Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Rekao si ono što ne smiješ 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha, još jedna od onih anam' tema gdje moraš biti ovca, sektaš ili kakav već pridjev, bez prava na svoj stav.Virtu4l je napisao/la:Rekao si ono što ne smiješ

Da bježim onda dok me nisu smajlijem izdominirali?

@mirza
K'o Bruce Wayne-ov sobar.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 sep 2014, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Srecom pa izadje Totti, inace ne bi ni sutirao.
Golcina rimskog cara

Golcina rimskog cara

Bolje ti je, mog'o bi pasti i koji Youtube klip ili gol protiv Reala iz 2010. godine.Pogba je napisao/la:Da bježim onda dok me nisu smajlijem izdominirali?![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aj virtu brate rodjeniVirtu4l je napisao/la:Bolje ti je, mog'o bi pasti i koji Youtube klip ili gol protiv Reala iz 2010. godine.Pogba je napisao/la:Da bježim onda dok me nisu smajlijem izdominirali?![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kako se Sajini potrcci drze zajedno. Malo vas je al vas ima. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Osim gola, Mire veceras: 112 puta dodao loptu, 93% uspjesno.
Bjezi dok ga nisu izdominirali smajlijima, a nakon toga ga ovaj podrzi sa 6 smajlija
Malo ih je al su gov.na..Greivis je napisao/la:Kako se Sajini potrcci drze zajedno. Malo vas je al vas ima.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Od toga 100 pasova do najblizeg igraca koji je bio 5 metara od njega.ZgemboAdislic je napisao/la:Osim gola, Mire veceras: 112 puta dodao loptu, 93% uspjesno.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Isto kao u reprezentaciji, Bičakčić, Šunjić & Bešić i tako do besvijesti.Manuel je napisao/la:Od toga 100 pasova do najblizeg igraca koji je bio 5 metara od njega.ZgemboAdislic je napisao/la:Osim gola, Mire veceras: 112 puta dodao loptu, 93% uspjesno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mire zakucao hejtere,trolove i svu tu "sirovu" masu u narodu prepoznatljivu po bezuslovnoj ljubavi i postovanju prema "idolu tupe nacije " ,inace,mislim na Papetove rasformirane trupe..

Mali princ ih zakucao u svom stilu

Mali princ ih zakucao u svom stilu

Ma nemoj tako,zabio je gol iz slobodnjakaVirtu4l je napisao/la:Isto kao u reprezentaciji, Bičakčić, Šunjić & Bešić i tako do besvijesti.Manuel je napisao/la:Od toga 100 pasova do najblizeg igraca koji je bio 5 metara od njega.ZgemboAdislic je napisao/la:Osim gola, Mire veceras: 112 puta dodao loptu, 93% uspjesno.

Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 25 sep 2014, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Realno,ko je gledao utakmicu (al gledao iz neutralnog ugla), Pjanić nije ponudio ništa posebno do tog slobodnjaka.
A.F.C. Bournemouth!
Hvala Bogu neko realan
Miraleme, hocemo ovakav slobodnjak i protiv Velsa
jaoo golčine

jaoo golčine

Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 sep 2014, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ti ili si neki saljivdzija ili si navijac Juventusa iz Tuzle,pripadnik grupe DrughiPogba je napisao/la:Pjanić je diskontinuitetan igrač i ti to dobro znaš, to je dio njega, nije on osamnaestogodišnjak više, nema konstantu ni u toku jedne utakmice, a ne da uveže par mečeva. No, to svi vidimo pa nema smisla da elaboriramo u detalje.Evil Genius II je napisao/la: uostalom, da je pjanic u tolikom padu forme i da ne igra onako kako je trener zamislio da igra on bi davno zavrsio na klupi kao sto je to bilo jednom kod zemana.
Kao i ja znaš da kada se vrati Strootman, on će biti prvi kandidat za klupu jer DDR-a ne treba objašnjavati, dok je Radja najbolji igrač Rome trenutno. No, nije to nužno loše (klupa Rome), svaki tim bi želio imati takve veznjake u rotaciji, a u većini bi i igrao. Suština je, bez minimiziranja Miralema, mora napredovati, ali ne radi na nekim dijelovima svoje igre, sveprisutnost, snaga pa ako hoćeš i fizika, mogao bi se dovesti u red u atletskom smislu.

Da ti kazem nesto,DDR je defanzivni vezni a Pjanic je bolji od tih tvojih Radja bar za klasu.
Najbolji je,i najvazniji igrac Rome.Vazniji je i od Totija,ne simbolicki ali da sustinski.
A ti i dalje d.kaj na Strootmane i Radje i jedi svoja m.uda.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 25 sep 2014, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Miralem Pjanić
Nemas ti meni sta govoriti. Prvo, gledaj Seriu A kao sto mi fanovi iste radimo, a ne klipove kao fanboyi. Drugo, opismeni se. Trece, za trece je kasno, elementarna kultura. Hajd' zdra'o.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nemoj da kažeš da te nisam upozorio 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.