FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Kako sam znao da ce uc,bas bratu pricao evo gola sad 

I ja matere mi al ja sam sebi govorim evo golaSiamoNoi je napisao/la:Kako sam znao da ce uc,bas bratu pricao evo gola sad

Samo jedan klub Velež Mostar
Rutinski, mada ovo zatvaranje... Svi odlicni fkt. Palacio najlosiji po meni, treba malo vremena da se razigra ocito.
Amar Osim selektor BiH
Koliko samo Guaro ima asistencija od pocetka sezone i kako igra samo..Majstor
Osvaldo pravo pojacanje, ostali svi dobri osim Rodriga, kojem se ne smije nista prigovoriti a i razumljivo je da jos nije na svom nivou
Ima li sta novo za Icardija,valjda nije ozbiljno sta ?
Osvaldo pravo pojacanje, ostali svi dobri osim Rodriga, kojem se ne smije nista prigovoriti a i razumljivo je da jos nije na svom nivou
Bogami po grimasi reklo bi se ozbiljno al eto nadam se ipak da nije.Guarin14 je napisao/la:Koliko samo Guaro ima asistencija od pocetka sezone i kako igra samo..Majstor
Samo jedan klub Velež Mostar
Dodje i ti na svoje.Guarin14 je napisao/la:Koliko samo Guaro ima asistencija od pocetka sezone i kako igra samo..Majstor

Amar Osim selektor BiH
Palacio jest bio mozda i najlosiji(mada je malo preostro) al definitivno bolje igramo kad je on na terenu..njegovo kretanje nam dosta znaci..samo da vrati formuBeppe je napisao/la:Rutinski, mada ovo zatvaranje... Svi odlicni fkt. Palacio najlosiji po meni, treba malo vremena da se razigra ocito.
MVila isto dobar kako je uso, al nemate pojma kolko mi je drago sto su doveli Dodo-a i Medela

Dobra utakmica i Guarina

Da ostade nerijeseno izmedju Parme i Rome svi bi nam se rezultati poklopili, al nije lose ni ovako..lijepo nas je vidit na trecem mjestu

I zaboravi pohvalit odbranu, Vidic i Medel prave razliku u odnosu na proslu sezonu. Najbitnije je da ne primamo golove
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 24 sep 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
+4 u odnosu na Napoli,+3 u odnosu na Fiorentinu i +1 u odnosu na Milan i najbolja gol razlika u ligi.Da nije bilo Vidićeve greške cenim da gola još uvijek ne bi primili.Sad treba nastavit sa ovim pobjedama na Meazzi i tuc ocajan Cagliari za vikend.Barem tu ne bi trebalo biti problema s bunkerom pošto ih Zeman vodi.
Dobar je bio Palacio ako zanemarimo promašen penal (ne znam niti zašto su njega odredili da izvodi kad ima 10ak odigranih minuta ove sezone).Bit će još i bolji kad uhvati ritam s utakmicama...
Hernanes se neda i uzvraća Guarinu na odličnu partiju večeras
Dobar je bio Palacio ako zanemarimo promašen penal (ne znam niti zašto su njega odredili da izvodi kad ima 10ak odigranih minuta ove sezone).Bit će još i bolji kad uhvati ritam s utakmicama...
Hernanes se neda i uzvraća Guarinu na odličnu partiju večeras

Važna 3 boda kojim smo prekinuli niz od 6 utakmica u ligi bez pobjede protiv Atalante, ne leži nam izgleda. Odbrana nam je betonska ove sezone, čak se uopće nisam brinuo da ćemo primit gol toliko sigurno igramo pozadi dok za napad važi suprotno i dosta se mučimo nešto iskreirat. I taj desni bek nam je veliki problem, sva trojica su loši i jedino nam valja Dodo lijevo (srećom pa ga dovedosmo), Medel ponovo dominira i najjača je karika u timu (i Mvila će biti dobar ali taj čovjek nikad dovesti tijelo u top stanje, vidi se da jedva trči), Osvaldo igrač utakmice i savršeno je odigrao, ne samo što je zabio najljepši gol dosadašnjeg toga lige nego je dobro proigravao igrače i pomagao defanzivi. A šta reći za Palacia, trudi se kao i uvijek ali jbg nije imao sreće, dobro je penal pucao ali odbrani mu a kod one stative je baš bio nesretan. Guaro ponovo dobar, a nek je i Hernanes konačno zabio valjda će proradit nakon ovoga. Sa Hernom u formi bi bili mnogo bolji u ofanzivi. Sve u svemu zadovoljan sam, ajmo nastavit pa i narednu pobijedit. Valjda Ikcu nije ništa ozbiljno, to bi nas sje*alo totalno a i bilo bi šteta zbog njega da ne postane prvi strijelac lige zbog kakve povrede.
P.S. Palermo bogami odigra 3-3 u Napoliju, izgleda da mi i nismo toliko razočarali u prošloj utakmici
. A Sasuolo odigra neriješeno u Firenci pa nek neko kaže nešto protiv one naše demolacije
.
P.S. Palermo bogami odigra 3-3 u Napoliju, izgleda da mi i nismo toliko razočarali u prošloj utakmici

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ebi ga klasicni SS, mada sam danas i toga malo vidio, ali znam razlog, Palaciju se nista ne moze zamjeriti.arminz je napisao/la:Palacio jest bio mozda i najlosiji(mada je malo preostro) al definitivno bolje igramo kad je on na terenu..njegovo kretanje nam dosta znaci..samo da vrati formuBeppe je napisao/la:Rutinski, mada ovo zatvaranje... Svi odlicni fkt. Palacio najlosiji po meni, treba malo vremena da se razigra ocito.
Ako cemo realno Mazzari je danas najlosiji.Nikakav osjecaj lik nema. On po svom pa kako god. Ne more se ovako zatvarati od 45 minute, osvetit ce nam se koliko god da smo jaki nazad.
Fino izgledaju ali mislim da je vishe do Napolitanaca nego do njih.Biscione je napisao/la:P.S. Palermo bogami odigra 3-3 u Napoliju, izgleda da mi i nismo toliko razočarali u prošloj utakmici.
Amar Osim selektor BiH
Jel ko upratio kakav je ovaj Baselli iz Atalante. Vele da smo imali sve dogovoreno sa Atalantom i doveli bi ga samo da smo se uspjeli rijesit Kuzmanovica, pa cemo opet pokusat u januaru. Momak je 92. godiste
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ako se rješavaju Kuzmanovića totalno je nebitno kakav je ovaj,gori bit ne može 

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 24 sep 2014, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
I dalje se priča protiv Waltera ovdje ? Najjača karika Intera ove sezone !
Kova njemu najvise duguje za ovaj napredak. Forza WM

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ja sam rekao...ako Walter bude 3.stavljam ga na mjesec dana u avatar 

- Interista02
- Kontakt:
Re: Odg: F.C. Internazionale Milano
A ako osvoji Scudetto? 

hahahaMago je napisao/la:I dalje se priča protiv Waltera ovdje ? Najjača karika Intera ove sezone !![]()
Nek je kontra pa makar. Nije Rafa al dobar je.

Amar Osim selektor BiH
Zatražit ću da mi administracija promijeni nick u Walter MazzarriInterista02 je napisao/la:A ako osvoji Scudetto?

On ako zavrsi 3. na kraju ja gasim ovaj profil, to vam obecavam. Ukoliko mu to ne podje za rukom, ide trajni ban za sve njegove pristalice na forumu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dokle višeSiamoNoi je napisao/la:LFC_YNWA je napisao/la:Stavim vas na kladari

Pa ljudi nemojte se kladit na Inter (ili protiv njega).Nikad.Apsolutno nikad.Jer u 90 posto slučajeva će vas za*ebat.
Hvala na parama

Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Rekoh ti ja da je kec... U Nedjelju opet keca protiv Cagliaria slobodno, u Evropa Ligi opet keca i onda Fiorentina - Inter igraj oba daju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.