FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Treba bit' zadovoljan pa nisu izgubili sa ovakvom igrom.
Sudija -
Idemo dalje.
Sudija -

Idemo dalje.
ovo je jedna od onih mrtvackih utakmica kad zakuju glavne nase poluge messi i iniesta,iniesta kriminalno los,nismo zasluzili pobjedu,steta,bezveze dva boda bacena,samo je malo zivosti trebalo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- JamesJoyce
- Kontakt:
Al' je bilo posjeda ibogami najmanje 674%.Clutch je napisao/la:Šutevi u okvir gola: 0

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
A jesi kapetan, al jbem ti majku smotanu Andres koji ti je viseee... Pa danas koju god da je loptu primio izgubio je, uzasno, najgori uz Douglasa. Ostali svi takodjer jako losi, nista, nazivciran sam jos jbenim sucem koji za ono nije dao crveni.. I jos milijun mali faula sto sudi na njihovu stranu, da ne povjerujes...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Sudiji **** porijeklo i familiju isto tako i smrdljivom savezu i korumpiranoj ligi **** im bog mater u **** ne znam koliko da namještaju cigani iz Madrida je neće osvojit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
hajd dobro je, iščupali smo barem bod
0 šuteva u okvir gola
šminka statistika...ali bitno je da smo imali 70% posjeda
Iniesta je propao ko kauč
kakav downfall takvog jednog majstora
...ni I od Inieste kakav treba biti.

0 šuteva u okvir gola

Iniesta je propao ko kauč

Ne znam kako ce izgledati sa Suarezom , ali cinjenica je da cim protivnici igraju presing, mi nemamo odgovora, zato nas ne vidim daleko u ligi prvaka, polufinale plafon.Bar jos 2-3 igraca nisu za Barcelone, pogotovo prve postave.
27.10.2020
Ronaldo je za ono dobio crveni.
-
- Kontakt:
Još da naglasim da je uz sudiju najgori faktor bio pizda Enrique **** mu Douglas i smrad Pedro mater isto tako vadi Neymara a ostavlja Messija koji ne znam Jel pretrčo 3 kilometra
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Sudija krivJamesJoyce je napisao/la:Al' je bilo posjeda ibogami najmanje 674%.Clutch je napisao/la:Šutevi u okvir gola: 0

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
jel moguce da su ovoliko nezainteresovani majko mila, shvatam da nemozemo sve pobjedjivat al ovo je nenormalno,pristup igri kao na humanitarnoj utakmici. douglas KITA a adriano usao jos gori
al u subotu popravni

Vi realovci se nosite s teme, ne vidim vas na celu tabele, niste kompetentni da pricate bilo sta, a sto se tice igre meni je nevjerovatno sta je s Iniestom, licno najdrazi igrac Barce opada kao moj nepostojeci biceps, znaci nema ga apsolutno, ali i ostatak ekipe je odigrao otuznu utakmicu da se razumijemo, cast Albi i Bravu za spasavanje boda
-
- Kontakt:
A ovim smradovima pristalicama ciganskog i gay kluba Real Madrid predlažem da pogledaju tabelu i da se zahvale sudijama jer bi ih i Elche zguzio da nije bilo njih
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Jeste primijetili da gola niste primili još ? 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
E nisam se vako izivcirao, ma ne pamtim... Jbemti suca i ovakvu neizainteresiranost...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobro smo prošli
[youtube][/youtube]
PENAL **** MATER U PICHKU

PENAL **** MATER U PICHKU
iniesta je stvarno prelos bio ,izgubio je lopti bruka,svaki potez bas pogresan ,presporo se oslobadja lopte ,losa igraScof1eld je napisao/la:Iniesta je napravio pogresan potez svaki put kad je dobio loptu..
Prelose odigrano a Douglasa ocekujem jos samo u prvom kolu CdR
a douglas je zavrsio svoju karijeru u barci

jbt koji debil moras bit ko ovaj zubizareta pa da povjerujes da je ovaj za barce i kupis ga,pa sasa matic ne bi uzeo ovog lika ,ja koji veze nemam o skautingu pogledo dvije utakmice od lika i vidi se da je smijesan igrac .
zubi i susic jbt ko da su kakvi rodjaci,toliko nelogicnih poteza za smijat se ,ono bas smijurija i cirkus

vidis na covjeku da je nesposoban,udaren u glavu ,jedna te ista agencija uspjela opet im uvalit igraca poslije henriquea i keirrisona

a enrique nadam se da ce razmrdat ovu ekipu pogotovo za ta gostovanja gdje mora lopta mnogo brze ici
za utakmicu protiv reala se ne brinem to se uvijek dobija al ostale su mi briga
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
pa odbrana je bolji dio tima, barem za ovih prvih 5 kolatopnik1 je napisao/la:Jeste primijetili da gola niste primili još ?
a Daglas je rijetko viđen talenat , lik 70 i nešto minuta (dok ga nije Lucho izveo) gura loptu nazad

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.