FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 23 sep 2014, 20:52

Gotze me naprosto iznenadjuje svojim zalaganjem i kretnjama u posljednje vrijeme.
Mnogo ga je lijepo gledati.

Lewa je svakako stroj, pa na pola terena se vraca po loptu. :salut:

Igra je u prvih 15 minuta bila vanzemaljska, kasnije je to malo splasnulo ali s razlogom jer vodstvo od 2:0 u ranoj fazi utakmice dozvoljava mali pad u igri.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 sep 2014, 20:54

Posto sam mnogo puta kritikovao Gotze-a,sad cu ga i pohvalit jer je to fakat zasluzio,ali ne moze se reci da i nismo bili u pravu sa onim kritikama :clap:

Prezadovoljan sam igrom,a posebno intelegencijom koju kroz akcije ispoljavaju nasi igraci :shock:
Rode ne igra lose na poziciji beka al jos je rano za ozbiljniji komentar,samo znam da ga slabo razlikujem od Robbena :mrgreen:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 23 sep 2014, 20:57

Dobro poluvrijeme, odlicno, samo treba ovako ulazit sa respectom i prema ostalim igracima bez potcjenjivanja, i igrat nasu igru.

Dizemo postepeno taj tempo i to je najbitnije :)

Jos da ostane nula na nasem kontu, uvijek je lijepo vidjetii too :) moze Lewa jos jedan komforno :)
FC Bayern !!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 sep 2014, 21:04

Jao Muller, šta je ovo. Čovjek se bazirao isključivo na neke majstorske asistencije.

Xabi 6 kilometara pretrčao u prvom poluvremenu, :ljepota:

Lahm nije bek, sada je zvanično, nećemo ga nikad više tu gledati, Pep aka Gaal (Pranjić), :facepalm:

Rekao sam 3+, nadam se da ćemo napokon dobiti jednu utakmicu sa više golova razlike.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 23 sep 2014, 21:07

Zbog cega rafinja u ekipi sad et stvarno mi nije jasno sto mijenja ekipu kad ovako dobro igra
joj hamo vidi mu glave

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 sep 2014, 21:14

robben je napisao/la:Zbog cega rafinja u ekipi sad et stvarno mi nije jasno sto mijenja ekipu kad ovako dobro igra
Boateng je trazio izmjenu zbog umora.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 23 sep 2014, 21:20

anelbavarac je napisao/la:
robben je napisao/la:Zbog cega rafinja u ekipi sad et stvarno mi nije jasno sto mijenja ekipu kad ovako dobro igra
Zboh cega bas rafinja na tu poziciju koji odma pravi dvije pocetnicke greske
joj hamo vidi mu glave

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 sep 2014, 21:35

robben je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:
Zboh cega bas rafinja na tu poziciju koji odma pravi dvije pocetnicke greske
Pa mora Brazilac igrati :mrgreen:
Mia San Mia

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 23 sep 2014, 21:40

Eto Nermine..nemoj sad kukati kako ti prijatelj ne igra :)

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 23 sep 2014, 21:43

tomica :clap:
robben :zviz:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 sep 2014, 21:52

Tomicu će ovaj gol preporodit', siguran sam. Uostalom, zaslužio ga je.
Danteu je, nažalost, proš'o voz. Nije baš prop'o k'o R. Ferdinand al' njegovo je od sad da svoj doprinos daje u manje zahtjevnim utakmicama. Mišljenja sam da ga je SF Svjetskog prvenstva ukopalo, ponajviše na psihološkom planu. Još da Mehdi u'fati ritam i uz sjajnog Boatenga bi naša odbrana trebala da prima gol svaku 5 utakmicu. Roben takođe sjajan, uostalom od njega se ništa drugo i ne očekuje. Gecea ćemo hvalit' kad uveže par sjajnih tekmi. Večeras je bio odličan. :thumbup: K'o što kaže @Neutral vrlo je bitno da smo ovu utakmicu dobili sa malo većom razlikom, čisto zbog respiratornih kapaciteta naših igrača. Sve u svemu odlično. Fali ovoj ekipi mnogo bitnih igrača, živo me zanima kako bi Pep izabr'o prvih 11 da su svi tu?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 sep 2014, 21:58

Na kraju ubjedljiva pobjeda ali ne toliko dominantna igra u drugom dijelu za razliku od prvog.
Razlog nesto losijoj igri se moze traziti u promjeni formacije i igranju sa samo jednim klasicnim stoperom.

Zanimljivo, Pep je prvo krenuo sa tri stopera, pa sa dva i evo danas se sveo na samo jednog. :urnebes:
Do kraja sezone ocekujem odbranu sa niskom postavom, Rode----Rafinha-----Alaba----Bernat. :lol:
Mislim da bi se pola Svijeta naopacke okrenulo.

Gotze je bio dosta dobar i ta cinjenica raduje ali za mene je Robben igrac utakmice.

Muller mi je bio neprepoznatljiv, nevidljiv ali je ipak na kraju zavrsio mec sa golom i asistencijom tipicno za njega. :mrgreen:

Zao mi je sto je Lewa izasao prije posljednjeg sudijskog zvizduka jer je evidentno bilo da zeli da igra do kraja no Pep je imao nesto drugacije misljenj. :think:

Od veceras smo prvi na tabeli i nadam se da cemo tu i ostati do kraja sezone.

PS: Neueru je veceras bio 100-ti nastup za Bayern. :kralj:

Edit: Muller je ipak zaviso mec sa dvije asistencije i golom. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 sep 2014, 22:21

Muller i kad je nevidljiv zabije gol i podijeli poneku asistenciju, :kafa:

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 23 sep 2014, 22:27

Arjene hvala ti sto postojis 90% bolje igramo kad je on tu kapa dole jos jednom
joj hamo vidi mu glave

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 sep 2014, 22:34

Procepilo napokon.
Lewin gol :tokralju:
Gotze :salut:
Za kraj je Guardiola istaknuo da bi njegovi igrači mogli posjetiti Oktorberfest, ali pod jednim uvjetom - da pobijede Paderborn, prenosi goal.com.
:cool:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 sep 2014, 22:53

Konacno da uvalimo nekoliko golova iako smo dosta prilika propustili..
Robben jos jednom pokazao zasto je jedan od najboljih igraca na svijetu i nas daleko najbolji igrac :kafa:
Gotze-a napokon krenulo iako jos nije u top formi,najbolje tek dolazi,Mulleru i ne treba nikakva forma on je posebna sorta :) Lewa ubi kao Rooney u najboljim danima u Manchesteru :clap:
Ne svidja mi se sto je Rode bio na beku,ipak je on navikao da ima jos igraca iza njega i cesto je olako ulazio u duele,ofanzivno je dobro odigrao :thumbup:

Mislim da bi Pep trebao malo da prepusti protivniku posjed,jer nasi igraci su u kontrama izuzetno opasni i bolje se snalaze nego kad ih je 6-7 pred 16 protivnika.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 sep 2014, 00:18

Robben i Goetze fantastični večeras. Robben strašno znači za ekipu. Sada pored golova se kod Goetzea i vidi ta radost u igri, sve više pravi lijepe poteze, pa i driblinge, opuštenije igra.....Sav je nekako pozitivniji... Xabi je opet bio fantastičan.....
Rode i Lahm vrlo dobri.....Lewandowski dobar....Muller onakav na kakvog smo ga navikli, čovjek kod kojeg je faktor izenađenja uvijek prisutan, nikad ne znaš hoće li iz ničeg zabiti gol, hoće li neki sjajan potez napraviti i kada. Lijepa asistencija večeras s njegove strane i na kraju još gol.

Ostali odradili posao solidno.

Sada treba u gostima pobijediti protiv Koelna, jer u gostima smo imali dva remija protiv Schalkea i HSV-a.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 sep 2014, 01:04

Veceras je bas izgledalo kao da se masina zahuktava. Gotze, Robben, Lahm i Rode najbolji, Lewa, Muller, Boateng i Xabi standardno dobri, Dante jedini podbacio. Pep je ponovo isprobavao neke svoje zamisli, ali srecom po nas to je radio kada je utakmica vec bila odlucena.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 sep 2014, 01:44

Napokon igra koju zelimo. Čim je tu iole normalan sastav i formacija stvari puno bolje funkcionišu.

Samo šta znači Robben kad igra i Alaba na lijevoj strani za igru našeg tima. Drastična razlika.Gotze je baš igrao na mjestu gdje i očekujem da igra i odmah je bio efikasan. Za mene odlična igra čitavog tima iako ovakav protivnik (skinutih gaća) ne govori nam dovoljno o igri.

Neuer - Klasika, bez posla.
Rode - Tu i tamo, nije bek ali može proći. Primjetio sam da mu je centaršut blaga katastrofa. Mora igrati u sredini ili nigdje.
Boateng - Ušao je u tekmu umoran i imao par grešaka. Trebao je odmarati ovu tekmu.
Dante - Ne znam šta se dešava sa njim. Skroz van ritma, forme... Fasov'o je izgleda neku bolest tamo u Brazilu ( :-))
Alaba - Odličan, kako smo i navikli kad igra na svojoj poziciji.
Robben - Odličan, iako nije dao gol, najbolji na terenu. Ni povrede ga ne izbacuju iz ritma.
Lahm - I on se drastično popravio gledajući par zadnjih utakmica, njegova klasična izvedba na sredini.
Alonso - Nema komentara. Klasa. Trebao bi i on malo odmarati, bar iduću tekmu.
Muller - Prespavao prvo i malo se trzno u drugom. Opet dovoljno da uvalja gol i čini mi se da asistira.
Gotze - Odlična partija. Ovakvog želim da ga vidim. Igrao je na svojoj poziciji bliže golu i odmah se primjeti. Svetogrđe je da se on pomjera dalje od gola. Počeo je i trčati, čini mi se :)
Lewa - Puno je radio, trudio se, vidi se da zna. Odlična tekma. Napokon gol da se malo psihički rastereti. Vidi se da je pod psihičkim pritiskom.

Edit: Od ovih sedam tekmi u ovom paklenskom rasporedu za sad imamo 3-1-0 omjer. Govorio sam da bih bio prezadovoljan sa 5-1-1 ili 5-2-0 i izgleda da ide po planu. :) Bitno je da se LP ne kiksa ostalo se može nadoknaditi.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 sep 2014, 09:07

E ono od sinoc je mirisalo na Jupov Bajern, nadat se da ce zadrzati ovaj nivo, jos kad nam se vrate Ribi i Svajni bice :njanjanja:
Volim te Zeljo!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []