Sportski kaladont
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportski kaladont
posto nema nista na -eh,idemo sa imenom Armin:
Inter
Inter
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Eric Cantona 

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
nakamura
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ray Wilkins
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
NS Hrvatske 

Kenan Hasagic
Didier Drogba
Didier Drogba
pa gdje bona na -ić,jos sam fino napisao da cemo s tim imati problemalejla je napisao/la:Kenan Hasagic

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sta je ti odma napadas,ako ne moze na IC onda gledaj ime ,nikad naucit 

A C A B !
Antalyaspor
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nike.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kettering 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ngog
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ismael.
Eric Cantona.
Naldo
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ako već igrate kalodont (sportski) trebali bi znati da u kalodontu nema vlastitih imenica
i samo jedna riječ dolazi u pitanje
pa kad već igrate, da koristite sportske termine
nije da pametujem 

pa kad već igrate, da koristite sportske termine

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Valjda je sad sa "DO", hmm, Dortmunt 

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.