Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
znaci za nekih 450 KM bi mogao uzeti polovan LG G2 ili Nexus 5, ako ima jos neko neki prijedlog neka kaze..
Sta mislite od galagy s4 mini ? kakav je on je li neko imao iskustva s tim telefonom.. ??
Sta mislite od galagy s4 mini ? kakav je on je li neko imao iskustva s tim telefonom.. ??
G2, Nexus 5 i Ajfon 5. Ja bi Ajfon 5 izabr'o zato što mi se najviše sviđa.001 je napisao/la:znaci za nekih 450 KM bi mogao uzeti polovan LG G2 ili Nexus 5, ako ima jos neko neki prijedlog neka kaze..
Allegri je gospodin!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne trebas ici dalje od ta dva telefona, mozda polovan S4 a ne mini, i to da na njega nabacis GPE rom (google play edition)001 je napisao/la:znaci za nekih 450 KM bi mogao uzeti polovan LG G2 ili Nexus 5, ako ima jos neko neki prijedlog neka kaze..
Pogledaj i Lumiu 925 pa i 1020 ako bi se mogla naci za tu cijenu
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to ti je onaj Apple iLineSaurman je napisao/la:
Koji debili upm.
[youtube][/youtube]
nisu to budale, sve su to placeni ljudi, bar vecinom, mada ima i tolikih bolesnika pa cekaju u redu sedmicama
Mislim da je takav red bio i za PS4 i Xbox. Napravili su South park epizdodu na tu temu, 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bio je za Black Friday mislim
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Koji bi mi telefon preporucili do 500KM ? Ne planiram sad sebi uzimati, nekad tamo za bozic bit ce snizenja u njemackoj pa da se ugrabi sta.
Samsung mi se nesto ne svidja. Kontao nesto izmedju Sonya, HTC-a ili mozda Nokie? Samo ne znam kakav je ovaj operacijski sustav windows? Nisam mnogo upucen pa sta vi kazete. Znaci do 500KM neki od modela ova tri brenda.
Samsung mi se nesto ne svidja. Kontao nesto izmedju Sonya, HTC-a ili mozda Nokie? Samo ne znam kakav je ovaj operacijski sustav windows? Nisam mnogo upucen pa sta vi kazete. Znaci do 500KM neki od modela ova tri brenda.
koji si OS, tj. mobitel koristio dosad?
Jel iko otkljucavao iphone zakljucan na icloud ? nudi mi lik za 150 kermi iphone 5 ticu icloud zakljucan, al reko da ne ispadne skuplja pita od tepsije...
pi.
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
htc one vviKK je napisao/la:koji si OS, tj. mobitel koristio dosad?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Oj brate,pa gdje ces to pitatisoxx je napisao/la: Samo ne znam kakav je ovaj operacijski sustav windows?
#miasanmia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
brace yourselves....
Windows Phone je navodno veoma kvalitetan ali problem je sto ga ne koristi puno ljudi, pa samim tim nije toliko zanimljiv i privlacan. Sto u prevodu znaci da npr. neke (mnoge) aplikacije nemas za Windows, a i ako ih imas, vrlo moguce su losije uradjene nego aplikacije za iOS i Android.
Znam da su se ljudi zalili da cak ni Whatsapp nije bio tako kvalitetan za Windows kao npr. za iOS.
S vremenom ce to nadoci. Znam da punom parom rade na tome, da se poveca broj i kvalitet aplikacija.
Znam da su se ljudi zalili da cak ni Whatsapp nije bio tako kvalitetan za Windows kao npr. za iOS.
S vremenom ce to nadoci. Znam da punom parom rade na tome, da se poveca broj i kvalitet aplikacija.
- Vlarayan110
- Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la:Windows Phone je navodno veoma kvalitetan ali problem je sto ga ne koristi puno ljudi, pa samim tim nije toliko zanimljiv i privlacan. Sto u prevodu znaci da npr. neke (mnoge) aplikacije nemas za Windows, a i ako ih imas, vrlo moguce su losije uradjene nego aplikacije za iOS i Android.
Hajd se konacno dogovori sam sa sobom jesil ZA il protiv jer me hebes u mozak pravo u zadnjih par dana

Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

inace neko je upitao sta se igra od igrica, ja evo upravo skidam nov Asphalt Overdrive, od danas je dostupan za sve mobilne platforme
Vlarayan110 je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Windows Phone je navodno veoma kvalitetan ali problem je sto ga ne koristi puno ljudi, pa samim tim nije toliko zanimljiv i privlacan. Sto u prevodu znaci da npr. neke (mnoge) aplikacije nemas za Windows, a i ako ih imas, vrlo moguce su losije uradjene nego aplikacije za iOS i Android.
Hajd se konacno dogovori sam sa sobom jesil ZA il protiv jer me hebes u mozak pravo u zadnjih par dana![]()

Pa vidis da sam protiv ali ostavljam mogucnost da ce nekad u buducnosti biti bolji.... Sad, na tebi je hoces li vec sada na Windows pa da se nadas vecem izboru u buducnosti ili ipak uzeti sigurniju opciju (npr. Android)?
Ne mogu ja reci da je Windows Phone los kad nije los, ali definitivno im fali mase (korisnika) da bi bili interesantni za vece prozivodjace mobitela i aplikacija. Znaci, kasne.
Ako ti to ne smeta, onda su oni ravnopravni sa Androidom, ali ako hoces veci izbor mobitela i aplikacija i veci kvalitet istih, onda ipak biraj Android.
P.S.
Ja nemam namjeru postati korisnik Windows Phone. Ni sada ni u buducnosti. Za mene oni nisu opcija.
Koristio sam pola godine, manje - više win8, odličan je.
Jedina stvar koja mi je išla na živce je viber.
Jedina stvar koja mi je išla na živce je viber.
- AlfredBorden
- Kontakt:
viber je sad u potpunosti kako treba, notifikacije, pozivi, ma sve moguce, ne kasni ni djelic sekunde, ovaj sto pljuje prozore naravno nema blage veze o cemu prica, lumia 920 najbolji mobitel na svijetu kad se radi o omjeru onog sto platis i dobijes na kraju 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- BurningLegion
- Kontakt:
Je da nema Nexus 4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.