Mnogo ga je lijepo gledati.
Lewa je svakako stroj, pa na pola terena se vraca po loptu.
Igra je u prvih 15 minuta bila vanzemaljska, kasnije je to malo splasnulo ali s razlogom jer vodstvo od 2:0 u ranoj fazi utakmice dozvoljava mali pad u igri.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Boateng je trazio izmjenu zbog umora.robben je napisao/la:Zbog cega rafinja u ekipi sad et stvarno mi nije jasno sto mijenja ekipu kad ovako dobro igra
Zboh cega bas rafinja na tu poziciju koji odma pravi dvije pocetnicke greskeanelbavarac je napisao/la:Boateng je trazio izmjenu zbog umora.robben je napisao/la:Zbog cega rafinja u ekipi sad et stvarno mi nije jasno sto mijenja ekipu kad ovako dobro igra
Pa mora Brazilac igratirobben je napisao/la:Zboh cega bas rafinja na tu poziciju koji odma pravi dvije pocetnicke greskeanelbavarac je napisao/la:Boateng je trazio izmjenu zbog umora.robben je napisao/la:Zbog cega rafinja u ekipi sad et stvarno mi nije jasno sto mijenja ekipu kad ovako dobro igra
Za kraj je Guardiola istaknuo da bi njegovi igrači mogli posjetiti Oktorberfest, ali pod jednim uvjetom - da pobijede Paderborn, prenosi goal.com.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.