Ne nego si obicni troler. I tocka.Pogba je napisao/la:Iznosimo fakte trenutno. Ah, da, zaboravih, culesu se to ne dopada.Lillard je napisao/la:mani se trolanja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ne nego si obicni troler. I tocka.Pogba je napisao/la:Iznosimo fakte trenutno. Ah, da, zaboravih, culesu se to ne dopada.Lillard je napisao/la:mani se trolanja
Nije imao sta ni braniti.Sveti je napisao/la:Kako je branio keylor?
jedni ce ti reci,znas vec koji,da je bio najbolji a drugi da se Iker treba vratit,tako da ti je lakse snimak pogledatSveti je napisao/la:Kako je branio keylor?
Decko je realanLillard je napisao/la:Ne nego si obicni troler. I tocka.Pogba je napisao/la:Iznosimo fakte trenutno. Ah, da, zaboravih, culesu se to ne dopada.Lillard je napisao/la:mani se trolanja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

tacno treba uvesti kazne za ova j ebena simuliranjaLillard je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
to obavezno, mada bi ja kažnjavo naknadno i igrače, sa par utakmica kazne, pa bi onda dobro razmislio hoće li idući put glumit.Rajaz je napisao/la:Treba uvesti kazne za sudije
kakva crna kaznastokton je napisao/la:to obavezno, mada bi ja kažnjavo naknadno i igrače, sa par utakmica kazne, pa bi onda dobro razmislio hoće li idući put glumit.Rajaz je napisao/la:Treba uvesti kazne za sudije

drug ne zanjimaju me navijači Barce, govorim općenito da su ova simuliranja odvratna i da se trebaju kažnjavati naknadno i sudije i igrači, ovo je ružno vidit.Mozambik je napisao/la:Zar navijaci Barcelone nakon ovog gospodina ispod, imaju obraza da kazu bilo sta o bilo kakvom suđenju?
Ne kontam samo zasto mu ovo treba pri rezultatu 3:1 i to protiv Elchea,samo se sramoti dzaba ovakvim stvarima.Lillard je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.