Goalgetter je napisao/la:Ocekujem jednostavno da preuzme vise konacno tu lidersku ulogu, da on taj bude koji vuce konce u nasoj igri, a ne da se oslanja druge.
Isto ono što i ja očekujem, ali 'fanboy crew' to ne kapira. Godinama se priziva kao nasljednik Misimovića, pa ga onda taj isti Misimović guši, smeta mu u igri. E sad, kad nema Misimovića, on odjednom nije ta desetka, jer on igra na sasvim drugoj poziciji, a mi fudbalske analfabete ne možemo da shvatimo tu njegovu snagu i važnost za ekipu. Wtf? Ovu ekipu pokreće i Medunjanin, ali njegov učinak se bar vidi, pokušava, dijeli rizične pasove, šutira sa 25-30-35 metara, znači tu je, nameće se, a po kvalitetu je debelo ispod Pjanića.
Ivica Osim mu govori da mora biti malo više drzak u sportskom smislu, Ćiro ga moli da šutira iz svake pozicije, pa majku mu nisu valjda i oni neznalice. Govore mu zato što on to smije, ima pravo na to da je zvekne odakle mu je volja i da mu niko ne prigovori za to. Bukvalno može da radi šta god poželi, ali on se uvijek ukaki.
Ajax je napisao/la:Pjanic je igrac iz drugog plana. Pored njega treba jedna prava 10-tka Stilic ili neko slican njemu.
E ovo su ti komentari od kojih mi se diže kosa na glavi. Pa yebem li ga, godinama smo slušali kako ga je 'desetka' gušila i nije mu dala da ispolji svoju kreativnost, a imao je najbolju moguću desetku pored sebe. E sad, ko je ovdje lud... Svi, apsolutno svi koji ovdje brane Pjanića od kritika su godinama ponavljali kako je Misimović gušio.