Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la L'Avvocato » 24 sep 2014, 22:42

Koliko su samo loše ove manje ekipe u Seriji A ove sezone. Ili smo, u stvari, mi toliko dobri. A to je manje vjerovatno.

Još jedna lahka utakmica i još lakša pobjeda. Uđe Arturo nakon povrede i riješi meč ko od šale. Doktor pa hajd'.

Licht i Marchisio opet odigrali vrhunske utakmice. Trče ljudi ko bijesni. Marcha na registi nevjerovatan.

Gio me nervira do bola. Pa nevjerovatno je da neko čitavu karijeru igra tako lijepo i tehnički savršeno, a da ne zna matirati golmana ni kad bi mu samo stajao na sredini gola. Opet bi on pucao direktno u njega, ili prebacio okvir gola. Ništa od njega i ove sezone.

Morata pun želje da se dokaže. Šteta što ne asistira Lichtu u svojoj prvoj prilici. Padoin izdominirao :D

Llorente van forme, ili mu ne paše ova nova uloga na terenu.

Idemo dalje, Bergamo čeka :arrow:
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 24 sep 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 sep 2014, 22:43

dobar Seba ali nije krunisao igru golom, Markizio pravo dobar kao zadnji vezni, generalno 2. poluvrijeme smo odigrali na visem nivou..

inace vidljiva je drugacija zamisao Alegrija sa 2 napadaca nego sto je to bilo kod Kontea..Ljorente igra kao klasicni sidras dok se sada drugi napadac bio to Djovinko ili Tevez puno vise izvlaci na obje strane ili vraca nazad po loptu nego sto je bio slucaj kod Kontea...takodjer i vezni igraci su manje rigidni, znalo se desiti da su Pereira i Vidal na istoj strani ili da jedan vezni luta jako visoko kao poluspica, sto se recimo prosle godine jako rijetko desavalo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 sep 2014, 22:43

Leali odlican bravo mali.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 24 sep 2014, 22:45

romaaaa je napisao/la:[
aBd vidimo se vrijeme je da izgubite od boljeg protivnika. :)
Kakvog ba boljeg? Isti komentari kao u milanista pred derbi, Juve najbolji i najdominantniji i na startu ove sezone, odjednom Roma bolja samo zato što ima četiri pobjede, sam sam još više sigurniji da ovdje niko živ ne gleda utakmice Juventusa osim nas juventina.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 sep 2014, 22:45

tesko ce Pirlo nazad u 1. postavu pored ovakvog Principina
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 24 sep 2014, 22:46

@avocato, ma prelose manje ekipe. Nemaju kvalitete prema naprijed protiv jacih ekipa. Nema brzih i prodornih krila i odmah te ne mogu ugroziti na kontra napade. Zato imamo problema u ligi prvaka, jer nemamo utakmica u nogama da naucimo braniti te stvari.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 24 sep 2014, 22:47

IlGuerriero je napisao/la:
Kakvog ba boljeg? Isti komentari kao u milanista pred derbi, Juve najbolji i najdominantniji i na startu ove sezone, odjednom Roma bolja samo zato što ima četiri pobjede, sam sam još više sigurniji da ovdje niko živ ne gleda utakmice Juventusa osim nas juventina.
Hahahah jest čopor teško razljutit ma šala mala ba nek bolji pobijedi :D

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 sep 2014, 22:47

Odlicno, pogotovo drugo poluvrijeme, Marchisio, Vidal sjajni :clap: Morata je tako brz a ima i tehniku, vjerujem da ce biti odlican u Juventusu, Licht u svom stilu gol :D Giovinco je lijepo odigrao, steta sto ga ne zabi

Kakva lakoca pobjedjivanja, ljepota!

Sampion sampionski
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 sep 2014, 22:48

Šta bi tek pričali da su tri puta zaredom osvojili Serie A a prošle godine skupili 102 boda te da imaju preko 30 skudeta, mi smo još gospoda i odmjereni kad vidiš ostale, kako se to bolan odmah digne :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 24 sep 2014, 22:49

L'Avvocato je napisao/la: Llorente van forme, ili mu ne paše ova nova uloga na terenu.
Ma i ja pomislih, a onda kada pogledaš i dalje je to ta njegova poznata igra, i danas otvarao sjajno, borio se. Ali nema gola, no, ne treba brinuti, doći će i to. Zato sam i prizivao Moratu, u ovom periodu i ovakvim mečevima treba nam više mobilnosti naprijed, nevjerovatno kako smo napadali zadnjih 15 minuta na gol sa Giom i Moratom gore, stihijski gotovo, Allegri je promijenio sve ono što me kod Contea nerviralo, skoro, još samo oko izmjena malo, ali danas je i to manje-više na vrijeme odradio.

Ne dopušta povlačenja koja smo imali s Conteom, kontrolišemo i napadamo do 93 minute. :thumbup:

Čovjek drži sve igrače zadovoljnim, Gio nije igrao nikako, danas svih 90, Pepea i Padoina uvodi.

Još malo da obrati pažnju na Romula i Comana koji ne igra od 1 kola i sve 5.

Marcha, još jednom, strašan, kakav doktor, taktičko savršenstvo od fudbalera, kompletan igrač u svakom smislu. Pirlo ne može igrati sa ovakvim Marchisiom. I to je velika snaga, imati Pirlu i Marchu ovisno od situacije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 sep 2014, 22:49

Dobar je Marchisio, ali mora se on još dokazati u velikim utakmicama, jer nemojte samo prevelike očekivanja i na kraju da se krene sa rafalanjem nakon lošiji partija, ova Cesena je odron od ekipe realno :mrgreen:

Pobjede su najbitnije i tek sad imamo dobru širinu u ekipi nakon toliko vremene, kako ovo dobro dođe u ovom periodu kad slijede teže utakmice :) . Allegri me pozitivno iznenadio, jer se nastavilo napadati nakon prespavani zadnji 15 tak minuta prvog dijela, izmjena Morate je ok, ovo ostalo kasno. Padion bezveze dobio minute koje je trebao dobiti Coman, ali haj nema veze Padion i asistenciju imao :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 24 sep 2014, 22:50

Sissoko je napisao/la:
Šta bi tek pričali da su tri puta zaredom osvojili Serie A a prošle godine skupili 102 boda te da imaju preko 30 skudeta, mi smo još gospoda i odmjereni kad vidiš ostale, kako se to bolan odmah digne :D
Još da Galatu našamarate :tralala:

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 24 sep 2014, 22:53

Marchisio vrhunski :clap: Lich vrlo dobar kao i uvijek, samo da poradi malo na izdavanju/centaršutu bio bi duplo bolji.
Imamo fantastičan vezni red, usudio bi se reći najači na svijetu.. Ni jedan klub se ne može pohvaliti sa 4 WC veznjaka :bow:
U prošlosti sam ga često osuđivao, ali sad dokazuje da je ipak klasa. Možda mu jednostavno leži ova pozicija...
Morata :facepalm: kako se samo pogubio.. Gio grize al' nikako da ugrize :mrgreen: i on je odigrao perfektno, šteta što dobru igru nije krunisao golom. Zaslužio je!
Vidal kao Vidal, jednostavno je najbolji :salut:

FJ
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 24 sep 2014, 22:54

romaaaa je napisao/la: Još da Galatu našamarate :tralala:
Još da nam Roma da gol. :beba:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 sep 2014, 22:55

Rimska dosada. Izvlaci nam rezultate od prije godinu, da hoce opet naletit na nekog kao United da ih skrsi :D

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 24 sep 2014, 22:55

romaaaa je napisao/la: Još da Galatu našamarate :tralala:
Još da nam Roma da gol. :beba:
Nemoj da ti se žuri sad će tekma pa će vam i dat :D

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 sep 2014, 22:57

Contentissimo je napisao/la:tesko ce Pirlo nazad u 1. postavu pored ovakvog Principina
Sad imamo i tu konkurenciju. Na stranu sve, ali Pirlo je klasa. I Marchisio je i sviđa mi se da na toj poziciji sada imamo 2 vrhunska igrača tako da cijela igra ne zavisi samo od Pirla.

[youtube][/youtube]
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 sep 2014, 23:03

Markizio daje drugu dimenziju, drugi stil igre na toj poziciji koji je za sad cini se jednako efikasan...

naravno da se to ne moze porediti sa Pirlovom kreativnoscu i organizacijskim sposobnostima kao registe, medjutim Markizio kao "anchor man" daje defanzivnu sigurnost i stabilnost te omogucava drugoj dvojici igraca da igraju slobodnije i mijenjaju svoje pozicije te se puno vise i slobodnije krecu bez lopte sto je jedna od osnovnih Alegrijevih zamisli i modifikacija ove nase 3-5-2 formacije...kako ce se Pirlo tu uklopiti vidjet cemo, jer ipak kad je Pirlo tu ne smiju vezni previse da lutaju zbog njegovih defanzivnih ogranicenja..moguce da ga Alegri opet stavi na klupu kao i Milanu jer mu se sigurno Markizio vise uklapa u zamisli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 sep 2014, 23:05

Nije htjela
Sebastian Giovinco: Had 12 shots tonight; 11 more than Cesena and more than any other player in a game in Europe's top 5 leagues this season
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 sep 2014, 23:06

Stavljao sam statistiku Llorentea prije par dana. U dosadašnjim utakmicama kontakt sa loptom u šesnestercu je imao samo 20% vremena provedenog na terenu.

Kod Allegrija se drugi napadač izvlači na krilo ili u vezni red i onda on mora biti jedini koji će izlaziti i graditi loptu. Kod Contea su oba napadača bila okrenuta leđima prema golu, gradili loptu i kombinovali. Ne stigne oboje jbg, ali doći će i to vremenom, samo neka mi pobjeđujemo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.