Nisu se nikad ni interesovaliMinjore je napisao/la:Da se razumijemo protiv baklji sam. Eto u tuzli zbog poteza maloljetnog indijanca, ili maloumnog indijanca dobili smo 7000 km kazne :S A realno incident je bio za 1000km. A kakvu smo torturu prezivjeli nakon izlaska sa stadiona, ova kazna samo potvrdjuje kolko se savez interesuje za ligu. Poz sefice
 , a to sto se nas klub unistava samo smo krivi
 , a to sto se nas klub unistava samo smo krivi   U subotu nece bit ni ljudi na utakmici da se pokrije ova kazna, pa pola ih udje bez karte..a kad dodas organizaciju, želji se isplati da igra bez navijaca
 U subotu nece bit ni ljudi na utakmici da se pokrije ova kazna, pa pola ih udje bez karte..a kad dodas organizaciju, želji se isplati da igra bez navijaca   
 žalosno

Za par mjeseci će mu moći prići razni "menadžerčići" bez znanja i saglasnosti kluba, obećavati mu kule i gradove ... Treba ga forsirat´ u prvoj postavi jer od Bučana uskoro više nećemo imati mnogo koristi (godine su ga pritisle)
 Za par mjeseci će mu moći prići razni "menadžerčići" bez znanja i saglasnosti kluba, obećavati mu kule i gradove ... Treba ga forsirat´ u prvoj postavi jer od Bučana uskoro više nećemo imati mnogo koristi (godine su ga pritisle)  .
 .

Za dragulja borbenog se može uzeti jedna milka. Kad već Mamić uzima za svoje, što mi ne bi za svoje.. + u ugovor staviti 20% od svakog narednog transfera
 Za dragulja borbenog se može uzeti jedna milka. Kad već Mamić uzima za svoje, što mi ne bi za svoje.. + u ugovor staviti 20% od svakog narednog transfera