Prelijep dan,prelijepo posljepodne,lagana utakmica...nisam vidio da se neko sem Dulje umorio(ali on umre svaku nakon 70 minuta ocito se isforsira nezam u cemu je problem)
Kostic prvih 30 minuta boze dragi,on ko da je izaso pred 100 hiljada ljudi frajer loptu nije znao dodati,cega li se on prepao nije mi jasno,kako je utakmice odmicala bio je bolji,ali realno taj ce minute na kapaljku dobiti nema sanse da ugzori ni jednog od ova dva sto igraju ma koliko god drugaciji bio od njih
Dzemo Berberovic i Puzigaca najbolji danas,Dzemu su tribine ocito preporodile danas je grizao bukvalno,odlican bio
I ja vjerujem da ce Dzemo biti zamjena za njega na stoperu s obzirom da je danas bio odlican,da je Ahmo proslu bio odlican mislim da ce biti mjesta za oba iducu utakmicu,a vec za naredne ce biti borba za desnog beka,uradio je taj odmor svoje,zdrava konkurencija moze donijeti samo dobre stvari,zato treba i ta rotacija stopera samo iz tog razloga
Inace Drina kao nesto otvoreno krenula,odbrana 30 metara stajala od gola,,no realno nisu mogli izgurati u takvoj sansi sa onolikim stoperima tesko da je pametno ostaviti onoliki prostor na napadaca koji je toliko brzi od tebe.Vjerovatno najlosija ekipa koja je igrala sa nama
Puzigaca