Evo obec'o sam slike Stevanovica, alkoholicar lik.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mislim da je kasno za neku značajniju karijeru. Nažalost.Goalgetter je napisao/la:Cuj Smirnoff. Nogometas je yebem ga ja, mogo je raji Belvedere ili Grey Goose naruciti.![]()
Salu na stranu, Stevo trazi klub i fataj se treninga dok nisi propao.
U istoj je situaciji i njegov drugar Vranjes. Samo je razlika sto Vranjesa gura Susic u reprezentaciji. A uzaludno kad na kraju zavrsi u predzadnjoj ekipi Ceske lige.HariTz je napisao/la:Mislim da je kasno za neku značajniju karijeru. Nažalost.Goalgetter je napisao/la:Cuj Smirnoff. Nogometas je yebem ga ja, mogo je raji Belvedere ili Grey Goose naruciti.![]()
Uspio se i Husejinovic vratiti ''iz mrtvih''. Neka potpise za Sarajevo ili neki klub u Srbiji, i tako opet da privuce paznju na sebe.HariTz je napisao/la:Mislim da je kasno za neku značajniju karijeru. Nažalost.Goalgetter je napisao/la:Cuj Smirnoff. Nogometas je yebem ga ja, mogo je raji Belvedere ili Grey Goose naruciti.![]()
Mene ove slike nekako uvjeravaju u suprotno, ali eto, sve je moguće, iskreno bih volio da se trgne malo. Što se tiče Husejinovića, odličan je primjer kojim bi se trebao voditi i Stevanović.Goalgetter je napisao/la:Uspio se i Husejinovic vratiti ''iz mrtvih''. Neka potpise za Sarajevo ili neki klub u Srbiji, i tako opet da privuce paznju na sebe.HariTz je napisao/la:Mislim da je kasno za neku značajniju karijeru. Nažalost.Goalgetter je napisao/la:Cuj Smirnoff. Nogometas je yebem ga ja, mogo je raji Belvedere ili Grey Goose naruciti.![]()
Naravno, lose mu sanse stoje da napravi znacajnu karijeru, ali vidjecemo.
Kakav crni HorićBihac96 je napisao/la:Horic definitivno treba dobit priliku u reprezentaciji.Barem da se isproba,ako nista.
Pa vidiš sinko da Zukanović igra u Italiji(liga5) pa nema mjesta a kamoli neki anonimus iz Domžala,Krke,Radomlja,Triglav.....Ja SLO lige i kvaliteta.Sreća samo što nemaju 16.klubova u ligi.Burundi je napisao/la:Jest, a Zrinjski je Zenit za Maribor
Ako stoper igra u ekipi koja nakon 10 kola ne primi gol, pobjedi Maribora 2:0, vrijedi ga bar pogledati, od strane selektora, cuj mene da ga selektor Sajo gleda, ako ima na kaseti moze
Hajde nek je kvalitet u HNL-u i Turskoj 2 ligiBLUTUD je napisao/la:Pa vidiš sinko da Zukanović igra u Italiji(liga5) pa nema mjesta a kamoli neki anonimus iz Domžala,Krke,Radomlja,Triglav.....Ja SLO lige i kvaliteta.Sreća samo što nemaju 16.klubova u ligi.Burundi je napisao/la:Jest, a Zrinjski je Zenit za Maribor
Ako stoper igra u ekipi koja nakon 10 kola ne primi gol, pobjedi Maribora 2:0, vrijedi ga bar pogledati, od strane selektora, cuj mene da ga selektor Sajo gleda, ako ima na kaseti moze
Normalno da odbija, 50 000 KM nije malo na današnjem vaktu a mjesec prođe dok kažeš "PRIBRAM"sajo10 je napisao/la:Pa nema (Zuka) mjesta jer imamo krkana na klupi SVETINJE???
Covjek redom odbija Barcelonu, Iran, Grcku i Marseille da bi bio na kormilu reprezentacije BiH.
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 26 gostiju.