FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 12 mar 2010, 16:31

samo rajvosa je napisao/la:Slusaj nikad ni jedan jedini uspjeh niste imali i sa nama se poredite! Visestruki osvajacem BH kupa,BH sampioni,2 puta titula bivse Juge,igrali sa HSV,i Manchesterom,3 pretkolo LP,dva puta pred ulazak u grupe Uefe,i ti nisto nas spominjes,imamo historiju,imamo trofeje znaci ispred vas smo! Volio bi da vam ostanu bodovi pa da se zalimo UEFI 'pa da vam ljudi pokazu sta su pravila,tacnije da ste se grdno zeznuli kad ste uveli igraca sa kartonima,i da vam ni Sarajevo ni savez nije kriv,cak sta vise savez se usro da ih netuzimo UEFI cak su pokusavali da vam idu u korist tako sto ce novu tekmu da zakazu! Kad vec spominjes moj tim u takvom kontekstu i nesto prozivas od srca vam zelim da ispadnete i da se nikada nevratite,jedino ste ispred nas po tome sto ste prije nastali i nista vise,ali za vas je to izgleda najveci uspjeh! Neko igra sa Dinamom Kijev,Genkom,Helsinborgom,Baselom,Clujom,Besiktasem,Sigmom, dok je nekim pojam da Laktase pobjede pametnom dosta!
Da ti slucajno ne navijas za Slobodu? Od 69 postova cak 30 je na temi Slobode. :o :o :o :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2010, 16:32

Znaš, postoje neki klubovi koji su kasnije nastali, ali su veći giganti i institucija od onih koji su ranije nastali. Konkretno mislim na vaš omanji klubić, i na giganta iz glavnog grada, FK Sarajevo.[/quote]
Ovaj komunisticke mi partije puko!
Pa bolan Torpedo su osnovali komunisti! A to nije ni bitno! Nego je bitno sto si toliko zaglupljen i sto zamisljas da je FK Sarajevo gigant! U kojim okvirima ba! Da ne spadate u elitu mozda ko Juventus, Inter, Arsenal...
Izracunaj bolan kome si blizi po rejtingu FK Grbalj ili Juventusu, a onda pricaj o gigantima!
Vasa i nasa stvrnost je da igramo u najgoroj ligi u Evropi. Kakvi su onda klubovi? Pa zar je onda bitno ko ce biti prvak, a ko ispasti. Razlika je samo ko je je malo gori![/quote]
razlika je sto mi igramo redovno u evropi a vi se redovno borite za opstanak[/quote]
Ne, razlika je biti rezimski klub i nositi to breme. Zato ste optereceni! Pusina, Usanovic... Igraci vam sjede u politici, da nije politicara i rezima tesko da bi igrali!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:33

omerbavarac je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Slusaj nikad ni jedan jedini uspjeh niste imali i sa nama se poredite! Visestruki osvajacem BH kupa,BH sampioni,2 puta titula bivse Juge,igrali sa HSV,i Manchesterom,3 pretkolo LP,dva puta pred ulazak u grupe Uefe,i ti nisto nas spominjes,imamo historiju,imamo trofeje znaci ispred vas smo! Volio bi da vam ostanu bodovi pa da se zalimo UEFI 'pa da vam ljudi pokazu sta su pravila,tacnije da ste se grdno zeznuli kad ste uveli igraca sa kartonima,i da vam ni Sarajevo ni savez nije kriv,cak sta vise savez se usro da ih netuzimo UEFI cak su pokusavali da vam idu u korist tako sto ce novu tekmu da zakazu! Kad vec spominjes moj tim u takvom kontekstu i nesto prozivas od srca vam zelim da ispadnete i da se nikada nevratite,jedino ste ispred nas po tome sto ste prije nastali i nista vise,ali za vas je to izgleda najveci uspjeh! Neko igra sa Dinamom Kijev,Genkom,Helsinborgom,Baselom,Clujom,Besiktasem,Sigmom, dok je nekim pojam da Laktase pobjede pametnom dosta!
Da ti slucajno ne navijas za Slobodu? Od 69 postova cak 30 je na temi Slobode. :o :o :o :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i ja to gledam covjek samo na temi Slobode i stalno provocira,fali ovdje anonimus provokator da bude drustvo na okupu :D mozda je on taj,promjenio nick

SLOBODA U SRCU
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 mar 2010, 16:35

probisvjet@
inace i u evropiskoj uniji nam sjedi alaim i pusina pa vako izbacimo helsinborga.genka......pa tu i tamo namucimo cluj...sve zasluge politike.....
nosite vi brmem kompleksa...mi nit smo politicki klub sada,niti cemo kada biti ... ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 12 mar 2010, 16:35

Uspjesniji smo od vas u svakom pogledu,od igraca koji su igrali za nas,do titula,evropskih utakmica vjerovatno i u evropi Sep Blater nas gura,znaci u svemu ste ispod nas i giganti smo za BH ali i sire za mnoge timove tako da se poklopite usima,mozda ostanete u ligi mada iskreno zelim vam da ispadnete!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2010, 16:36

Razlika je biti rezimski klub i nositi to breme. Zato ste optereceni! Pusina, Usanovic... Igraci vam sjede u politici, da nije politicara i rezima tesko da bi igrali u Evropi!
Vi ste sada ono sto je u YU bio Partizan ili Crvena Zvezda! Rezimski klubovi! Pogledajte samo ko vam je u svecanoj lozi! Jel se ponosite :oops: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 12 mar 2010, 16:37

Ma mi cemo da se furamo na vas,da budemo kao i vi haha ajde uzivajte u nasim tekmama u evropi,imacete jake derbije u 2 ligi!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 mar 2010, 16:37

Pa upravo si napisao odgovor na postavljeno pitanje!Pa posto si nepismen i talentovano glup,a to je neizljecivo onda mi odgovori jeli Milan rezimski klub,jer je Beruskoni Premijer drzavei predsjednik kluba,a Juve ima vise titula Italije!
Zadnja izmjena: cena, dana/u 12 mar 2010, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:38

Ne znam ne vjerujem da su sve ovdje momci iz sarajeva,ovdje je sigurno neki iz kalesiji,lukavca i okolnih sela pa provociraju,jaki na forumima o prici protiv TUZLE I SLOBODE,a kad dodju u skolu u TZ usute se,ne smiju nista .
samo rajvosa je napisao/la:Uspjesniji smo od vas u svakom pogledu,od igraca koji su igrali za nas,do titula,evropskih utakmica vjerovatno i u evropi Sep Blater nas gura,znaci u svemu ste ispod nas i giganti smo za BH ali i sire za mnoge timove tako da se poklopite usima,mozda ostanete u ligi mada iskreno zelim vam da ispadnete!
cuj veci klub od Hajduka,Dinama,Partizana,Zvezde itd :lol: :lol: :lol: :lol: sta se ovdje sve nece procitat

POLITICKI KLUB SARAJEVO(SDA) :D :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:40

samo rajvosa je napisao/la:Ma mi cemo da se furamo na vas,da budemo kao i vi haha ajde uzivajte u nasim tekmama u evropi,imacete jake derbije u 2 ligi!
Imam sta i gledat sarajevo u Europi klub koji igra bunker 90 minuta i da njih gledam,milina gledat Partizan i Dinamo kad igraju eurokupove i cut navijace kako ori stadion a ne ove horde jedva se cuju,samo kad komentator usuti tad se i cuju jedino :D

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 12 mar 2010, 16:41

harry_90 je napisao/la:Ne znam ne vjerujem da su sve ovdje momci iz sarajeva,ovdje je sigurno neki iz kalesiji,lukavca i okolnih sela pa provociraju,jaki na forumima o prici protiv TUZLE I SLOBODE,a kad dodju u skolu u TZ usute se,ne smiju nista .
samo rajvosa je napisao/la:Uspjesniji smo od vas u svakom pogledu,od igraca koji su igrali za nas,do titula,evropskih utakmica vjerovatno i u evropi Sep Blater nas gura,znaci u svemu ste ispod nas i giganti smo za BH ali i sire za mnoge timove tako da se poklopite usima,mozda ostanete u ligi mada iskreno zelim vam da ispadnete!
cuj veci klub od Hajduka,Dinama,Partizana,Zvezde itd :lol: :lol: :lol: :lol: sta se ovdje sve nece procitat

HAHA nauci da citas,ko je rekao od Zvijezde,Partizana i njima slicnih ima tu jos klubova osim te velike cetvorke ali sta ti znas sta je velika cetvorka

nikmak
Kontakt:

Post Postao/la nikmak » 12 mar 2010, 16:41

Probisvjet je napisao/la: Ne, razlika je biti rezimski klub i nositi to breme. Zato ste optereceni! Pusina, Usanovic... Igraci vam sjede u politici, da nije politicara i rezima
tesko da bi igrali!
Čijeg režima, Muhameda Alaima jel? :lol:

Pa bolan jel ti vidiš šta pišeš? Nevjerovatna količina kompleksa izlazi iz tebe. Nisi ti jedini koji tako razmišlja, takvi ste vi svi koji dolazite iz Tuzle. Mrzite glavni grad jer... TUZLA RADI, SARAJEVO SE GRADI :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:43

samo rajvosa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne znam ne vjerujem da su sve ovdje momci iz sarajeva,ovdje je sigurno neki iz kalesiji,lukavca i okolnih sela pa provociraju,jaki na forumima o prici protiv TUZLE I SLOBODE,a kad dodju u skolu u TZ usute se,ne smiju nista .

HAHA nauci da citas,ko je rekao od Zvijezde,Partizana i njima slicnih ima tu jos klubova osim te velike cetvorke ali sta ti znas sta je velika cetvorka
Znam sta je velika cetvorka ZVEZDA,PARTIZAN,HAJDUK,DINAMO,ah ja vidi mene,ima tu jos klubova za koji ste vi giganti da nije Varteks,Jagodina,Koper,Maribor,Rijeka,Borac Cacak tu ste giganti dobro si rekao ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:46

nikmak je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ne, razlika je biti rezimski klub i nositi to breme. Zato ste optereceni! Pusina, Usanovic... Igraci vam sjede u politici, da nije politicara i rezima
tesko da bi igrali!
Čijeg režima, Muhameda Alaima jel? :lol:

Pa bolan jel ti vidiš šta pišeš? Nevjerovatna količina kompleksa izlazi iz tebe. Nisi ti jedini koji tako razmišlja, takvi ste vi svi koji dolazite iz Tuzle. Mrzite glavni grad jer... TUZLA RADI, SARAJEVO SE GRADI :mrgreen:
Da se gradi uradili bi stadion kako treba,a ja koliko znam od Tz dobijate struju tako da vam mi osvjetljavamo ulice i kuce ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2010, 16:48

cena je napisao/la:Pa upravo si napisao odgovor na postavljeno pitanje!Pa posto si nepismen i talentovano glup,a to je neizljecivo onda mi odgovori jeli Milan rezimski klub,jer je Beruskoni Premijer drzavei predsjednik kluba,a Juve ima vise titula Italije!
Kako si pod temperaturom mogu ti samo ponuditi Andol da dodjes sebi! Nije Beruskoni nego Berluskoni!
A reci mi ako ti je opala temperatura skim poredis Berluskonija? Sa Hajrudinom Šuman? Milana sa FK Sarajevom?
E jos si mlak! :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 mar 2010, 16:49

johnnyHZ je napisao/la:probisvjet@
inace i u evropiskoj uniji nam sjedi alaim i pusina pa vako izbacimo helsinborga.genka......pa tu i tamo namucimo cluj...sve zasluge politike.....
nosite vi brmem kompleksa...mi nit smo politicki klub sada,niti cemo kada biti ... ;)

samo ne znam kome je rahmetli Alija Izetbegovic izvodio pocetne udarce sa centra, i kome je Ismet Bajramovic sa konjima kruzio oko atletske staze
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 16:50

Probisvjet je napisao/la:
cena je napisao/la:Pa upravo si napisao odgovor na postavljeno pitanje!Pa posto si nepismen i talentovano glup,a to je neizljecivo onda mi odgovori jeli Milan rezimski klub,jer je Beruskoni Premijer drzavei predsjednik kluba,a Juve ima vise titula Italije!
Kako si pod temperaturom mogu ti samo ponuditi Andol da dodjes sebi! Nije Beruskoni nego Berluskoni!
A reci mi ako ti je opala temperatura skim poredis Berluskonija? Sa Hajrudinom Šuman? Milana sa FK Sarajevom?
Probisvjet nemoj djaba se raspravljat sa njima djaba ces dobit ban,vidis da njih nikad ne banuju tako da ocekuj ban uskoro a i ja,ako me ne bude znas sta je.Pozdrav

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2010, 16:51

Probisvjet je napisao/la:
...rezimski klub,jer je Beruskoni Premijer drzavei "... Huhuhuhuhuhuhuhu ovo nisam ni vidio :mrgreen: Pa on misli da mu je ime Beruskoni Premijer :lol: premijer se pise malim slovom!
Ti vise ne ucestvuj TI NISI IZ SARAJEVA!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 12 mar 2010, 16:51

Pa za vas je Vojvodina,Rijeka,Velez i ostali giganti oces li jos da nabrajam jake timove iz EX YU posto vidim nisi upucen djecace! Kakve veze ima Ismet lik navijao za Sarajevo kao sto vama Nisko uvodi red!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 mar 2010, 16:52

I kome Karkelj uzima od igraca reket itd.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.