim to su zaboravili ovi iz Applea izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.