Cleveland Cavaliers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Cleveland Cavaliers
Pratio sam dosta Klivlend i ne sjecam se da je Irving ikada gadjao 6/6 za tri poena. Fantasticna njegova partija, sam je donijeo pobjedu.
Malo je glup taj sistem dodijele MVP-a jer uvijek mora dobiti neko iz pobjednickog tima. Da Dejvis nije dobio odma 3 licne greske vjerovatno bi on bio jer je imao konstantnije i bolje brojke u toku SP-a, dok je Irving razvalio u polufinalu i finalu.
Malo je glup taj sistem dodijele MVP-a jer uvijek mora dobiti neko iz pobjednickog tima. Da Dejvis nije dobio odma 3 licne greske vjerovatno bi on bio jer je imao konstantnije i bolje brojke u toku SP-a, dok je Irving razvalio u polufinalu i finalu.
ko kaze da mora? u ne tako davnoj proslosti MVP titule su osvajali igraci koji nisu uzimali zlato.. tj. jedan igracdscile je napisao/la:Pratio sam dosta Klivlend i ne sjecam se da je Irving ikada gadjao 6/6 za tri poena. Fantasticna njegova partija, sam je donijeo pobjedu.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
off topic:KK_Bosna je napisao/la:ko kaze da mora? u ne tako davnoj proslosti MVP titule su osvajali igraci koji nisu uzimali zlato.. tj. jedan igracdscile je napisao/la:Pratio sam dosta Klivlend i ne sjecam se da je Irving ikada gadjao 6/6 za tri poena. Fantasticna njegova partija, sam je donijeo pobjedu.
Da nisu dali Dirku bilo bi neposteno, isto kao i na EP u Turskoj , znaci covijek MVP i SP i EP a nema zlato tj. bronzu i srebro
Pa ono, nije da mora, ali obicno tako ide. Znam da ce ispasti subjektivno jer sam Srbin, ali smatram da bi sigurno jedan Srbin uzeo to priznanje da je Srbija osvojila SP.. a inace smatram da ga je i bez toga zasluzio vise od bilo koga jer je bio glavni kreator najveceg iznenadjenja na turniru, barem sto se plasmana tice. To je mozda i subjektivno misljenje, ali **** ga.KK_Bosna je napisao/la:ko kaze da mora? u ne tako davnoj proslosti MVP titule su osvajali igraci koji nisu uzimali zlato.. tj. jedan igracdscile je napisao/la:Pratio sam dosta Klivlend i ne sjecam se da je Irving ikada gadjao 6/6 za tri poena. Fantasticna njegova partija, sam je donijeo pobjedu.
kyrie je bio prvi medju jednakima, odnosno i bez njega bi amerikanci uzeli zlato... a nagrada se zove Most Valuable Player, odnosno igrac koji najvise znaci za uspjeh svoje ekipe... tako da je pravedno bilo da teodosic dobije tu nagradu jre je poprilicno limitiranu ekipu odveo do kraja (zlato je rezervisano za amere bilo, tako da je ovo zaista najveci uspjeh koji se mogao ostvariti)...
isto tako pau gasol nema sta traziti u najboljoj petorci, choker obicni vec tri godine..
no, opet ako je ko zasluzio od amerikanaca, to je kyrie bio, povukao ih je kad je bilo najpotrebnije, bas kao kobe 2012. kad su se svi sakrivali od lopte
isto tako pau gasol nema sta traziti u najboljoj petorci, choker obicni vec tri godine..
no, opet ako je ko zasluzio od amerikanaca, to je kyrie bio, povukao ih je kad je bilo najpotrebnije, bas kao kobe 2012. kad su se svi sakrivali od lopte
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Znaci imamo identicno misljenje. Irving je svakako sjajan igrac i odigrao je fenomenalno polufinale i finale, ali isto tako smatram da bi Amerikanci i bez njega uzeli zlato. Dok je Srbija sa Teodosicem kao komadantom stigla do tog finala i igrala protiv najboljih igraca svijeta sa 5-6 igraca koji ne igraju bitnu ulogu ni u ABA ligi, a da ne pricam o Evropi. Jednostavno je odigrao maestralno ovo SP.
Sto se Gasola tice.. Mora i Spanija dobiti nesto
Sto se Gasola tice.. Mora i Spanija dobiti nesto
Kobe 2008,LeBron 2012KK_Bosna je napisao/la:kyrie je bio prvi medju jednakima, odnosno i bez njega bi amerikanci uzeli zlato... a nagrada se zove Most Valuable Player, odnosno igrac koji najvise znaci za uspjeh svoje ekipe... tako da je pravedno bilo da teodosic dobije tu nagradu jre je poprilicno limitiranu ekipu odveo do kraja (zlato je rezervisano za amere bilo, tako da je ovo zaista najveci uspjeh koji se mogao ostvariti)...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
moja greska, da u pekingu je kobe povukao, a u londonu lebronL-Train je napisao/la:Kobe 2008,LeBron 2012KK_Bosna je napisao/la:kyrie je bio prvi medju jednakima, odnosno i bez njega bi amerikanci uzeli zlato... a nagrada se zove Most Valuable Player, odnosno igrac koji najvise znaci za uspjeh svoje ekipe... tako da je pravedno bilo da teodosic dobije tu nagradu jre je poprilicno limitiranu ekipu odveo do kraja (zlato je rezervisano za amere bilo, tako da je ovo zaista najveci uspjeh koji se mogao ostvariti)...
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo James presadio kosu ? 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Dosao Bogans, sljedece godine imamo 16 miliona dolara u negarantovanim ugovorima Haywooda i Bogansa, strasan posao loseg FO Cavsa...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
LeBron Jamesadriano_leite je napisao/la:Dosao Bogans, sljedece godine imamo 16 miliona dolara u negarantovanim ugovorima Haywooda i Bogansa, strasan posao loseg FO Cavsa...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- adriano_leite
- Kontakt:
Haywood je dosao prije nego sto se znalo da ce James doci, tako daKawhi je napisao/la:LeBron Jamesadriano_leite je napisao/la:Dosao Bogans, sljedece godine imamo 16 miliona dolara u negarantovanim ugovorima Haywooda i Bogansa, strasan posao loseg FO Cavsa...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
GM godine, vec u prvoj sezoni, smije se hejterima

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Gdje ti je tu James na slici???

LeBron smrša,doda dlaka na glavi i ode na izbjeljivanje 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- adriano_leite
- Kontakt:
Sto bi rekli podanici Jamesa, James je i ovo uradioIt took an extra step, but the Cavaliers finally came away with the trade exception they wanted when they dealt Keith Bogans and a 2018 second-round pick to the Philadelphia 76ers. The move gives the Cavs a roughly $5.4 million trade exception without burning a roster spot on a player who wasn’t going to really help them.
Bogans never even arrived in Cleveland and was on the roster less than 48 hours. He was obtained Thursday night in exchange for four players and two second-round picks, but one league **** with knowledge of the situation indicated at the time of the trade the Cavs didn’t have much interest in keeping him. By moving him now, they’ll have one year to use the exception.
The trade exception cannot be combined with any other players or exceptions and cannot be used on a street free agent, meaning they cannot use it to sign Ray Allen.
Nor can they combine it with Brendan Haywood’s contract next summer in a trade, but the Cavs are confident Haywood’s $10.5 million non-guaranteed contract by itself will be large enough to obtain any player they could realistically pursue.
Now they can take this $5.4 million exception to pursue another big man or fill an area of need should injury strike during the course of the season.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- AlfredBorden
- Kontakt:
http://dimemag.com/2014/09/lebron-james ... ries-show/" onclick="window.open(this.href);return false;

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- adriano_leite
- Kontakt:
Da pogledas par njegovih intervjua sa media day ili jucer nakon treninga, skontao bi da ima itekako visoko misljenje o Irvingu, te da je rekao da nikada nije igrao sa playmakerom Irvingovih kvaliteta, te da Irving moze postati vec sada najbolji play lige. Doduse, ti si ipak veci kosarkaski znalac od njega i svih drugih, tako da je James ipak ismijavao loseg Irvinga od kojeg je i Kemba bolji...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: filip13, Slatinash_7 i 6 gostiju.