OSVOJI CARDIFF GAZIJO BOSANSKI, I BACI BELGIJANCE NA APARATE!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A toliko se radovali Kipru bez Emira Spahica i odma pljuskaAlfredBorden je napisao/la:jedini kapiten i najveci sin bosanski ponovo salje safetove virtualne papagaje na aparate
Isto bi bilo i sa Emirom Ahmetaga,Susiceve postavke ne bi shvatili ni vrhunski World class igraciSamkara je napisao/la:A toliko se radovali Kipru bez Emira Spahica i odma pljuskaAlfredBorden je napisao/la:jedini kapiten i najveci sin bosanski ponovo salje safetove virtualne papagaje na aparate
a ko je rekaod a je znao svegati...covjek je iskoristio situaciju majstorski da "ispravi krivu drinu"...bolan bolan...mora li se sve crtatAmarinho je napisao/la:Joj nebuloza svega mi... cuj "well played" Spaha... pa ko da je covjek znao da ce mo popusit od Kipra pa da bi se kao on vratio herojski...
Ma daj.
Cartman je napisao/la:Dok je se Emir vratio u repku, sve je krenulo na bolje. Pjanic dao gol, Dzeko konacno dao gol, Zukan debitovao, Besic zapoceo prvu tekmu...Svaki igrac dize svoj nivo. Atmosfera je vec drasticno bolja. Znaju da je se vratio vodja, kapiten koji zahtjeva ono najbolje od njih. Covjek koji daje nadu ovoj reprezentaciji.
OSVOJI CARDIFF GAZIJO BOSANSKI, I BACI BELGIJANCE NA APARATE!
To ja neki dan govorim sebi, Spaha se vratio, atmosfera se dize, igraci izlaze iz depresije u koju ih je zavalio Sajo, sve ide ka boljemJuventinisimo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Dok je se Emir vratio u repku, sve je krenulo na bolje. Pjanic dao gol, Dzeko konacno dao gol, Zukan debitovao, Besic zapoceo prvu tekmu...Svaki igrac dize svoj nivo. Atmosfera je vec drasticno bolja. Znaju da je se vratio vodja, kapiten koji zahtjeva ono najbolje od njih. Covjek koji daje nadu ovoj reprezentaciji.
OSVOJI CARDIFF GAZIJO BOSANSKI, I BACI BELGIJANCE NA APARATE!![]()
Kapiten mocniji nego ikada
Pa uradio bi plastičnu operacijuJuventinisimo je napisao/la:Jos mu samo fali 'ajducko srce i Virtuova slika na kopackama...![]()
Sumnjam da je to istina,Goalgetter je napisao/la:Njemacki ''Express'' iscupao pricu da Emir Spahic nikog u klubu nije obavjestio o ponovnom nastupu za repku, te da takodjer Susicu nije zakazao da li ce uopste doci na okupljanje, nego da je samo zahtjevao vremena da razmisli.
U klubu, pretpostavljam nisu bili oduševljeni Vašom odlukom?
- Ja sam imao razumjevanje ljudi u klubu kada sam najavio odlazak. I razumjevanje i podršku. Tako je i sada kada sam odlučio da se vratim. Sigurno da bi oni željeli da sam rasterećen, da igram samo za klub, ali znaju koliko je moje srce vezano za BiH.
Mijenja li se situacija oko kapitena?
- To me uopće ne zanima. Niti malo! Moja ljubav prema reprezentaciji nije vezana za traku i mjesto kapitena. To je nešto mnogo, mnogo više i mnogo vrjednije. Ja sam zbog ekipe i rezultata spreman i na mnogo veće odluke - izjavio je za Emir Spahić.
Vidic? Dalo bi se jos koje ime izvuci, ali evo jedan primjer dosta.Amarinho je napisao/la:najbolji posljieratni stoper na prostoru bivse jugoslavije.
Emir Efendija Spahic
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.