RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 24 sep 2014, 15:13

anel81m je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Od jednog gradskog derbija je napravljen veliki seljakluk. U Sarajevu se može oko 2 hiljade gostujućih navijača obezbijediti i to u korteu do stadiona, nama ne mogu ni s prevozom. Koliko mi kasnimo s organizacijom. Tu nisu krivi čelnici Zrinjskog, nego i našeg kluba na čelu sa gradom koji je nesposoban za bilo kakve manifestacije. Nek su Miligram uspjeli obezbijediti u Sjevernom , a to što ubijaju pojam derbija u onu njegovu pravu srž, to nema veze.
Mislim da je najviše do policije.Kako izdvojiti 200 ljudi?Po kojim kriterijima? :crazy:
Apsolutno me / nas ne zanima. Pa jebote više će policajaca biti od gostujućih navijača. Prvi put se slažem sa Ultrasima i govorim da su grad i policija usrali derbi. Kako zaštiti hiljadu ultrasa ? Ne kontam nikako

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 sep 2014, 15:35

Ovo je smiješno ja navijam za Zrinju al ovo što oni rade je žalosno, netrebamo nikako pregovarat sa policijom niti ikakve kontakte imat jednostavno dolazit na stadion pa nek se oni sekiraju odakle ko šta kako !

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 24 sep 2014, 15:37

SPORT CENTAR
Navijačima Veleža omogućeno je 500 ulaznica...

Tema broj jedan u gradu na Neretvi dan uoči okršaja Zrinjskog i Veleža Pod Bijelim brijegom, mostarski je gradski derbi. I dok u jednom i drugom taboru teku posljednje pripreme pred meč, užurbano se pripremaju i navijači.

Još od ponedjeljka u Fejićevoj i Titovoj ulici u Mostaru kao i u naselju Zalik stoje transparenti sa natpisom „Svi na derbi“, te „Mobilizacija armijo“. Navijačima Veleža omogućeno je 500 ulaznica, a smješteni će biti na istom mjestu kao i svih prethodnih godina.
slika
slika
slika
VFC THE RELIGION

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 24 sep 2014, 15:42

To je već donekle u redu, mada ni to nije po propisima kako bi trebalo biti, ali velika razlika u odnosu na 250!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 24 sep 2014, 15:48

VigorMostarac je napisao/la:SPORT CENTAR
Navijačima Veleža omogućeno je 500 ulaznica...

Tema broj jedan u gradu na Neretvi dan uoči okršaja Zrinjskog i Veleža Pod Bijelim brijegom, mostarski je gradski derbi. I dok u jednom i drugom taboru teku posljednje pripreme pred meč, užurbano se pripremaju i navijači.

Još od ponedjeljka u Fejićevoj i Titovoj ulici u Mostaru kao i u naselju Zalik stoje transparenti sa natpisom „Svi na derbi“, te „Mobilizacija armijo“. Navijačima Veleža omogućeno je 500 ulaznica, a smješteni će biti na istom mjestu kao i svih prethodnih godina.
slika
slika
slika
Kako "dan uoči okršaja"? :?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 sep 2014, 16:22

Naredni protivnik u Kupu nam je Vitez. U dvije tekme nebio trebalo biti problema sa njima. Sto se tice derbija mislim da je nemoguce da nam daju 250 ulaznica, mora to ici minimalno na 500.

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 24 sep 2014, 16:35

el-fighter je napisao/la:Naredni protivnik u Kupu nam je Vitez. U dvije tekme nebio trebalo biti problema sa njima. Sto se tice derbija mislim da je nemoguce da nam daju 250 ulaznica, mora to ici minimalno na 500.

FORZA VELEŽ
sada se vrte vijesti da je 200 ulaznica definitivno.
Ja mislim da ili idemo svi ili niko!
VFC THE RELIGION

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 24 sep 2014, 17:39

Na utakmicama protiv Zrinjskog, Velež je uvijek domaćin.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 sep 2014, 17:41

E moj Velezu sta je ovo.Pa zar nije u interesu sto vise ljudi na tekmi.Jos malo neko ce zabranit da se igra fudbal na ovim prostorima.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 24 sep 2014, 18:13

Evo da vam gurnem ja jednu informaciju. Otidjite u klub, prijavite se i idete, necete ostat uskraceni za derbi 100% ! kn ce obezbijediti iz svog dzepa jos autobusa zato nemojte pricat malo je , i ode 150 momaka pod bb !!!!!!!!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 24 sep 2014, 18:33

Bola koliko god raje se prijavi ići će. Svake godine ovako kažu samo 200 ulaznica, a nas nekad bilo i po 2000. Tu ulaznicu niko očima ne vidi. Zato raja prijavljujte se, ide ko god se prijavi pustite šuplje.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 sep 2014, 18:42

Ma,biće nas pun quratz :D
I opet pozivam na dostojanstvo jer budimo realni,ovakve utakmice su poligon za mnoge budalaštine.I opet budimo realni,ima i među nama kretena,idiota,derby navijača.Takvi trebaju ostati u manjini i treba ih spustiti na zemlju.Samo pjesme o Veležu,o BiH,možemo malo podyebavati ultrase,to je sasvim normalno na ovim 'priredbama' :mrgreen: ali nikako niske strasti,nikako nacionalizam i ostala srannja.Ja ne želim kornjače u mom gradu,ja ne želim da moj grad bude Belfast.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 24 sep 2014, 19:12

tepsija je napisao/la:Ma,biće nas pun quratz :D
I opet pozivam na dostojanstvo jer budimo realni,ovakve utakmice su poligon za mnoge budalaštine.I opet budimo realni,ima i među nama kretena,idiota,derby navijača.Takvi trebaju ostati u manjini i treba ih spustiti na zemlju.Samo pjesme o Veležu,o BiH,možemo malo podyebavati ultrase,to je sasvim normalno na ovim 'priredbama' :mrgreen: ali nikako niske strasti,nikako nacionalizam i ostala srannja.Ja ne želim kornjače u mom gradu,ja ne želim da moj grad bude Belfast.
Haa, mislim da ce biti dobro navijanje, jer ne bi trebalo biti alkoholiziranih osoba, a ni vodja ne bi trebao popiti nijednu :D opet bice i stare raje tako da nece biti nikakvih bespotrebnih skandiranja i toga ..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 24 sep 2014, 19:44

Mi se moramo izdići iznad ovih dnevno političkih igrica koje su počele sa predizbornom kampanjom.Samo Velež i ništa više,znamo kakav nas folklor čeka jer oni moraju raditi šta stranka naredi jer im je to prilika za političke poene.Nadam se da nćemo nasjesti na njihove provokacije i da ćemo dostojanstveno bodriti naše rođene a oni nek rade šta hoće,sve će se vidjeti jer će BHT prenositi utakmicu,a hoće li se čuti zavisi šta smije BHT pustit u program jer nebi im bio prvi put da isključe ton kod nacionalističkih skandiranja.
Zato bi se trebli prije polaska lijepo dogovoriti,jer se jedva čeka neki naš eksces pa da nas izjednače sa njima a to nam ne treba.Nikakve zastave Turske ili šta ti ja znam samo naše i našeg kluba hvala bogu imamo ih dosta.
VELEŽ DO GROBA :opaopa: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 24 sep 2014, 20:20

Klub navijača "Red Army" organizuje prijevoz na derbi.
Cijena + karta za utakmicu 10 KM.
Osobama bez ličnih dokumenata neće biti dozvoljen odlazak na utakmicu.
Prijave u KN do subote 10h...

RAja na utakmicu moze ici svako ko se prijavi u klubu da ce ic dobili smo od uprave odgovor da nas moze ici koliko god hoce samo da obezbjedimo dovoljno autobusa...ZNACI SVI KOJI SE PRIJAVE CE ICI NA TEKMU !!!!! Nemojte dokumente zaboravit !!!!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 24 sep 2014, 21:37

Tako je svi prijave podnesite,to vam je gradjanska duznost.Na derbi se mora a na izbore nemora :)
Hajmo Djavoli
VFC THE RELIGION

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 24 sep 2014, 23:19

SalePD je napisao/la:Na utakmicama protiv Zrinjskog, Velež je uvijek domaćin.
:lol:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2014, 23:33

crnov je napisao/la:
sta je smijesno...u pravu je covjek..tad ne ide samo 7c...tad je skolski dan i cijela skola ide
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 sep 2014, 23:37

staragarda je napisao/la:
crnov je napisao/la:
sta je smijesno...u pravu je covjek..tad ne ide samo 7c...tad je skolski dan i cijela skola ide
Kad sloboda negdje gostuje i tada se kod fukara biraju najbolja cetvorica na prosloj domacoj utakmici i oni samo idu na gostovanje.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 sep 2014, 23:44

@staragarda mani se gluposti,sto si doso ljude provocirat,vidim pises i na temi zrinjskog,jos ne mozes prezaliti ispadanje. Volio bih da vas hoce Velez mlatnut usred Tuzle,pa da crknete od muke. Pises protiv Veleza a podrzavas klub ciji navijaci vas umalo nisu ubili i spalili u sred Mostara. Koje si ti dijete :kafa:
P.S rodjeni sretno u subotu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []