Kako je luuuuud

U ligi 10 utakmica, 16 golova

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
E hvala drug, jel sad napravljeno ?JoseMourinho je napisao/la:@franklampard8
evo sad cu prebacit berjana, i benku jbg dodjose dan poslije patcha![]()
![]()
a meni komazeca nema kad kreiram
?franklampard8 je napisao/la:E hvala drug, jel sad napravljeno ?JoseMourinho je napisao/la:@franklampard8
![]()
Bit ce za 15minfranklampard8 je napisao/la:?franklampard8 je napisao/la:E hvala drug, jel sad napravljeno ?JoseMourinho je napisao/la:@franklampard8
![]()
HvalaJoseMourinho je napisao/la:evo napravljeno, ubacio sam neke te nove igrace
DOWNLOAD
alan_kardec je napisao/la:![]()
![]()
u kratkom roku mi se dva puta dese ista sra.nja.
Na kraju treće sezone sa Blackburnom (a prethodno i sa Wolvesima) uđem u Premiership, ali praktično bez wage budgeta![]()
![]()
. Na početku treće sezone dovedem igrače koji mi trebaju i u wage budgetu mi ostane viška 40-ak hiljada, prije početka januarskog prelaznog roka uprava nešto bruku smanji wb i dođem u žestoki minus od 150 milja
![]()
tako da ne mogu produžiti ugovore igračima i staffu kojima ističe ugovor niti mogu potpisati igrača kome na kraju sezone ističe ugovor.
Dođe kraj sezone, uđem u Premiership, na season expetation umjesto avoid relegation izaberem mid-table finish kontajući da ću na taj način imati što veći wb, međutim umjesto minusa od 150 milja, sad je minus 220 hiljada koji se kasnije smanji na 130 zbog odlaska igrača kojima je istekao ugovor, prije svih Joshue Kinga.. Niti mogu koga dovesti, niti produžiti ugovore igračima koji ulaze u zadnju godinu ugovora, a ostao sam bez bitnog igrača koji je otišao kao slobodan.
Kad sam u istoj situaciji bio sa Wolvesima, iznervirao sam se i sve pobrisao, ali ovog puta ću pokušati, mada ne vjerujem da ću išta uspjeti uraditi.
Postoji li ikakav način da nešto uradim da mi wb bude bar malo u plusu i da pokušam da dovedem bilo kakvog novog igrača?? Pomagajte!
Nanoviji direct x instaliraj i trebalo bi biti OK.LFC_YNWA je napisao/la:Instalirao sam nosteam verziju i update nosteam 14.3 ali kad pokrenem igru izbaci mi crash dumps,kako da rijesim ovo ?
Upravo to uradio i radi,ali imam sljedeci problem,skinuo sam lfc marshall update s novim transferima i ubacio u editor data,medjutim kada pokrenem igru nema mi tog updatea10.Skoro je napisao/la:Nanoviji direct x instaliraj i trebalo bi biti OK.LFC_YNWA je napisao/la:Instalirao sam nosteam verziju i update nosteam 14.3 ali kad pokrenem igru izbaci mi crash dumps,kako da rijesim ovo ?
Nema ni meni Krste i Milosa.MElloo je napisao/la:@JoseMourinho sto ti nema Krste na patchu il je nesto do mene ?
Kod mene je igra sa crackom, nije orginal. Moze li biti do toga ?JoseMourinho je napisao/la:Ima kod mene bgm koristitel još koji update??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.