To za Milan, samo čekaj još 3-4 utakmice i bit ce svima sve jasno .. Džaba ti nabrijana ekipa kad imaš Boneru.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Serie A
Pročitaj gore sve šta sam napisao u vezi videa, nemoj bit trol
To za Milan, samo čekaj još 3-4 utakmice i bit ce svima sve jasno .. Džaba ti nabrijana ekipa kad imaš Boneru.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- korisnikforuma
- Kontakt:
I meni se taj Morata činio panj kad bi gledao utakmice Reala...
A onda pogledam neku youtube kompilaciju tih utakmica i mislim se jeli C. Ronaldo rezerva njemu, ili Morata C. Ronaldu
A onda pogledam neku youtube kompilaciju tih utakmica i mislim se jeli C. Ronaldo rezerva njemu, ili Morata C. Ronaldu
IlPrincipe je napisao/la:Ne znam šta vam nije jasno, momak koji je plaćen 20m se ovdje obrukao. Istu stvar bi postavio da je to uradio neki igrač moga omiljenog tima. No hard feelings
Pripremi se da postavis mnogo ovakvih videa, ipak vi imate sada kralja ovakvih situacija
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- IlPrincipe
- Kontakt:
Hajd kad si već kod njega .. I igrač utakmice je bio.Celikovac je napisao/la: Pripremi se da postavis mnogo ovakvih videa, ipak vi imate sada kralja ovakvih situacija

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ajde Felipe Anderson, dominiraj
Ave Lazio 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Candreva za crveni. 
ludilo, volim te Lazio 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Rispetto komšijaChinaglia je napisao/la:ludilo, volim te Lazio
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
sono tifoso della Lazio, che vita demmerda
što meni sve ovo treba, skratiše mi život za pola 
- L'Avvocato
- Kontakt:
U ljubavi je skoro pa uvijek tako
One way or another, love will kill us all
One way or another, love will kill us all
★★★
Razmišljaš o odustajanju aa?Chinaglia je napisao/la:sono tifoso della Lazio, che vita demmerdašto meni sve ovo treba, skratiše mi život za pola
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
velika je to ljubav druže da bi se odustalo, Lazialita je nešto posebno što malo koji klub i navijači na svijetu imajuAgentttB je napisao/la:Razmišljaš o odustajanju aa?Chinaglia je napisao/la:sono tifoso della Lazio, che vita demmerdašto meni sve ovo treba, skratiše mi život za pola
@Andrej
gdje im je trener Miha (cigan)
gdje im je trener Miha (cigan)
Novi sam clan najbolje lige na svijetu.Kao i vi svi ostali jedva sam cekao pocetak sezone i pracenja svojih pulena,
mogu reci da je liga dosta izjednacena po kvaliteti izuzev Juventusa i Rome koji malo odskacu od ostalih ekipa.Ja
kao veliki navijac Intera se nadam ulasku u top 3 mada bit ce zestoka borba(Fiorentina,Milan,Napoli),pa i Lazio koji ima veoma solidnu ekipu i najvise su me razocarali dosadasnjim dijelom sezone.
mogu reci da je liga dosta izjednacena po kvaliteti izuzev Juventusa i Rome koji malo odskacu od ostalih ekipa.Ja
kao veliki navijac Intera se nadam ulasku u top 3 mada bit ce zestoka borba(Fiorentina,Milan,Napoli),pa i Lazio koji ima veoma solidnu ekipu i najvise su me razocarali dosadasnjim dijelom sezone.
Lijep pozdravInter123 je napisao/la:Novi sam clan najbolje lige na svijetu.Kao i vi svi ostali jedva sam cekao pocetak sezone i pracenja svojih pulena,
Sto se tice borbe za trece mjesto,mislim da su vam konkurenti Milam i Napoli,dok ce Fiorentini i Lazio krajnji domet bit evropska liga,pod uslove da se ne nastve brukat(mislim na Lazio
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Lotito: "Il problema è che Marotta non sa dove guarda. E' che con un occhio gioca a biliardo, con l'altro mette i punti"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.