Plase se da im neko ne ukalja ime kao Safetu, od takvih poput tebe.MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo, svima je poznato da sam bio protiv Susica od prvog dana i da je malo onih koji su izgovarali teze rijeci protiv njega od men ili ranije nego ja. Za mene, iskreno, nema gore stvari koja se desila FSBiH od dovodjenja Susica od 96te do danas.
Ali sto se tice Hadzibegica, Osima, Bajevica i Kajtaza, mislim da tu treba stvari pogledati sa druge tacke gledista - ma koliko mi bili razocaranji njihovom sutnjom. Prvo, ja sam prvi jako razocaran sto njih 4 nisu ovoj budali dali otkaz i jest mi krivo sto jos uvijek pokusavaju s njim da urade nesto. Ali s druge strane, nemoze se ocekivat da ce oni sad glupana kritikovat javno ako mu nisu spremni dat otkaz (iz bilo kojih razloga). Nemoze Osim ili Hadzibegic sad javno reci "Pape je glup" ili "Pape je uradio milion glupih poteza na SPu" a sutra s njim saradjivat. To tako ne ide. Normalno je da ce ga oni stititi barem u javnim izjavama dok god je Pape tu - samo mi je zao sto je glupan jos uvijek na klupi Repke BiH.
Samo mi nikad nece biti jasno zasto Hadzibegic i Bajevic cekaju da preuzmu reprezentaciju, kad i vrapci na grani vide da je ijedan od njih bolji izbor od ove budale - svjetlosnim miljama ispred njega. Zasto cekaju totalnu propast ove zlatne generacije igraca repke da bi izbacili majmuna napolje. E to stvarno ne svatam.
bordobijeli je napisao/la:ko god je igrao u FK SARAJEVO vama smeta![]()
![]()
![]()
kakve budalee
U Hrasnom.undefined007 je napisao/la:Đe živi Pape kad je u Sa? Hotel Europa?![]()
Nedavno je kupio stančinu na Ciglanama, navodno od Bešićevog transferaSabinho je napisao/la:U Hrasnom.
Virtu4l je napisao/la:Nedavno je kupio stančinu na Ciglanama, navodno od Bešićevog transferaSabinho je napisao/la:U Hrasnom.
koji ovo penal opali hhahahahahahahasanlituncay je napisao/la:Nevjerovatna igra Papetovih pulenaZabetonirali mjesto u prvih 11 protiv Belgije,u Velsu ih treba odmarat,ipak protiv Belgije nam je teža tekma!
[youtube][/youtube]
bordobijeli je napisao/la:koji ovo penal opali hhahahahahahahasanlituncay je napisao/la:Nevjerovatna igra Papetovih pulenaZabetonirali mjesto u prvih 11 protiv Belgije,u Velsu ih treba odmarat,ipak protiv Belgije nam je teža tekma!
[youtube][/youtube]
Samkara je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:koji ovo penal opali hhahahahahahahasanlituncay je napisao/la:Nevjerovatna igra Papetovih pulenaZabetonirali mjesto u prvih 11 protiv Belgije,u Velsu ih treba odmarat,ipak protiv Belgije nam je teža tekma!
[youtube][/youtube]jaki su
Pokusava da zabavlja raju a meni tvrdi da sam neki Ahmosanlituncay je napisao/la:Jest ovaj Virto duhovitZayebo je i hrvate,koliko je duhovit
Samkara je napisao/la:Pokusava da zabavlja raju a meni tvrdi da sam neki Ahmosanlituncay je napisao/la:Jest ovaj Virto duhovitZayebo je i hrvate,koliko je duhovit
Virtu4l je napisao/la:Preko New Yorka do Göteborga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.