harry ako si clan lazo fan club nece te banovati....harry_90 je napisao/la:Probisvjet nemoj djaba se raspravljat sa njima djaba ces dobit ban,vidis da njih nikad ne banuju tako da ocekuj ban uskoro a i ja,ako me ne bude znas sta je.PozdravProbisvjet je napisao/la:Kako si pod temperaturom mogu ti samo ponuditi Andol da dodjes sebi! Nije Beruskoni nego Berluskoni!cena je napisao/la:Pa upravo si napisao odgovor na postavljeno pitanje!Pa posto si nepismen i talentovano glup,a to je neizljecivo onda mi odgovori jeli Milan rezimski klub,jer je Beruskoni Premijer drzavei predsjednik kluba,a Juve ima vise titula Italije!
A reci mi ako ti je opala temperatura skim poredis Berluskonija? Sa Hajrudinom Šuman? Milana sa FK Sarajevom?
E jos si mlak!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
1921-2011
- Probisvjet
- Kontakt:
Komentar mi drag ovaj!19TM87 je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:probisvjet@
inace i u evropiskoj uniji nam sjedi alaim i pusina pa vako izbacimo helsinborga.genka......pa tu i tamo namucimo cluj...sve zasluge politike.....
nosite vi brmem kompleksa...mi nit smo politicki klub sada,niti cemo kada biti ...
samo ne znam kome je rahmetli Alija Izetbegovic izvodio pocetne udarce sa centra, i kome je Ismet Bajramovic sa konjima kruzio oko atletske staze
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Samara im upravu i igrace,ial eto mi smo rezimski klub jer Ismet navijo za nas,a sto Karkelja navija za njih oni kao nisu haha,pa Kozaric i Brkovic 2 najveca lopova u drzavi!cena je napisao/la:I kome Karkelj uzima od igraca reket itd.
Zašto je FK Sarajevo najveći BH klub?
Zato što:
- je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule)
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice)
- je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)
- su sve gore navedene činjenice neoborive, a posebno ne od strane navijača Slobode
Zato što:
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)
- su sve gore navedene činjenice neoborive, a posebno ne od strane navijača Slobode
@Esii tm 87
ma banovace jasta,vidis da njih nikad ne banuju mogu pricat sta hoce i ako ih banuju to je do sutra,Lazo igracina
ma banovace jasta,vidis da njih nikad ne banuju mogu pricat sta hoce i ako ih banuju to je do sutra,Lazo igracina
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ako je vama Ismet uvodio red,a to svi znamo...cuj Nisko nam uvodi red..dobar tisamo rajvosa je napisao/la:Pa za vas je Vojvodina,Rijeka,Velez i ostali giganti oces li jos da nabrajam jake timove iz EX YU posto vidim nisi upucen djecace! Kakve veze ima Ismet lik navijao za Sarajevo kao sto vama Nisko uvodi red!
1921-2011
- Probisvjet
- Kontakt:
Molim jedno pitanje: Kako se uclanuje u lazo fan club? 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa Nedzad Brankovic kazu izgubio sve pozicije,osim u Zelji gdje je jako popularan,ali su ga zamolili da neide na Zapad da ga penzioneri ne lincuju.Ma imaju oni jos dobri likova,ali ko ce ih nabrajati! 
ovo je nista kako ce te da budete kivni na Nijaza na kaju sezone...Dragan Dabic jedan je od vassamo rajvosa je napisao/la:Samara im upravu i igrace,ial eto mi smo rezimski klub jer Ismet navijo za nas,a sto Karkelja navija za njih oni kao nisu haha,pa Kozaric i Brkovic 2 najveca lopova u drzavi!cena je napisao/la:I kome Karkelj uzima od igraca reket itd.
1921-2011
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja sam navijac Real Madrid nemoj da ti ja nabrojim ko je dolazio kod nas!nikmak je napisao/la:Zašto je FK Sarajevo najveći BH klub?
Zato što:
Lazo fan clubProbisvjet je napisao/la:Molim jedno pitanje: Kako se uclanuje u lazo fan club?
http://www.facebook.com.php?gid=291218506925&vef=mf
1921-2011
Papak sa papkom
a vidi njegacena je napisao/la:Papak sa papkom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
divi ganjetaharry_90 je napisao/la:a vidi njegacena je napisao/la:Papak sa papkom
1921-2011
- Alen Škoro
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Komentar mi drag ovaj!19TM87 je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:probisvjet@
inace i u evropiskoj uniji nam sjedi alaim i pusina pa vako izbacimo helsinborga.genka......pa tu i tamo namucimo cluj...sve zasluge politike.....
nosite vi brmem kompleksa...mi nit smo politicki klub sada,niti cemo kada biti ...
samo ne znam kome je rahmetli Alija Izetbegovic izvodio pocetne udarce sa centra, i kome je Ismet Bajramovic sa konjima kruzio oko atletske staze
Uh,zar smo vam toliko interesantni,pa sve znate o nama
NON MOLLARE MAI
Ako si navijač Reala, trebao bi da znaš da je Real gostovao jednom u Sarajevu, Rezultat je na kraju glasio 2-2. Naravno, radilo se o prijateljskoj utakmici 2 gigantaProbisvjet je napisao/la: Ja sam navijac Real Madrid nemoj da ti ja nabrojim ko je dolazio kod nas!
Evo i slikice sa te utakmice.

Pojedite se dušmani, nikad nećete imati ovakvu istoriju
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Nek gledaju djeca!
- Probisvjet
- Kontakt:
To niste vi to je Šipad!nikmak je napisao/la:Ako si navijač Reala, trebao bi da znaš da je Real gostovao jednom u Sarajevu, Rezultat je na kraju glasio 2-2. Naravno, radilo se o prijateljskoj utakmici 2 gigantaProbisvjet je napisao/la: Ja sam navijac Real Madrid nemoj da ti ja nabrojim ko je dolazio kod nas!![]()
Evo i slikice sa te utakmice.
Pojedite se dušmani, nikad nećete imati ovakvu istoriju
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 4 gosta.