Cudni su mi ovi pojedini Slobodini navijaci

Respektujem Slobodu kao BH velikana koji je igrao u Yu ligi puni niz godina.Simpatisem Slobodu iz razloga sto je kao klub nasto na istoj osnovi ko i nas klub,dakle osnovali ga radnici i proleteri i takav je ostao svih ovih godina bas kao i nas klub.
Ali u ovom slucaju stvarno malo pretjerujete.Velez vam je pustio utakmicu u predzadnjenm kolu i doveo vas u situaciju da sami o sebi odlucujete(zar to nije velika pomoc

). Nama je Zvijezda tako jednom pomogla i ja im se uvijek zahvaljujem na tome ,i sta smo trebali traziti od njih da i sljedece kolo igraju za nas

Ali vama ni to nije bilo dovoljno,pa i pored pickaste igre vaseg kluba protiv Slavije u odlucujucoj utakmici za vas(gledo sam tu utakmicu) vi opet napadate nas klub umjesto da okrivite vaseg trenera i invalide od igraca.Imali ste i igraca vise i dobrog sudiju a vi niste bili u stanju barem ne izgubiti vise od 1:0.Sad cu ti reci ovo sto sam saznao od nekih ljudi koji kotiraju blizu saveza.Vama je bio namjenjeno ispadanje te godine i iz saveza i od sudijske organizacije jer ste bili duzni svima,i niko nije zelio da vas spasava,eto da znate.Niste se mogli spasiti nikako,a vi mislite i pricajte sta god hocete.Niko vam ne zeli zlo,niko vas ne mrzi,ali brate sami ste krivi i podnesite to muski a ne ko kakve placiguze kriviti druge.
Sretno vam bilo u daljnjem takmicenju,a eto nas po bodove na Tusanj

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA