Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

muamerc
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la muamerc » 25 sep 2014, 18:01

Caeruleus je napisao/la:Hala Madrid!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zatrolao si pola tema na forumu, neka, popusti loma.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 sep 2014, 18:24

:kafa:

slika
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 sep 2014, 19:43

Poredi ga s nekim boljim igracem,pored ovog izgleda previse dominantno

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 sep 2014, 19:45

mirzatele je napisao/la:Poredi ga s nekim boljim igracem,pored ovog izgleda previse dominantno
Saberi i ovu koju asistenciju, ne samo golove. :-) sto jest jest za sad dominacija.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 sep 2014, 19:53

Previse dominantno :rol: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 sep 2014, 20:03

Lillard je napisao/la:Previse dominantno :rol: ...
Od toga pola penali :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 25 sep 2014, 20:04

najbolji na svijetu, jos da se nije povrijedio i sigurno ugrozio karijeru kako je rerna prognoziro :rol:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 sep 2014, 20:25

messilla je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Previse dominantno :rol: ...
Od toga pola penali :rol:
..pojedose se zivi :rol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 sep 2014, 20:32

Ovo sto cu reci je moje misljenje pa nek ga shvati kako god ko hoce. Inace nemam raspravu pisat na temama stranih klubova al kad sam ovdje procito nekoliko nebuloza moro sam napisat par stvari...

Gledo sam velike fudbalere poput ronalda, zidana , figa,ronaldinja itd itd, ali nikad i nikada nisam vidio da je neko prevaga na terenu kao sto je to CR i nikada ,ali nikada nisam vidio da neko toliko dobro igra toliki niz godina.Nekad imam osjecaj da CR igra u zelji da bi zeljo proso grupu LP. Sto se mene tice najbolji igrac igrac, tj najdominatniji ikada sto je igrao. Ja razumijem da ce neko sad rece zidan ovo potezi pasovi driblinzi ili ronaldo driblnzi, da sve to stoji, ali CR daje golove ko sto nikada nije niko uspio , a na kraju dana samo su golovi ono sto se broji. Naravno ovo je za diskusije jer ovako ja mislim ,a mozda i grijesim međutim ono sto ne mogu da vjerujem je da ima raje koja osporava CR :oops: pa imatel vi obraza ljudi.... Covjek je neki dan gledam u zadnjih 25 tekmi LP dao 35 golova :o nez jel neko stavljo statistku za hettrik , ali za duplo manje sezona od di stefana bice prvi u spaniji, u Realu ima dobro vise golova nego utakmica, a kada se pogleda da su oba broja oko 300 mozse se shvatiti o kakvom je podvigu rijec. Ja sam jednostavno prestao traziti rijeci da opisem CR jer nisam ga volio dok je u MAN igro, ni sad nisam neki fan, ali covjek je sa druge planete, ako se vec ne moze poredit sa prijasnjim igracima onda je u odnosu na danasnje nesto poput USA DREAM TEAM u kosarci...

Mnogi ga osporavaju jer u nasoj drzavi preovladava misljenje ovih domacih katalonaca(ljudi koji vise dozivljavaju nadala, spanske repke, podrzavaju kataloniju i ocijepljene nego ljudi koji zive na tim prostorima) da se messi i barca bore protiv zlih sila koje predvodi ronaldo i tako pokusavaju da zastite svijet od unistenja. Stvoren je mit borbe dobra i zla sto je daleko od istine. Ostali koji ga osporavju to rade iz seljackih razloga, a takvi su im razlozi. Ko moj jarn kad kaze: "Je.bo te on nije osvojio SP"...pa ja imam osjceaj kad bi i to uspio sa ispod prosjecnom repkom porguala da bi onda rekli nije osvojio Africki kup nacija :oops:

Na kraju ljudi koji govore nesto protiv ronalda su pacenici ili totalni fudbalski idoti, jer kako ista moze prigovoriti covjeku koji daje golove kako hoce kad hoce i radi na terenu sta hoce. Prebrz, snazan, skocan za NBA , sjajnog i preciznog suta, velikog osjecaja sa loptom, sjajnim driblngom i nevjerovatnom zavrsnicom...imenom i prezimenom Cristiano Ronaldo :salut:
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 25 sep 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 sep 2014, 20:38

Ronaldo je najspovećeniji sportaš na svijetu. Šamar svim onim debilima koji ga smatraju curicom, šminkerom i td.
Statistika Ronalda nije normalna, jednostavno bit dominatan na toliko visokom nivou , toliki niz godina je zaista nevjerovatno. Dok je mesi bio prva violina nikadnije posustajao, mesi posustaje, sve su češće loše partije, al Ronaldo gazil gazi..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 sep 2014, 20:42

topnik1 je napisao/la:Ronaldo je najspovećeniji sportaš na svijetu. Šamar svim onim debilima koji ga smatraju curicom, šminkerom i td.
Statistika Ronalda nije normalna, jednostavno bit dominatan na toliko visokom nivou , toliki niz godina je zaista nevjerovatno. Dok je mesi bio prva violina nikadnije posustajao, mesi posustaje, sve su češće loše partije, al Ronaldo gazil gazi..
Upravo to sam zaboravio reci. Messi sve vise posustaje, dok ronaldo samo napreduje i ono sto ljudi neki ocigledno nece da vide i svhate je da i pored svega sto je vec napravio i uspio da uradi covjek i dalje nevjerovatno puno treniera i trudi se da napreduje
=\_1921_/=

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 25 sep 2014, 21:05

invincible1921 je napisao/la:Ovo sto cu reci je moje misljenje pa nek ga shvati kako god ko hoce. Inace nemam raspravu pisat na temama stranih klubova al kad sam ovdje procito nekoliko nebuloza moro sam napisat par stvari...

Gledo sam velike fudbalere poput ronalda, zidana , figa,ronaldinja itd itd, ali nikad i nikada nisam vidio da je neko prevaga na terenu kao sto je to CR i nikada ,ali nikada nisam vidio da neko toliko dobro igra toliki niz godina.Nekad imam osjecaj da CR igra u zelji da bi zeljo proso grupu LP. Sto se mene tice najbolji igrac igrac, tj najdominatniji ikada sto je igrao. Ja razumijem da ce neko sad rece zidan ovo potezi pasovi driblinzi ili ronaldo driblnzi, da sve to stoji, ali CR daje golove ko sto nikada nije niko uspio , a na kraju dana samo su golovi ono sto se broji. Naravno ovo je za diskusije jer ovako ja mislim ,a mozda i grijesim međutim ono sto ne mogu da vjerujem je da ima raje koja osporava CR :oops: pa imatel vi obraza ljudi.... Covjek je neki dan gledam u zadnjih 25 tekmi LP dao 35 golova :o nez jel neko stavljo statistku za hettrik , ali za duplo manje sezona od di stefana bice prvi u spaniji, u Realu ima dobro vise golova nego utakmica, a kada se pogleda da su oba broja oko 300 mozse se shvatiti o kakvom je podvigu rijec. Ja sam jednostavno prestao traziti rijeci da opisem CR jer nisam ga volio dok je u MAN igro, ni sad nisam neki fan, ali covjek je sa druge planete, ako se vec ne moze poredit sa prijasnjim igracima onda je u odnosu na danasnje nesto poput USA DREAM TEAM u kosarci...

Mnogi ga osporavaju jer u nasoj drzavi preovladava misljenje ovih domacih katalonaca(ljudi koji vise dozivljavaju nadala, spanske repke, podrzavaju kataloniju i ocijepljene nego ljudi koji zive na tim prostorima) da se messi i barca bore protiv zlih sila koje predvodi ronaldo i tako pokusavaju da zastite svijet od unistenja. Stvoren je mit borbe dobra i zla sto je daleko od istine. Ostali koji ga osporavju to rade iz seljackih razloga, a takvi su im razlozi. Ko moj jarn kad kaze: "Je.bo te on nije osvojio SP"...pa ja imam osjceaj kad bi i to uspio sa ispod prosjecnom repkom porguala da bi onda rekli nije osvojio Africki kup nacija :oops:

Na kraju ljudi koji govore nesto protiv ronalda su pacenici ili totalni fudbalski idoti, jer kako ista moze prigovoriti covjeku koji daje golove kako hoce kad hoce i radi na terenu sta hoce. Prebrz, snazan, skocan za NBA , sjajnog i preciznog suta, velikog osjecaja sa loptom, sjajnim driblngom i nevjerovatnom zavrsnicom...imenom i prezimenom Cristiano Ronaldo :salut:
konacno neko realan, svaka cast :thumbup:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 sep 2014, 21:15

Bljuvotina od posta, posebno dio od "dobru i zlu"...
Normalno, svatko ima pravo na svoje misljenje, ali tebra, napisat da je Ronaldo najkompletniji igrac ikada je :tokralju:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 sep 2014, 21:18

Sve je to u redu. Ronaldo je masina i to je svima jasno. Ali za mene, Messi je vrh. Ne volim ga, niti volim Barsu ali svaki put uzivam kad ga gledam na terenu (mislim kad hoce da igra). Jednostavno ga je ljepota i uzivancija gledati, i zbog tih kriterija uvijek cu izabrati prije Zidana nego Ronalda. Ovo koliko pratim fucu za mene lista ide Messi, Zidan pa ostali.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 25 sep 2014, 21:24

Cuj ovog 'bljuvotina'. Ako ti se ne svidja aj lagano prosetaj. Ne slazem se ni ja sa cijelim postom a vala i sa mnogo cim na ovom forumu pa sigurno se ne popišam na niciji trud pisuci ' bljuvotina'.
I slazem se da nije najkompletniji ikad ali i ti to sa ' :tokralju: ' predstavi kao da je miljama daleko ili u gorem slucaju da je lik napisao da je Benzema najkompletniji ikad.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 sep 2014, 21:29

Ko je to kompletniji od njega?

Btw, sto se tice midzinig posustajanja. Normalno je da polako posustaje, tablete popustaju, a Xavi i Iniesta ostarili.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 25 sep 2014, 21:32

Jos jedan sam od onih kojima je bila draza Barca i Messi od Madrida i Ronalda, vremenom se to promijenilo, nebitno da ne komplikujem sad, ali CR jest najkompletniji fudbaler svih vremena. Da li je najbolji, to se uglavnom svede na subjektivnost, jer u poredjenju ne postoje objektivni parametri, svako ce birati one koje mu vise odgovaraju i koje licno smatra znacajnijim, ali da je najkompletniji o tome ne treba ni raspravljati. Naravno, doci ce ovi koji su procitali samo CR i "naj", koji ce kompletnost definisati kako njima odgovara i reci da je to neko drugi (ne zelim da napisem konkretno ime, jer ovim postom ne poredim vec iznosim misljenje).

Lik je zivotinja i tacka.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 sep 2014, 21:34

geoxx je napisao/la:Cuj ovog 'bljuvotina'. Ako ti se ne svidja aj lagano prosetaj. Ne slazem se ni ja sa cijelim postom a vala i sa mnogo cim na ovom forumu pa sigurno se ne popišam niciji trud pisuci ' bljuvotina'.
I slazem se da nije najkompletniji ikad ali i ti to sa ' :tokralju: ' predstavi kao da je miljama daleko ili u gorem slucaju da je lik napisao da je Benzema najkompletniji ikad.
Daj me nemoj s tim trudom po nekom tamo forumu molim te... Da sta je nego bljuvotian kad lik izvaljuje gluposti.

Ko osporava Ronalda?
Ja ne poznajem sturcnjaka kojem on NIJE top2 igrac an svijetu, a tako i misljenje predvladava svugdje pa i ovdje na forumu. Onda ova prica o "dobru i zlu" :rol: . Kao on je objektivan, ali je toliko toga krivog rekao da je to zalosno, te gluposti o Kataloniji necu ni spominjat. Stvoren je neki mit samo u njegovoj glavi jer ja ga bome ne vidim. Ko god simpatizira jedan od ta 2 kluba "voli svoje" sto je i logicno. I onda na kraju kaze da su svi oni koji kazu nesto protiv Ronalda idioti ili pacenici.. Jbte ovo je forum, durstvo, ovo-ono, govorka se za svakoga nesto, svakom se nesto zamjera, sad ti tu pisat bajke o tome je...

Vezano za ovo drugo, moze bit pogresno shvaceno, mogao sam i napisat, al' eto. Ronaldo je jedan od najboljih igraca svih vremena, ali da je daleko najkompletniji kao sto je ovaj gore napisao je nebuloza pa otud i moja reakcija.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 sep 2014, 21:38

Uz duzno postovanje tvom misljenju haj mi reci jedan paramtat po kom neko moze osporavat CR ?

Sto se tice kompletnosi haj ko je bio kompletniji ikada , a ja se eo pokusavam sjetit ne pada mi napamet :? nemoj mi svijuti smao rec neko iz ere Pele i ostali, kad je fudbal bio amaterski u poredjenju sa danasnjim
=\_1921_/=

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 sep 2014, 21:39

invincible1921 je napisao/la:Uz duzno postovanje tvom misljenju haj mi reci jedan paramtat po kom neko moze osporavat CR ?
U kojem smislu? Ja ga sigurno mogu osporavat kad ti kazes da je najbolji ikad.
Amaterski u Peleovo vrijeme, daj nemoj vise.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.