Hajde da igra za Kopenhagen, moglo bi proc. Ovako nista. Kakav Brøndby kakvi bakraci. Ovaj lik je vise puta bio u novinama, placeni clanci.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nerminovic je napisao/la: Cuj' glumimo.![]()
Pa' naravno da glumimo kad nam Kopenhagen non stop igra Liga Prvaka ili UEFA Cup.![]()
ma zaboravi dansku kakva nova domovinaAmarinho je napisao/la:Nerminovic je napisao/la: Cuj' glumimo.![]()
Pa' naravno da glumimo kad nam Kopenhagen non stop igra Liga Prvaka ili UEFA Cup.![]()
![]()
![]()
Ne bih u vezi sa Svicarskom u kojoj zivim nikad koristio tu rjiec, ali svakako vi u Skandinavij ima te neku tu ludu ljubav prema "novoj" domovini.![]()
Vidim po onoj trebi iz Svedske sto se slika po utakmicama... zaboravio ime... uglavnom dobra.![]()
Da nije Off-Topic:
Dumic je ustvari engleska skola - a oni su sto se tice stopera i ne bas tako losi. Sigurno ima Dumic nesto, sto nema niko drugi od ovih stopera sto imamo (ne mislim na danske papire)
Svedi su mi uvijek bili suhveli, prvo mi oni padaju na pamet kad to kazemCartman je napisao/la:Tako je momcino Bosniacum. Znamo i da ima Sandzaklija koji su zaboravili da im je BiH mater jedina, ali Bosniacum nije takav, on je gazija Sandzacki, kao nas Seo.![]()
A ne znam nesto za to da su "Skandinavci" takvi, 90% nasih likova koji zive ovdje ce prvo rec da su Bosanci. Eto Norveska je nama napravila izuzetak i dozvolila dupla drzavljanstvo, skoro niko drugi nije to dobio.
Bosniacum Lilium je napisao/la:U Skandinaviji stvarno ima taj sindrom da se nasa dijaspora poveze s tom drzavom i da mu je ona uvijek ispred BiH, ali takvi nisu nasa braca Cartman i Nerminovac.
Cartman je dokazani patriota, to svi znaju, nas svjetovni vodja![]()
A Nerminovac je isto fin momciluko, znam ga ja, nema sanse da je on Danac, samo BiH
A kakva je nasa dijaspora u Nigeriji?Bosniacum Lilium je napisao/la:U Skandinaviji stvarno ima taj sindrom da se nasa dijaspora poveze s tom drzavom i da mu je ona uvijek ispred BiH, ali takvi nisu nasa braca Cartman i Nerminovac.
Cartman je dokazani patriota, to svi znaju, nas svjetovni vodja![]()
A Nerminovac je isto fin momciluko, znam ga ja, nema sanse da je on Danac, samo BiH
Kao ti ih nećeš zvatPapastathopoulos je napisao/la:Ako ti kazes da ne mogu, onda ih necemo zvati..BLUTUD je napisao/la:A ko je reko da može i ovaj iz Brombija a i Horićjasta je napisao/la:Ako može ovaj iz Bronbija može i Horić. A mjesto Vranješa može bilo ko. Čuj Pribram.
Sad sam ja tu, a Pape mi koristi profil kad mu je dosadno..BLUTUD je napisao/la: Kao ti ih nećeš zvat
Pa zovi i ti svog bratića i amidžića ko ga hebePapastathopoulos je napisao/la:Sad sam ja tu, a Pape mi koristi profil kad mu je dosadno..BLUTUD je napisao/la: Kao ti ih nećeš zvat
Vrsajevic, Susic i Hadzice su mutnje kriminalbe radnje, trebalo ga je uhapsiti, ali ne moze.BLUTUD je napisao/la:Pa zovi i ti svog bratića i amidžića ko ga hebePapastathopoulos je napisao/la:Sad sam ja tu, a Pape mi koristi profil kad mu je dosadno..BLUTUD je napisao/la: Kao ti ih nećeš zvat
Consigliere je napisao/la:Kakve veze ima snaga lige? Pojedinacna kvaliteta je bitna, ono sto selektor treba da procjeni kad ode nekoga gledati uzivo... Prvo sto ljudi komentarisu je li liga jaca od ove ili je li klub igra evropu ikadaPo meni, bolje je pozvati igraca koji je npr. standardan u Dinamu, nego igraca koji sjedi na klupi u Gladbachu, recimo itd.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Imperator98, zikerrz21 i 25 gostiju.