Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Goalgetter
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Goalgetter » 25 sep 2014, 21:35

Na krilima ovog tria do pobjede! :bih:

slika

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 sep 2014, 23:50

Ja vise vjerujem Vedi nego Edi..

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 26 sep 2014, 10:37

mirzatele je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Bravo Edine majstore,bravo Pjanicu mocartu fudbalski,i bravo Spahicu kapitenu i idolu nas..BRAVO ZMAJEVI NASI

DAJTE TAJ VELS I BELGIJU,DAJ DA IH PODEREMO YEBEM TI KRALJA,KAKVA NOC :tokralju:
Toliko o tome da Pjanić nema daMu da opali. Lagano slobodnjak za 3 boda..
GRANDE MIRE ! :bih: :kralj:
ma iz straha ga dade,jbg pi*kica :rol: :rol:
kakvog dragulja mi imamo jbt :tokralju:
Sve uredu..ali kakvog dragulja od selektora imamo :kafa:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 26 sep 2014, 10:58

calcio je napisao/la:Okrenut ledjima, prima loptu i vec u okretu je suta u gol, dva dodira samo. Dobar gol Visce morate priznati. A bio je jedini na utakmici protiv objektivno jaceg Trabzonspora tako da nema potrebe pricati o vaznosti. Ne znam, meni licno je ovaj malo bolji od Pjanicevog.
da, i meni. Inace, da je Safet od Visce pravio desnog beka, bio bi 10x bolji od Vrsajevica..
Volim te Bosno!!!

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 26 sep 2014, 11:02

Kako da u anekdoti svoj promjienim svoj glas?

Glasao sam za 0 bodova, medjutim - odkad se vratio Emir - po meni je jedino pitanje koliko ce mo poderat i jedne i druge.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 26 sep 2014, 11:20

slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 26 sep 2014, 11:33

phily je napisao/la:slika
svaka cast, ovo je FENOMENALNO!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 sep 2014, 11:40

Sa povratkom Spahica i jacanjem zadnje linije imamo sanse. Emir jos samo mora Susicu odvaliti par samarcina i poslati ova Ajducka srca na tribine i to je to. Idemo po dvije pobjede. :thumbup:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 26 sep 2014, 12:06

Kad se oporavi Kolasinac mi jednostavno moramo igrati sa Lulicem i Kolasincem na toj lijevoj strani. Jednostavno moramo igrati i sa krilima bez obzira na bekove. Nasa igra se i svodi na te krilne strane i tu smo uvijek najveci problem i pravili, ovako nikako nece moci. Tada cemo sigurno najbolji uspjeh imati kada budemo igrali sa 4 odbrambena, jednim napadacem i dva krila. Tu su naravno i ti sredisnji igraci ali govorim o ovim pozicijama koje moramo imati. Ako Salihovic ista valja trenutno po formi (nisam ga gledao pa ne mogu govoriti) onda vec sada i protiv velsa treba da on onda igra na beku a lulic na krilu. Fali nam i to desno krilo i tu je problem. Ako hajrovic igra tu onda ne moze biti kao neki AMC ili poluspic tako da imamo mi dosta problema nije da nemamo
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 26 sep 2014, 12:16

DeeWa je napisao/la:Kad se oporavi Kolasinac mi jednostavno moramo igrati sa Lulicem i Kolasincem na toj lijevoj strani. Jednostavno moramo igrati i sa krilima bez obzira na bekove. Nasa igra se i svodi na te krilne strane i tu smo uvijek najveci problem i pravili, ovako nikako nece moci. Tada cemo sigurno najbolji uspjeh imati kada budemo igrali sa 4 odbrambena, jednim napadacem i dva krila. Tu su naravno i ti sredisnji igraci ali govorim o ovim pozicijama koje moramo imati. Ako Salihovic ista valja trenutno po formi (nisam ga gledao pa ne mogu govoriti) onda vec sada i protiv velsa treba da on onda igra na beku a lulic na krilu. Fali nam i to desno krilo i tu je problem. Ako hajrovic igra tu onda ne moze biti kao neki AMC ili poluspic tako da imamo mi dosta problema nije da nemamo
Slazem se da je opcija igranja s jednim napadacem , za nas najbolja.
Prije svega jer su nasa dva napadaca klasicni , "teski" centarfori , sa malim radijusom kretanja i, relativno, slabim defanzivnim karakteristikama. Protiv jacih ekipa, toje veliki deficit.
S druge strane, ne moze se reci da mi imamo igrace za neke formacije s krilnim napadacima i sl. Prakticno, Hajrovic je jedini, pravi krilni napadac, a forma mu je losa. Lulic je lijevi vezni igrac , prije nego moderno krilo...
Bez obzira , s petoricom u sredini, do izrazaja moze doci nasa kombinatorika,tehnika i dobri suteri , cak i ako nema nekih prodora po krilima, a i defanzivno smo kompaktniji .
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 sep 2014, 12:46

Principatus je napisao/la:Sa povratkom Spahica i jacanjem zadnje linije imamo sanse. Emir jos samo mora Susicu odvaliti par samarcina i poslati ova Ajducka srca na tribine i to je to. Idemo po dvije pobjede. :thumbup:
Ma džaba i Emir, mene panja strah. Pred svaku utakmicu ja moram razmišljat' s čime će nas iznenaditi. 'ebo ga onaj ko ga postavi za selektora, kad ja moram razmišljati hoće li igrači biti raspoloženi i individualno riješiti utakmicu, jer taktika i motivacija od strane selektora ne postoji.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 26 sep 2014, 13:26

--
Zadnja izmjena: gringonjaOnajDrugi, dana/u 26 sep 2014, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 26 sep 2014, 13:42

phily je napisao/la:slika
Hmmm,meni nije nikako jasno zašto se mi tako lako Vede odričemo. I po čemu je Hajrović ispred njega. Iako je to vidim vrlo popularan mantra.

Dobar ti je ovo sastav, samo ja bih tu gdje piše Hajrović stavio Džeko, a gdje piše Džeko stavio Vedo. I onda u boj :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2014, 13:57

Odriču se oni Vede godinama, a Vedo trpa li trpa...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 sep 2014, 15:15

Znaci ako izgubimo od Velsa kriv je Safet i samo Safet, ako pobjedimo zasluzni su igraci i samo igraci (ne racunajuci Avidju, Tina) :?: :eh:

Blizi nam se Vels/Belgija a malo je reci da nam je vecina igraca ne spremna, ne igraju, a i ovi sto igraju nemaju neke specjalne partije. Dzeko i Pjanic postizu golve sto je za pohvalu, ostali su tanki.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 15:21

Elegant je napisao/la:Znaci ako izgubimo od Velsa kriv je Safet i samo Safet, ako pobjedimo zasluzni su igraci i samo igraci (ne racunajuci Avidju, Tina) :?: :eh:

Blizi nam se Vels/Belgija a malo je reci da nam je vecina igraca ne spremna, ne igraju, a i ovi sto igraju nemaju neke specjalne partije. Dzeko i Pjanic postizu golve sto je za pohvalu, ostali su tanki.
Spahic tanak ? Medunjanin tanak ? Mujdza tanak ?

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 26 sep 2014, 15:29

Elegant je napisao/la:Znaci ako izgubimo od Velsa kriv je Safet i samo Safet, ako pobjedimo zasluzni su igraci i samo igraci (ne racunajuci Avidju, Tina) :?: :eh:

Možda kad' bi Sušić jednom u svom životu rekao da je pogriješio kod izbora igrača i strategije i formacije ili barem kada bi rekao krivi su svi, pa čak i on, a ne podbacili su moji igrači, možda bi bilo fer i realno reći da su i igrači nekada krivi.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 sep 2014, 15:50

Idealno
Cipar - Izrael 0:0
Belgija - Andora 1:0
Wales - BiH 0:3

Bih - Belgija 3:1
Wales - Cipar 1:1
Andora - Izrael 1:1

BiH 6
Cipar 5
Wales 4
Belgija 3 (-1)
Izrael 2 (-1)
Andora 1

Realno
Cipar - Izrael 0:0
Belgija - Andora 4:0
Wales - BiH 1:2

Bih - Belgija 1:1
Wales - Cipar 2:1
Andora - Izrael 0:3

Wales 6
BiH 4
Belgija 4 (-1)
Cipar 4
Izrael 4
Andora 0

Katastrofalno
Cipar - Izrael 1:2
Belgija - Andora 5:0
Wales - BiH 2:0

Bih - Belgija 1:3
Wales - Cipar 4:1
Andora - Izrael 0:4

Wales 9
Belgija 6 (-1)
Izrael 6 (-1)
Cipar 3
BiH 0
Andora 0

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2014, 15:59

HariTz je napisao/la:Možda kad' bi Sušić jednom u svom životu rekao da je pogriješio kod izbora igrača i strategije i formacije ili barem kada bi rekao krivi su svi, pa čak i on, a ne podbacili su moji igrači, možda bi bilo fer i realno reći da su i igrači nekada krivi.
Više puta je nakon Kipra rekao da je kriv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 sep 2014, 16:06

Sheyi je napisao/la: Andora 0

Katastrofalno
Cipar - Izrael 1:2
Belgija - Andora 5:0
Wales - BiH 2:0

Bih - Belgija 1:3
Wales - Cipar 4:1
Andora - Izrael 0:4

Wales 9
Belgija 6 (-1)
Izrael 6 (-1)
Cipar 3
BiH 0
Andora 0
Yebote, okrenu se soba oko mene.... Kakva bi ovo bila katastrofa, a sto je najgore nije cak ni nerealna :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.