Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 25 sep 2014, 11:53

Ja pođo da napišem nešto za bavarce, kad ono... :D

našli ste se vala pravo :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 25 sep 2014, 11:54

1 fa cup u 10 godina i zadovoljni. i to na srecu, trebali pusit u finalu od mocnog hulla. :lol:
pi.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 sep 2014, 12:13

topnik1 je napisao/la:Ja pođo da napišem nešto za bavarce, kad ono... :D

našli ste se vala pravo :lol:
Terekovci i Bauernovci su dobitna kombinacija. :rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 sep 2014, 12:48

Tweeds_10 je napisao/la:1 fa cup u 10 godina i zadovoljni. i to na srecu, trebali pusit u finalu od mocnog hulla. :lol:
Mi trofeja u 13/14 - 1
Chelsea u 13/14 - 0 :lol: :lol: :lol:

Mi u 14/15 vec sad 1 trofej
Chelsea - 0 logika :urnebes:

Da se malo spustimo na nivo vrtića Trešnjica. :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 sep 2014, 12:54

Naravno kad nismo osam godina osvojili nista bilo je ne mozete osvojiti nista losi ste sad kad smo osvojili dva trofeja opet ne valja, presaltali su se samo 2 trofeja u 10 godina uglavnom uvijek ce nesto naci i da osvojimo ove godine duplu krunu i tu bi nasli manu i zamjerku vjerovatno bi po tradiciji spomenuli Ligu Prvaka...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 sep 2014, 13:45

Tweeds_10 je napisao/la:1 fa cup u 10 godina i zadovoljni. i to na srecu, trebali pusit u finalu od mocnog hulla. :lol:
neki čekali 51 godinu osvajanje prvenstva,pa imamo dotle fore :kafa:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 sep 2014, 13:55

Juče @topnik,danas @seamen.
Što bi @MoR rek'o "Iskusno šamaranje"
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 25 sep 2014, 15:07

on the team news…
The only difference compared to Villa and Southampton is that Mathieu Flamini might be available again. He had a dead leg. I feel he should be back.
Pazi ti samo kod nas povreda :facepalm:
Pld W D L
38 26 12 0

Caeruleus
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la Caeruleus » 25 sep 2014, 15:20

QUARTERBACK je napisao/la:
Mi trofeja u 13/14 - 1

Nije valjda da osmokutni posrebreni tanjur koji nosi naziv Community Shield i koji se igra kao revijalna utakmica na otvaranju sezone nazivate trofejem? O Bože na što spadoste jooj haha. Chelsea je u sezoni 2009-10 pod Ancelottijem "osvojio" taj osmokutni posrebreni tanjur uz Premiership i FA kup pa se nikada nismo od stida tu sezonu usudili nazvati TRIPLE. To je bila i ostala sezona DOUBLE. Al eto u kakvo vas je stanje profesor neuspjeha doveo da i to slavite ko trofej xD Al ne čudi me jer vama je i vaš vlastiti Emirates Cup trofej dugo bio nedostižan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 sep 2014, 15:24

Caeruleus je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
Mi trofeja u 13/14 - 1

Nije valjda da osmokutni posrebreni tanjur koji nosi naziv Community Shield i koji se igra kao revijalna utakmica na otvaranju sezone nazivate trofejem? O Bože na što spadoste jooj haha. Chelsea je u sezoni 2009-10 pod Ancelottijem "osvojio" taj osmokutni posrebreni tanjur uz Premiership i FA kup pa se nikada nismo od stida tu sezonu usudili nazvati TRIPLE. To je bila i ostala sezona DOUBLE. Al eto u kakvo vas je stanje profesor neuspjeha doveo da i to slavite ko trofej xD Al ne čudi me jer vama je i vaš vlastiti Emirates Cup trofej dugo bio nedostižan.

Pa vama je stoljeće trebalo da bi se pročulo za Chelsea, jer ko je znao da postoji bivši engleski klub ( sad pravi onaj ruski ) prije 2003?

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 25 sep 2014, 15:33

AA23 je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la: Mi trofeja u 13/14 - 1

Pa vama je stoljeće trebalo da bi se pročulo za Chelsea, jer ko je znao da postoji bivši engleski klub ( sad pravi onaj ruski ) prije 2003?
Pa jel te stid to reći kad je Chelsea do dolaska Abramoviča u europskim natjecanjima imao više trofeja od tog Arsenala? Da, Chelsea je ruski klub, sreća pa Arsenal "nije" (pod navodnicima naravno) u rukama stranog kapitala i u rukama stranih vlasnika počevši od stadiona koji nosi ime po arapskoj firmi pa do nesposobnih i neambicioznih vlasnika koji nemaju nikakve ciljeve i izdefiniranu strukturu vladanja klubom. Gu.zice bi vi dali za jednog Abramoviča, baš kao i navijači puno većeg kluba od vas (mislim na AC Milan) koji vape za jednim takvim vlasnikom kao što je Abramovič.

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 25 sep 2014, 15:38

Bas se navijaci ruske prevozne kompanije nasli pametovat za godine bez trofeja. Gdje ste misevi bili prije 10 godina ?

slika

:kafa:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 sep 2014, 16:26

Ali pazi, ko normalan osim ako nisi bubljicavi tinejdzer razmislja o prizeljkivanju tako jednog tajkuna u klubu? Chelsea je kratkotrajna investicija bez prave buducnosti za koju klinci navijaju da bi se mogli bahatiti i provocirati drogve u skoli koji ne navijaju za njih. Ja navijam za Arsenal iz razloga sto zelim za narednih 20, 30 godina isto. Da moja djeca i unucadi isto navijaju za Arsenal da ne bude slucaj kao sa Nottingham Forestom, bio velikan.

Arsenal je klub slicno kao United (ili Bayern ali nisu oni bas u ligi gdje ih mogu hvaliti zbog monopola) firma koja sama sebe odrzava i placa sve pa cak i nazovi vlasnike koji izvlace pare preko dividendi. To su klubovi koji su finansijski zdravi, stoje na pravim nogama i kada ih ne ide njihova buducnost nije neizvjesna, zna se da pripadaju kremu. Recimo Soton ima bolje osnove od Chelsea, imaju jaku skolu i tacno se zna sta se u klubu radi, ko se prodaje ko se dovodi. Soton je pravilan razvoj kluba prema vrhu.

Chelsea je sa druge instant klub koji svoj sav uspjeh doguje pokradenima parama ruske sirotinje.
Imala je PL i ranije takvih inastant velikana kao recimo Leeds United pa su zavrsili gdje su zavrsili sto je neizbjezno za takve klubove bez crstih temelja i osnove. Pogledaj sta se desava kada "big boss" izgubi interesovanje kod Monaca ili Malage, Anzi najbolji primjer. Ruku na srce Roman se najvise i odrzao posto se vidi da voli fudbal a pare se moraju negdje iznijet ali i on je samo covjek i njegovo vrijeme ce proci i sta onda? Nece biti tatice koji ce istresti 200 miliona za obnovu tima, ogromni izdatci a kauc navijaci iz zemalja treceg svijeta koji ne dolaze na utakmice ili ne kupuju orginal sportsku opremu tu ne pomazu klubu. Chelsea zadnjih godina ide prema samoodrzljivosti, prihod od cijeli 1 milion u godini u kojoj su uzeli LS se slavio vise od same LS, i opet tu nije bio uracunat ponovo ogroman novac koji je "tatica" dao za obnovu tima posto akademija ne funkcionise najbolje... Ima da se urusite kao kula od karata.
A vasa akademija mi je najbolja, osvajaju se omladinske lige i kupovi, 50 mladih igraca pod ugovorom i na kraju broj onih koji su usli u prvi tim sto je i smisao tih akademija je 0!

Osvojili ste LS na najsrecniji moguci nacin koji se desava jednom u 100 godina sto opet, priznajem je osvajanje i svaka cast ali i pre toga vi ste mahali ovde nekim evropskim uspjesima i kako ste veci klub?! Koji evropski uspjesi? Osvajanje drugorazrednih evrokupova koje vecina klubova sredine tabele ne zanima se ovde smatra nekim uspjehom a prvi ulazak u LS bio 2004. godine. :facepalm:
I na kraju sami broj navijaca u gradu govori ko je veci, Chelsea ima cak manje navijaca u Londonu od samog Uniteda. :urnebes:

I na proslavu LS je izaslo 70k ljudi da proslavi dok kod Arsenala za FA Cup 250k. Pametnom dovoljno.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 sep 2014, 16:30

Gunner4 je napisao/la: Ja navijam za Arsenal iz razloga sto zelim za narednih 20, 30 godina isto. Da moja djeca i unucadi isto navijaju za Arsenal da ne bude slucaj kao sa Nottingham Forestom, bio velikan.
Dobro za post, necu da ulazim u raspravu, al' ovo me odusevilo :urnebes: :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 25 sep 2014, 16:48

Gunner4 svakakvih si gluposti i nebuloza napisao. A na osvajanju LP je bilo 300.000 ljudi. Vi ste imali 250.000 na osvajanju FA kupa jer je profesor neuspjeha i ljubitel tinejdzera od vas napravio klub koji ce se radovati jednom kupu kao da ste osvojili 10tu titulu prvaka Europe jer jbg to vam je prvi trofej u punom desetljecu. A nista bolje stanje uz ovaj nacin vaseg "dugorocnog pozitivnog poslovanja" nece donijeti ni sljedecih deset godina. To najbolje znaju u Manchester Unitedu pa su razrijesili kesu. A ako vi mislite s profesorom i njegovom Balerinom, Argetom, Kokelanom i ostalim "osvajati" bujrum i dalje tako biti drugi klub u gradu. Meni kao Plavcu ne smeta. Dapace. Pa jedan Atletico Madrid ima bolju dugorocnu politiku od vas.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 sep 2014, 16:54

Jesi naporan ybte.
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 25 sep 2014, 16:56

Ma ignorišite ga, dijete ide od teme do teme i smara...

Jesu navijači Arsenala isfurali Sagnu :urnebes:
http://www.thesportbible.com/articles/a ... senal-fans" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 sep 2014, 17:06

@Lillard nije mi jasno sta je tu tako smijesno i cudno. Zelim djeci odmah prave vrijednosti da usadim :kafa:

Hahha cuj 300k kada brze dodjoste do toga broja? To Roman iz guloga poslao? :urnebes:
250k zato sto imaju najveci broj navijaca u gradu da je bila LS bilo mi i milion. A ti to ne razumijes. Kada Terek ode u drugom pravcu brzo ces se ti prebeslati na novog velikana ili mozda Real oni su uvjek aktovni . ;)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 sep 2014, 17:07

Gunner4 je napisao/la: i ranije takvih inastant velikana kao recimo Leeds United pa su zavrsili gdje su zavrsili sto je neizbjezno za takve klubove bez crstih temelja i osnove. Pogledaj sta se desava kada "big boss" izgubi interesovanje kod Monaca ili Malage, Anzi najbolji primjer. Ruku na srce Roman se najvise i odrzao posto se vidi da voli fudbal a pare se moraju negdje iznijet ali i on je samo covjek i njegovo vrijeme ce proci i sta onda?
Monaca malage? Chelsea je postao brend. Jaki sponzorski ugovori, akademija, trening centar itd sve sredjeno. Isto kao sto Chelsea moze propast moze i Arsenal, a da propadne odjednom cim Roman napusti nema sanse..

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 sep 2014, 17:11

Tu vasu akademiju smo vec vidjeli na djelu sa brojem igraca iz nje. Nije problem u jakim ugovorima koliko nedostatak nekoga ko ce da pokrije kada krene lose.

Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 25 sep 2014, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.