džakailibu je napisao/la:harixs je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Samo retard, poput ovog teleta, moze napraviti jednog Miralema Pjanica neefikasnim svojim "genijalnim" formacijama na terenu. Da ne govorim o nejasnoci uloga u formacijama jednog Senada Lulica, Izeta Hajrovica, Vedada Ibisevica i Edina Dzeke. Majmun je doktorirao na tu temu. I to na Zavidovickom Univerzitetu, instituciji, koja je po rejtingu odmah iza Harvarda i Yale-a.
godinama se prizeljkivao Pjanic kao 10tka, sad kad je dobio priliku i ukakio se trener mu dao losu poziciju
ti drugi nabrojani su inace nezamjenjivi u svojim klubovima, ali vazno se pravit pametan.
da mi je samo znati koliko skole ti imas i na kojem fakultetu si ti doktorirao. garantujem da si neki ispijac

joj ovo je onaj delegat iz hp-a, naravno da smo svi prizeljkivali pjanica kao desetku i to on moze razvaliti ali ne da su mu iza lazni defanzivni vezni susic i jadni prcic koji je ni kriv ni duzan debitirao protiv kipra. to je ta seljacka politika "trazili ste prcica a sada kada sam ga stavio kritikujete" pa lopov nastavlja "nikome ugoditi". pa je,,,m li ti sve, frajer je trebao uci u 70 minuti nakon rezultata 3-0 za nas a ne otpočetka. i onda ovaj gore misli da je do pjanica. majko moja. i frajer jos nekome skolu spominje. sigurno je hp prof. logike!
I tu je seljacka podvala za Prcica. Vadi ga istoveremeno kada i Tinceka. Boji se seljacina da nam igra ne bi slucajno prodisala sa Prcicem na terenu a Tincekom na klupi. Pametnom jasno o cemu se radi .
A ovo za ugovor i izjavu . Koji nam analiticar i covjek od svakog detalja vodi repku ccc ... Tek sad mi je jasna namjera sastanka zadnjeg. Jednostavno mu ljudi rekli prestani forsirati bratica i pulene inace letis imamo te u sahu ..
Safet cim je cuo za ugovor vidio cifru iznenadio se i kao mali djecacic,daj sto brze da potpisem dok se nisu predomislili

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,