FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2010, 16:00

Butmiran je napisao/la:
slani grad je napisao/la:g.o.v.n.a iz komisije su odluku o utakmici sa pitama pomjerili za cetvrtak :shock: :shock:
nista drugo nije ni bilo za ocekivat od nepismenih kloceva koji neznaju 2 broja sabrat..napravili su z.a.j.e.b i sad jednostavno neznaju kako da se cupaju..ako nam uzmu bodove samo lagano istupit iz lige..ionako ovu nakaradu niko vise nit gleda nit smatra ozbiljnom...prosle godine evropu a ove bodove zele da nam OTMU...dokle vise...Sloboda je institucija i nesmije sebi dozvolit da 6 alkoholicara odlucuje o njenoj sudbini...SAMO ISTUPIT IZ LIGE :evil: :evil: ..pa nek pite igraju sa zeljom 16-to kruzni sistem...konto sam nek i olimpik ubace al tu sjede svakako pte u upravi pa nema svrhe..ustvari nek imovi nastave doljavljivat sta i kako da rade :D :D

Pa ne mogu da vjerujem sta pricate.Ljudi, covjek je imao 3 zuta i utakmica treba biti registrovana 0:3.Ne shvacam vas nikako.
Ma moras skontati ba! Steli vam se! Vi ste ba i prije utakmice znali za igraca sa tri zuta kartona, ali ste kalkulisali! Ako pobijedite nikom nista, ali ako izgubite zalba!
Sto se mene tice osvojite titulu, uzmite i ova tri boda, nek i ispadnemo iz lige! Jesmo FUKARE al nismo bijednici!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 12 mar 2010, 16:01

Ama jarane, jesu vas zajebali i za Europu i to ostalo, ali u ovom slucaju ste sami sebe zajebali.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:02

nikmak je napisao/la:
slani grad je napisao/la:g.o.v.n.a iz komisije su odluku o utakmici sa pitama pomjerili za cetvrtak :shock: :shock:
nista drugo nije ni bilo za ocekivat od nepismenih kloceva koji neznaju 2 broja sabrat..napravili su z.a.j.e.b i sad jednostavno neznaju kako da se cupaju..ako nam uzmu bodove samo lagano istupit iz lige..ionako ovu nakaradu niko vise nit gleda nit smatra ozbiljnom...prosle godine evropu a ove bodove zele da nam OTMU...dokle vise...Sloboda je institucija i nesmije sebi dozvolit da 6 alkoholicara odlucuje o njenoj sudbini...SAMO ISTUPIT IZ LIGE :evil: :evil: ..pa nek pite igraju sa zeljom 16-to kruzni sistem...konto sam nek i olimpik ubace al tu sjede svakako pte u upravi pa nema svrhe..ustvari nek imovi nastave doljavljivat sta i kako da rade :D :D
Istupite, ionako ispadate. Niste neki faktor sad da vas žalimo ako istupite. Šta će nam klub koji ima stadion neuslovan?
hahahahha cuj ovog levata,Sloboda kad je igrala sarajevo nije bilo u planu nastanka,a za stadion suti bgti mi ga barem imamo,kakav god da je nash je,vi pod kirijom igrate,vidjeli smo stadion kad je repka igrala,ko da su kamile poredali umjesto trave,ne izvaljuj se Bgti,suti nekad.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 12 mar 2010, 16:03

Probisvjet je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:

Pa ne mogu da vjerujem sta pricate.Ljudi, covjek je imao 3 zuta i utakmica treba biti registrovana 0:3.Ne shvacam vas nikako.
Ma moras skontati ba! Steli vam se! Vi ste ba i prije utakmice znali za igraca sa tri zuta kartona, ali ste kalkulisali! Ako pobijedite nikom nista, ali ako izgubite zalba!
Sto se mene tice osvojite titulu, uzmite i ova tri boda, nek i ispadnemo iz lige! Jesmo FUKARE al nismo bijednici!

Nije se znalo.Ne pricajte kad ne znate.Niko za ovo nije znao dok dva dana poslije, mislim, nije javljeno na nasem forumu pa onda i upravi.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 mar 2010, 16:06

procitaj opet text :)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2010, 16:07

Butmiran je napisao/la:Ama jarane, jesu vas zajebali i za Europu i to ostalo, ali u ovom slucaju ste sami sebe zajebali.
Nismo mi ba djaba FUKARE! Fukaru bi svako da zigu! Da mu uzme i ono sto posteno zaradi! Danas ti je u modernije naguziti se bogatom nego dati siromasnom!
Evo da se mene pita ja bih vam poklonio sest bodova, a nije tri! Vi ste naucili imati, a mi fukare mozemo i da nemamo!! :cry:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 12 mar 2010, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nikmak
Kontakt:

Post Postao/la nikmak » 12 mar 2010, 16:07

harry_90 je napisao/la: hahahahha cuj ovog levata,Sloboda kad je igrala sarajevo nije bilo u planu nastanka
Maleni komunistički fukarčić nešto pametuje :lol:

Znaš, postoje neki klubovi koji su kasnije nastali, ali su veći giganti i institucija od onih koji su ranije nastali. Konkretno mislim na vaš omanji klubić, i na giganta iz glavnog grada, FK Sarajevo.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 12 mar 2010, 16:09

Butmiran je napisao/la:Ama jarane, jesu vas zajebali i za Europu i to ostalo, ali u ovom slucaju ste sami sebe zajebali.
Nismo mi ba djaba FUKARE! Fukaru bi svako da zigu! Da mu uzme i ono sto posteno zaradi! Danas ti je u modi naguziti se bogatom nego dati siromasnom!
Evo da se mene pita ja bih vam poklonio sest bodova, a nije tri! Vi ste naucili imati, a mi fukare mozemo i da nemamo!! :cry:
Ne prosipaj se bezveze oko tih bodova.Cinjenica je da ste sami sebe zajebali.Da se nama ovo desilo ja bi prvo upravi jeb'o mater, ne bi vama ni rijeci rekao.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 mar 2010, 16:10

Sloboda rijetko kad sta zna, ako nije u njenu korist, pa nije Slobodi samo krivo Sarajevo sjeti se Kupa-a sa Slavijm ,pa sa Zrinskim i tada su prijetili istupanjem iz lige,pa licenca kad je nisu dobili,a nisu ni naj osnovnije stvari ispunili tu je urota od Sirokog bila itd. :oops:

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 12 mar 2010, 16:12

Butmiran je napisao/la:Da se nama ovo desilo ja bi prvo upravi jeb'o mater, ne bi vama ni rijeci rekao.
Bravo. I vecina nas bi upravo na isti nacin reagovala. Ali valjda su neki navikli da svoje nesposobnosti i debilnost prebacuju na navodne konspiracije svega i svacega.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2010, 16:13

i jos se nesto zale...ne mogu da vjerujem :roll: :roll: :| :| Valjda ne mogu shvatit da u fudbalu postoje pravila..bar u evropskom..kod nas ocigledno ne postoje jer davno je trebalo bit 0-3 al eto...jbg...i jos se zale i okrivljuju sarajevo....mislim da ste zasluzili drugu ligi nakon svega jbg..pogotovo ovo kad vidim
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:13

nikmak je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: hahahahha cuj ovog levata,Sloboda kad je igrala sarajevo nije bilo u planu nastanka

Znaš, postoje neki klubovi koji su kasnije nastali, ali su veći giganti i institucija od onih koji su ranije nastali. Konkretno mislim na vaš omanji klubić, i na giganta iz glavnog grada, FK Sarajevo.
cuj gigant SDA vas drzi,da ga nema propali bi ste,golman vam vijecnik SDA,politicki klub sarajevo :lol: idite placite sto igrate pod kirijom,necu da popijem ban zbog tebe :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2010, 16:18

nikmak je napisao/la:

Ovaj komunisticke mi partije puko!
Pa bolan Torpedo su osnovali komunisti! A to nije ni bitno! Nego je bitno sto si toliko zaglupljen i sto zamisljas da je FK Sarajevo gigant! U kojim okvirima ba! Da ne spadate u elitu mozda ko Juventus, Inter, Arsenal...
Izracunaj bolan kome si blizi po rejtingu FK Grbalj ili Juventusu, a onda pricaj o gigantima!
Vasa i nasa stvrnost je da igramo u najgoroj ligi u Evropi. Kakvi su onda klubovi? Pa zar je onda bitno ko ce biti prvak, a ko ispasti. Razlika je samo ko je je malo gori!

nikmak
Kontakt:

Post Postao/la nikmak » 12 mar 2010, 16:23

harry_90 je napisao/la: SDA vas drzi
Jok bolan, ne samo SDA, već i NATO, i USA, i EU, Mossad, FBI, CIA, IRA, ETA :lol:

@probisvijet

Teška srca ti odgovaram, to nije u mom rangu da komuniciram sa nekim iz provincije. Za vas smo Juventus/Inter/Arsenal. Vaša stvarnost je da igrate u ovoj ligi, a naša je da igramo, i da izborimo evropu svake sezone.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 mar 2010, 16:24

Za Slobodu je gigant u svakom pogledu,ali to i nije neki problem.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 mar 2010, 16:25

nikmak je napisao/la:

Ovaj komunisticke mi partije puko!
Pa bolan Torpedo su osnovali komunisti! A to nije ni bitno! Nego je bitno sto si toliko zaglupljen i sto zamisljas da je FK Sarajevo gigant! U kojim okvirima ba! Da ne spadate u elitu mozda ko Juventus, Inter, Arsenal...
Izracunaj bolan kome si blizi po rejtingu FK Grbalj ili Juventusu, a onda pricaj o gigantima!
Vasa i nasa stvrnost je da igramo u najgoroj ligi u Evropi. Kakvi su onda klubovi? Pa zar je onda bitno ko ce biti prvak, a ko ispasti. Razlika je samo ko je je malo gori!
razlika je sto mi igramo redovno u evropi a vi se redovno borite za opstanak
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Urban

Post Postao/la Urban » 12 mar 2010, 16:27

nikmak je napisao/la:

ja ne znam sto se ti rugas Slobodi da nije bilo tog komunizma nebi vas nikad bilo tako ne moj da se rugas svojim rodjacima nije to lijepo
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:28

nikmak je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: SDA vas drzi
Jok bolan, ne samo SDA, već i NATO, i USA, i EU, Mossad, FBI, CIA, IRA, ETA :lol:

@probisvijet

Teška srca ti odgovaram, to nije u mom rangu da komuniciram sa nekim iz provincije. Za vas smo Juventus/Inter/Arsenal. Vaša stvarnost je da igrate u ovoj ligi, a naša je da igramo, i da izborimo evropu svake sezone.
ne ne samo SDA ovi ne bi ostali da se sramote ;) cuj za nas Juve itd.hahahhaa ne nasmijavaj molim te :lol: :lol: ti klubovi ne placu po savezu kao vi :D

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 12 mar 2010, 16:28

Slusaj nikad ni jedan jedini uspjeh niste imali i sa nama se poredite! Visestruki osvajacem BH kupa,BH sampioni,2 puta titula bivse Juge,igrali sa HSV,i Manchesterom,3 pretkolo LP,dva puta pred ulazak u grupe Uefe,i ti nisto nas spominjes,imamo historiju,imamo trofeje znaci ispred vas smo! Volio bi da vam ostanu bodovi pa da se zalimo UEFI 'pa da vam ljudi pokazu sta su pravila,tacnije da ste se grdno zeznuli kad ste uveli igraca sa kartonima,i da vam ni Sarajevo ni savez nije kriv,cak sta vise savez se usro da ih netuzimo UEFI cak su pokusavali da vam idu u korist tako sto ce novu tekmu da zakazu! Kad vec spominjes moj tim u takvom kontekstu i nesto prozivas od srca vam zelim da ispadnete i da se nikada nevratite,jedino ste ispred nas po tome sto ste prije nastali i nista vise,ali za vas je to izgleda najveci uspjeh! Neko igra sa Dinamom Kijev,Genkom,Helsinborgom,Baselom,Clujom,Besiktasem,Sigmom, dok je nekim pojam da Laktase pobjede pametnom dosta!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 mar 2010, 16:28

Ha,ha ove su Fakare meni pravo simpaticne.Ako Sloboda ispadne ova liga ce biti nezanimljiva! :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.