HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

antipolitika
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la antipolitika » 16 jan 2009, 00:34

Eagles aj ovog cemo ignorirat.vidi se iz aviona da je zatucani lik.
Ima li ista oko pojacanja...spominje li se kakvo novo ime?
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 16 jan 2009, 00:35

antipolitika je napisao/la:Eagles aj ovog cemo ignorirat.vidi se iz aviona da je zatucani lik.
Uglavnom nemate odgovor kao i na milion drugih stvari ali furate kao da i jeste to istina !
**** ja to ! bolje navijajte za dinamo i hajduk onda,oni barem znaju što postoje,od kada,kako su nastali i slično !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 16 jan 2009, 00:39

Evo samo da jos ti jedno odgovorim i necu se vise osvrtat na tebe posto ces vjerovatno dobiti ban od admina ...covjek ti sve napise potrudi se naci i ti opet laz ovo nemas odgovor na ovo nemas na ono da ti nisi onaj malo zaostao u razvoju ili nesto slicno? :cry:
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jan 2009, 00:40

antipolitika je napisao/la:Eagles aj ovog cemo ignorirat.vidi se iz aviona da je zatucani lik.
Pa ima ovaj Raknic,onako momak nije los ali po meni nije ni nesto posebno,Golman Sušac je bezze i ne vjerujem da ce ostat,Frljic je dosta dobar a ima i neki Cilic kojeg nisam gledao i ne mogu ti nista rec.Damir Dzidic ce sve su prilike ostat u Zrinjskom kao i Zile.A za Stanisu se nista ne zna.Moramo naci zamjene za Sunku i Melhera koji izgleda ima ozbiljnih problema s ledjima,zelim mu brz oporavak i da se sto prije vrati na teren.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 16 jan 2009, 00:42

antipolitika je napisao/la:Evo samo da jos ti jedno odgovorim i necu se vise osvrtat na tebe posto ces vjerovatno dobiti ban od admina ...covjek ti sve napise potrudi se naci i ti opet laz ovo nemas odgovor na ovo nemas na ono da ti nisi onaj malo zaostao u razvoju ili nesto slicno? :cry:
Bola ništa ovo nije tačno ! ti si retard ako misliš da je ovo moguće...
Ja ću se sam log out ali ja znam da sam upravu dok ti i dalje s nevjericom kontaš o godinama osnivanja !
Samo ću ti reći,da prema procjenama većine stručnjaka uskoro će komunizam zavladati u cijelom svijetu tako da se vi možete još malo **** i onda zdravo ! uživajte dok možete
Vozdra !

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 16 jan 2009, 00:44

Sta rec...vec bip bip bip bip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppp :D
ode rodjeni .

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 jan 2009, 00:44

@ RođeniMostar ... Tako ti nadimka, najljepseg na planeti, prestani. :) Mozete do sabaha ovako, ti vuci sebi oni sebi, nego eto vam PM pa rijesavajte to. Psovke, svasta nesta, upropastiste temu, za koju sam siguran da niko od admina nece ni pogledati, ali o tom potom. Pozdrav.

P.S. Pazzini presao u Sampdoriu. Pu Corvino kretenu jedan :mrgreen:

Jos jedan P.S. :D : Antipolitika, ako njega optuzujes za nesto ili se nadas njegovom banu, nastoj onda biti primjeran djak. :D
Support Velez, It's logical! ★

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 16 jan 2009, 00:47

antipolitika je napisao/la:Sta rec...vec bip bip bip bip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppp :D
ode rodjeni .
***** te rođeni ! čuvaj se i pozdravi druga zadru

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 16 jan 2009, 00:48

zalosno i bolesno.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jan 2009, 00:48

Ja cu pozdravit Zadru jer ga poznajem citav zivot ali ti mi reci ime da zna covijek ko ga je podzravio

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jan 2009, 00:56

S tim da sam zaboravio spomenut Đuku koji zari i pali na treninzima.Cini se da mu je ono priznanje za najboljeg igraca lige dobro sjelo.Uz njega i Zileta osvajamo ovo ne sekirajte se.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jan 2009, 11:11

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 03:31, ukupno mijenjano 1 put.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jan 2009, 11:37

Sarac iz Brotnja potpisao na 4 godine,Delic posuđen branitelju.

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 16 jan 2009, 12:24

bože,bože(u ovom slučaju admine) ima li te?? :roll: :roll: šta "Ćojek" sve napisa i ne dobi ban!! ccc
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jan 2009, 12:56

Jovic je stvarno drama trener i drama covjek.Govori da mu je zao sto prosle godine nije osvojio titulu,a svi znamo koji je zrinjski bio na tebeli i koliko je zaostajao za vodecima.Ipak prosle godine smo bili najbolji klub proljetnog dijela prvenstva(od kada je on dosao),njemu je cetvrto mjesto slab rezultat,dok bi mnogi dali sve da se nadju medju top 5 ali sto je jos vaznije osvojio je kup i time smo izborili izlazak u europu i sasvim se dobro pokazali za razliku od prijasnjih godina kada smo imali znatno jaci sastav.
Da su ove sezone ostali Smajke,Ivo,Romeo siguran sam da bi i Bragu prosli.
Za Jovica samo mogu rec:Ostani u Zrinjskom sto je duze moguce,ako moze dozivotno.

Evo Stane Nikolica jos nema,ali bi trebao ovaj vikend doci u Mostar.Trebao je u srijedu doc na trening ali je nazvao upravu i zatrazio jos 2 slobodna dana,znaci do danas i mogao bi ostati u Admiri,ali se nadam da nece jer je momak ako nista zasluzio prvu austrijsku ligu.Danas bi se trebao znati i status Mladena Zizovica koji ce gotovo sigurno potpisati ugovor sa Zrinjskim.Bas kao i Damir Džidic koji mi nikad nije bio drag (tata zvizde mi :mrgreen: )ali mislim da bi u ovom trenutku bio dobra zamjena Sunjicu koji je ozlijedjen.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jan 2009, 12:58

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 03:32, ukupno mijenjano 1 put.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jan 2009, 15:17

De boni sta vam je smirite se malo!
Evo cuo sam je je Nikolic upravu Admire zadovoljio igrama ali da nisu uspijeli pronaci zajednicki jezik.Stvarno bi bilo ponizenje i za Zrinjski a i za citavu nasu ligu da ponajbolji defanzivac lige ode u austrijskog drugoligasa.Kako god Stanisu ocekujemo pod bijelim brijegom

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 jan 2009, 14:46

Nikolić ostaje u Zrinjskom, na pripremama i Amerikanac bh. porijekla
Mostar - Sport | Subota, 17 Siječanj 2009

Iza nogometaša vodećeg kluba Premier lige je prvi tjedan priprema za proljetni dio sezone i kojem Zrinjski čekaju velika iskušenja, budući da Mostarce čeka borba za duplu krunu. Situacija oko Staniše Nikolića, koja se definitivno mora okarakterizirati neozbiljnom, ni jučer nije dobila epilog.

Igrača, koji je ugovorom za Zrinjski vezan još pola godine, Pod Bijelim brijegom su prvo očekivali u srijedu, zatim u petak, a prema informacijama Dnevnog lista, Nikolić bi se pripremama trebao priključiti u nedjelju.

''Nikolić će i u nastavku sezone nositi dres Zrinjskog. Javio se telefonom i rekao da će se u nedjelju priključiti treninzima'', izjavio je predsjednik Zrinjskog Ivan Beus.

Sigurno kako i Dragana Jovića živcira ova neizvjesnost oko Nikolića koji je u prvom dijelu sezone bio njegov najstandardniji igrač. Subota je za Jovića i njegove igrače dan odmora, a drugi tjedan priprema biti će puno zanimljiviji budući da će Plemići krenuti s odigravanjem pripremnih utakmica.

Priključio se Selver Germic
Sa Zrinjskim je jučer trenirao i 24-godišnji Amerikanac bh. porijekla Selver Germic. Osim godina i imena, Dnevni list samo donosi kako se radi o napadaču.

Prvu će imati u petak na memorijalu "Andrija Anković" u Gabeli gdje će snage odmjeriti s hrvatskim prvoligašem Osijekom, dok ih dan kasnije čeka provjera protiv domaćina GOŠK-a ili zagrebačkog Dinama, ovisno od rezultata polufinalnih utakmica.

Potpisao samo Ivan Šarac
Od igrača koji su se priključili Zrinjskom prvog dana priprema do jučer je profesionalni ugovor (do 2013.) potpisao samo 19-godišnji Ivan Šarac (Brotnjo). Ostanak vratara Marka Sušca (Međugorje), Zeljka Frljića (Vitez) i Vladimira Rankića (Radnik) još uvijek je pod upitnikom.

Jučer je potvrđeno da će Zrinjski drugu fazu pripremam odraditi u Neumu gdje će Dragan Jović s igračima boraviti od 3. do 13. veljače.

Osim dvije provjere u Gabeli, Mostarci će do odlaska u Neum igrati još protiv Nafte (28.1.) i GOŠK-a (1.2.), dok ih u Neumu čekaju još tri provjere od kojih se zna da će posljednja biti protiv Čapljine (13.2.).

Zizovic je jucer trebao potpisati ugovor,ali je to odgodjeno za ponedeljak

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jan 2009, 15:03

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 jan 2009, 15:46

Nisam gonio u Zenicu ove sezone,neke obveze su me sprijecile ali sam pogledao dosta slika i videa sa te utakmice,a i cuo dosta prica od momaka koji su isli.Onako dosta ste dobri,najbrojniji ste ali morate sredit one stvari o kojima je Che Guevara pisao neki dan i kada to sredite mozete bit i najbolji u drzavi.Mi u Zenici svake godine budemo bolji od predhodne i sigurno je da cemo sljedece godine biti jos brojniji.
Sad cekamo turnir u Gabeli,raja se dosta zapalila.To ce biti nase prvo vece okupljanje u novoj godini.
Ultra zagon!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.