Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Prevedi mu to na bosanski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja,Ajd ti fino druze na listu gnjavatora,cestitam drugi si kome je to uspjelo uz poznatog trola virtuala,vjerujem da ti je neopisivo drago sto ces biti u njegovom drustvu na toj listiPogba je napisao/la:Sve gore navedeni postovi su aksiomi.

EDIT : Da,nemaju veze s temom,to sam i rekao ali nisi fino procitao..Imaju veze sa tim da pokazem ljudima koliko je tvoje (ne)znanje o fudbalu,da te ne bi ko slucajno uzeo za ozbiljno,kazem ti klasicni trol,kao taj ti drug iznad
Vazi, tesko ce mi to pasti, ali cu izdrzati nekako.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Malo nas je al' nas imaPogba je napisao/la:Vazi, tesko ce mi to pasti, ali cu izdrzati nekako.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znači nije samo čovjek od tri riječi i smajlijem kod mene ignoriran,
Pogba je jedna od najvećih grešaka United-a u ovo novije vrijeme. Pustiti takvog dragulja bila je katastrofalna odluka.
Što se tiče Miralema, i kada odigra malo lošije, opet ispadne heroj. Šta bi ja trebao pisati o Gotze-u ili Muller-u iz Bayern-a, ljudi se skoro na svakoj utakmici ne vide, a opet zabiju gol ili asistiraju.
Miralem je glavna pokretačka snaga Rome. Povućen je malo više defanzivno da tu preuzima loptu. Akcije kreću od njega, sada radi upravo ono što je De Rossi radio godinama u Romi. Roma je uz Juventus jedina ekipa u Italiji sa 100% učinkom, svaka im čast. Uzmite u obzir da igraju na tri fronta i da mnoge ekipe tu lošije krenu u prvenstvu, no Roma ima tu potrebnu širinu i vrhunskog trenera.
Sjećam se da su pojedinci pisali da Miralem treba ići iz Rome, koji bi to samo kiks bio. Roma ima novce, strašne navijače, odličnu transfer politiku, te svoje igrače cijene, ne kao oni polovnjaci iz Lyon-a.

Pogba je jedna od najvećih grešaka United-a u ovo novije vrijeme. Pustiti takvog dragulja bila je katastrofalna odluka.
Što se tiče Miralema, i kada odigra malo lošije, opet ispadne heroj. Šta bi ja trebao pisati o Gotze-u ili Muller-u iz Bayern-a, ljudi se skoro na svakoj utakmici ne vide, a opet zabiju gol ili asistiraju.
Miralem je glavna pokretačka snaga Rome. Povućen je malo više defanzivno da tu preuzima loptu. Akcije kreću od njega, sada radi upravo ono što je De Rossi radio godinama u Romi. Roma je uz Juventus jedina ekipa u Italiji sa 100% učinkom, svaka im čast. Uzmite u obzir da igraju na tri fronta i da mnoge ekipe tu lošije krenu u prvenstvu, no Roma ima tu potrebnu širinu i vrhunskog trenera.
Sjećam se da su pojedinci pisali da Miralem treba ići iz Rome, koji bi to samo kiks bio. Roma ima novce, strašne navijače, odličnu transfer politiku, te svoje igrače cijene, ne kao oni polovnjaci iz Lyon-a.

Čuj ovoga, o Mülleru, čovjeku koji je svojoj reprezenaciji donio titulu prvaka svijeta 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ima: Zivot mu je biti u ovoj temi i blatit Miralema Pjanica.Burundi je napisao/la:Jedno kratko pitanje, nevezano za temu diskusije;
Virtual, imas li ti život?
Nisam znao da je blaćenje ako za nekoga kažeš da igra ispod svojim mogućnosti. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ja licno mislim da ti mozes da budes puno veci troll nego sto trenutno jesi, AKO iskoristis svoj puni potencijal. Necu rec da si trenutno los troll, ali ima mjesta za napredak. Nemoj da mislis da ti ovo iz mrznje govorim, ovo je najdobronamjernija konstruktivna kritika. Ja tebe ne mrzim, vjeruj mi. Nebi mi nista draze bilo nego da vidim kako iskoristavas svoj puni potencijal i postanes najveci troll u istoriji ovog foruma.Virtu4l je napisao/la:Nisam znao da je blaćenje ako za nekoga kažeš da igra ispod svojim mogućnosti.
-
- Kontakt:
Majica fail. Hajd barem je fenomenalan fudbaler.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jedni kazu ne valja Pjanic,valja Pogba...drugi kazu,valja Pjanic,ne valja Pogba...
ovdje izgleda,lud i zbunjen yebu normalne..
Pogba je bio niko i nista kod velikog Fergija(samo potencijal kao i milion drugih u svijetu)...to svako zna...da nije dosao u Juve ko zna kako bi mu karijera isla...Juve ga stvorio
Pjanic je sasvim druga prica..Obojica igracine..

Pogba je bio niko i nista kod velikog Fergija(samo potencijal kao i milion drugih u svijetu)...to svako zna...da nije dosao u Juve ko zna kako bi mu karijera isla...Juve ga stvorio

Pjanic je sasvim druga prica..Obojica igracine..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
aferim miraleme
legalize
Player of Week 4: Miralem Pjanic
http://www.football-italia.net/56414/pl ... lem-pjanic" onclick="window.open(this.href);return false;

legalize

Player of Week 4: Miralem Pjanic
http://www.football-italia.net/56414/pl ... lem-pjanic" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne znam vrijedi li postavljati nešto korisno kad su već Virtualni i kompanija temu napunili glupostima, no eto.
Sinoćnji nastup Pjanića. Najnoviji video iz moje skromne kolekcije.
Sinoćnji nastup Pjanića. Najnoviji video iz moje skromne kolekcije.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- DonCorleone
- Kontakt:
Gledam nesto ovog Gervinha, nije los igrac, ali brate mili, Pjana bi danas bio apsolutna krema da on malo preciznije odradjuje svoj posao.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Juventinisimo
- Kontakt:

Samo,moras ga malo bolje obraditi...ne vide se oni pasovi on 2-3 metra koji idu "uvijek" nazad..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
Juventinisimo je napisao/la: Samo,moras ga malo bolje obraditi...ne vide se oni pasovi on 2-3 metra koji idu "uvijek" nazad..

kao jedan genije drugome skidam kapu za ovaj (i prosli) video uradak

- Unknown Genius
- Kontakt:
Hvala, hvala.
Da sam pravio video o tome koliko, svaki put kada imaju loptu, igrači Rome odmah gledaju da je daju Pjaniću u noge ili o tome koliko se igra Rome bazira najviše na njemu... Video bi trajao preko 20 minuta. No, i 5-6 minuta je dovoljno da se ušutkaju ovi trollovi koji se nakupiše na temi našeg najboljeg igrača.

Da sam pravio video o tome koliko, svaki put kada imaju loptu, igrači Rome odmah gledaju da je daju Pjaniću u noge ili o tome koliko se igra Rome bazira najviše na njemu... Video bi trajao preko 20 minuta. No, i 5-6 minuta je dovoljno da se ušutkaju ovi trollovi koji se nakupiše na temi našeg najboljeg igrača.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
jel moze jedna kompilacija gifova Pjaninih najboljih golova?
vs Milan
vs Napoli
vs Verona
Vs lazio
vs manu
vs parma
ako nije problem
vs Milan
vs Napoli
vs Verona
Vs lazio
vs manu
vs parma
ako nije problem

Trenutno korisnika/ca: 231983, EdinjoBos, Goalgetter, iluzija i 29 gostiju.