Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 sep 2014, 22:17

rambo16 je napisao/la:Alvaro je čitav dan ubjeđivao predstavnike City-a da ga puste u Valenciu i na kraju je uspio.
Momak očigledno nikad nije prebolio odlazak iz Španije i iskreno sumnjam da će se uopšte vraćat u Premiership.
Alvaro je na posudbi, a Valencia ga ako uđe u LP mora otkupiti. Dakle, 99% se nece vracati u Englesku ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 04 sep 2014, 12:58

Adi i ekipa evo mene nakon kojeg tjedna.....Izbivao radi jedne prometne nesreće ali sva sreća to je iza mene.

Kako nam ide braćo dok me nije bilo?Vidim 4 boda u prva dva kola.
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 sep 2014, 16:30

Klokan18 je napisao/la:Adi i ekipa evo mene nakon kojeg tjedna.....Izbivao radi jedne prometne nesreće ali sva sreća to je iza mene.

Nadam se da si ok?
A fino je krenulo, mada jos igra nije na zavidnom nivou. Eto dosli su nam Negredo i Augusto, a najbitnije je da je ostao Joao Pereira. Nadam se da ce imati prednost u odnosu na Barragana.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 04 sep 2014, 17:53

Adi_Zepce je napisao/la:
Klokan18 je napisao/la:Adi i ekipa evo mene nakon kojeg tjedna.....Izbivao radi jedne prometne nesreće ali sva sreća to je iza mene.

Nadam se da si ok?
A fino je krenulo, mada jos igra nije na zavidnom nivou. Eto dosli su nam Negredo i Augusto, a najbitnije je da je ostao Joao Pereira. Nadam se da ce imati prednost u odnosu na Barragana.
Sve je sad u najboljem redu, hvala na pitanju :)

Opa to se traži!Dakle sa Negredom i Augustom minimum 4. mjesto :cool:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 sep 2014, 19:45

Baragann kvalitetom nije ni za Elchea,ne znam sta takv igrac radi u jednoj Valenciji,no dobro...sta bi sa Guarinom?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 sep 2014, 22:25

L-Train je napisao/la:Baragann kvalitetom nije ni za Elchea,ne znam sta takv igrac radi u jednoj Valenciji,no dobro...sta bi sa Guarinom?
Haha nije vala, ali eto nesto ga gotive u Valenciji. S Guarinom sve bilo dogovoreno, međutim s Interom se nije mogao postići dogovor. Uglavnom, na zimu stize on ili Perez, a odlazi vjerovatno Javi Fuego.

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 06 sep 2014, 14:09

Adi_Zepce je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Baragann kvalitetom nije ni za Elchea,ne znam sta takv igrac radi u jednoj Valenciji,no dobro...sta bi sa Guarinom?
Haha nije vala, ali eto nesto ga gotive u Valenciji. S Guarinom sve bilo dogovoreno, međutim s Interom se nije mogao postići dogovor. Uglavnom, na zimu stize on ili Perez, a odlazi vjerovatno Javi Fuego.
Perez :cool:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 14 sep 2014, 19:50

Nova pobjeda Valencie na Mestalli :)
Mogli bi visoko ove sezone ako nastave u ovom ritmu

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 sep 2014, 09:44

freddy25 je napisao/la:Nova pobjeda Valencie na Mestalli :)
Mogli bi visoko ove sezone ako nastave u ovom ritmu
Sad zasad ide dobro, mada treba još vremena da igrači upiju trenerove ideje, i biće to ako Bog da još i bolje.. najdraže od svega mi je sto je Piatti proigrao i napokon se pronašao, trebat će nam taj igrač itekako..juče Rodrigo ubio, definitivno je igrač utakmice..jedva čekam da i Negredo zaigra, mnogo smo jaki ove godine..AMUNT VALENCIA!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 sep 2014, 00:18

slika

:thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2014, 00:54

Prelijepo... Ovo je ljepse vidjeti od neke bombe sa 30 metara, sva car fudbala u nekoliko poteza :clap: :clap: :clap: Posebno ovaj zadnji pas (Paco?), koliko samo osjecaja za prostor, bukvalno je strijelcu smanjio posao na minimum :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 sep 2014, 12:12

Prelijepo zaista. Postepeni povratak na staze stare slave. Bio sam skeptik oko Nuna Santa, ali me ekspresno demantovao.

Dobro će doći Valenciji što ne igra Evropu pa će Nuno moći izvoditi maltene isti tim iz sedmice u sedmicu.

@Adi, možeš li malo pojasniti situaciju oko Lima? Čitam kako su opet nastali problemi oko konačnog preuzimanja.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 sep 2014, 12:21

Samo je Rodrigo bez potrebe dobio crveni. Inace on i Paco su fantastican tandem, ocekujem i Rodriga u reprezentaciji uskoro. Bas me zanima ko ce na klupu kada se Negredo oporavi, nije iskljucivo da upravo Negredo grije klupi Pacu i Rodrigu.

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 25 sep 2014, 22:31

kao plitak potok :D nadam se da ce nastaviti ovako pa da zasjednemo na prvo mjesto i ne pustamo :njanjanja:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 sep 2014, 22:52

Bertrand je napisao/la:Prelijepo zaista. Postepeni povratak na staze stare slave. Bio sam skeptik oko Nuna Santa, ali me ekspresno demantovao.

Dobro će doći Valenciji što ne igra Evropu pa će Nuno moći izvoditi maltene isti tim iz sedmice u sedmicu.

@Adi, možeš li malo pojasniti situaciju oko Lima? Čitam kako su opet nastali problemi oko konačnog preuzimanja.
Da nastali su problemi, ali nas predsjednik je optimista da ce ih rijesiti. ;)
Inace igra zadovoljava. Imamo dobar tim i odlicnu canteru. Paco i Gaya razvaljuju ove sezone. Amunt Valencia :cool:

www.valencia-balkan.net

Cep6ua1389
Kontakt:

Post Postao/la Cep6ua1389 » 02 okt 2014, 10:29

Dobra je Valensija ali ne brane se još kompaktno.To je ono najbitnije u jačim tekmama,ono što Sevilja nije imala protiv Atl.Madrid prošlo kolo.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 04 okt 2014, 16:17

znao sam da ste jaki ali... :tokralju:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 04 okt 2014, 16:17

Bravo Valencia !

Ovaj klub se vraca na stare staze slave, definitivno :opaopa:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 okt 2014, 18:15

Nisam gledao utakmicu ali rezultat protiv prvaka dovoljno govori. :bow:

Strašno mi je drago da se ovaj klub vratio tamo gdje mu je mjesto :clap: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 okt 2014, 18:55

Claus je napisao/la:Valencija će po svemu sudeći imati opasan sastav. Je li pretjerano očekivati od njih da urade nešto slično kao Atletico ove sezone!? Nije im stran osjećaj pomrsiti račune Barci i Realu. :cool:
Ovo je post iz juna ove godine. Jasno da je titula samo san, ali ako ovako budu nastavili igrati, biće u igri do samog kraja i plasman u CL sigurno neće doći u pitanje. Dati tri gola Atleticu nije velika, nego ogromna stvar za bilo koji tim u Evropi. To se Rojoblancosima u zadnjoj šampionskoj sezoni dogodilo samo jednom u prvenstvu, i to od strane Osasune. :mrgreen:

Što se tiče Šišmiša, nadam se da će nastaviti kontinuitet dobrih igara i rezultata. Raspored im je naklonjen, a posebno zanimljivo će biti u 13. i 17. kolu. Tada će na Mestalli gostovati Barcelona i Real.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.