Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sve uredu..ali kakvog dragulja od selektora imamomirzatele je napisao/la:ma iz straha ga dade,jbg pi*kicaHariTz je napisao/la:Toliko o tome da Pjanić nema daMu da opali. Lagano slobodnjak za 3 boda..mirzatele je napisao/la:Bravo Edine majstore,bravo Pjanicu mocartu fudbalski,i bravo Spahicu kapitenu i idolu nas..BRAVO ZMAJEVI NASI
DAJTE TAJ VELS I BELGIJU,DAJ DA IH PODEREMO YEBEM TI KRALJA,KAKVA NOC
GRANDE MIRE !![]()
![]()
![]()
kakvog dragulja mi imamo jbt
da, i meni. Inace, da je Safet od Visce pravio desnog beka, bio bi 10x bolji od Vrsajevica..calcio je napisao/la:Okrenut ledjima, prima loptu i vec u okretu je suta u gol, dva dodira samo. Dobar gol Visce morate priznati. A bio je jedini na utakmici protiv objektivno jaceg Trabzonspora tako da nema potrebe pricati o vaznosti. Ne znam, meni licno je ovaj malo bolji od Pjanicevog.
svaka cast, ovo je FENOMENALNO!!!!!phily je napisao/la:
Slazem se da je opcija igranja s jednim napadacem , za nas najbolja.DeeWa je napisao/la:Kad se oporavi Kolasinac mi jednostavno moramo igrati sa Lulicem i Kolasincem na toj lijevoj strani. Jednostavno moramo igrati i sa krilima bez obzira na bekove. Nasa igra se i svodi na te krilne strane i tu smo uvijek najveci problem i pravili, ovako nikako nece moci. Tada cemo sigurno najbolji uspjeh imati kada budemo igrali sa 4 odbrambena, jednim napadacem i dva krila. Tu su naravno i ti sredisnji igraci ali govorim o ovim pozicijama koje moramo imati. Ako Salihovic ista valja trenutno po formi (nisam ga gledao pa ne mogu govoriti) onda vec sada i protiv velsa treba da on onda igra na beku a lulic na krilu. Fali nam i to desno krilo i tu je problem. Ako hajrovic igra tu onda ne moze biti kao neki AMC ili poluspic tako da imamo mi dosta problema nije da nemamo
Ma džaba i Emir, mene panja strah. Pred svaku utakmicu ja moram razmišljat' s čime će nas iznenaditi. 'ebo ga onaj ko ga postavi za selektora, kad ja moram razmišljati hoće li igrači biti raspoloženi i individualno riješiti utakmicu, jer taktika i motivacija od strane selektora ne postoji.Principatus je napisao/la:Sa povratkom Spahica i jacanjem zadnje linije imamo sanse. Emir jos samo mora Susicu odvaliti par samarcina i poslati ova Ajducka srca na tribine i to je to. Idemo po dvije pobjede.
Hmmm,meni nije nikako jasno zašto se mi tako lako Vede odričemo. I po čemu je Hajrović ispred njega. Iako je to vidim vrlo popularan mantra.phily je napisao/la:
Spahic tanak ? Medunjanin tanak ? Mujdza tanak ?Elegant je napisao/la:Znaci ako izgubimo od Velsa kriv je Safet i samo Safet, ako pobjedimo zasluzni su igraci i samo igraci (ne racunajuci Avidju, Tina)![]()
![]()
Blizi nam se Vels/Belgija a malo je reci da nam je vecina igraca ne spremna, ne igraju, a i ovi sto igraju nemaju neke specjalne partije. Dzeko i Pjanic postizu golve sto je za pohvalu, ostali su tanki.
Možda kad' bi Sušić jednom u svom životu rekao da je pogriješio kod izbora igrača i strategije i formacije ili barem kada bi rekao krivi su svi, pa čak i on, a ne podbacili su moji igrači, možda bi bilo fer i realno reći da su i igrači nekada krivi.Elegant je napisao/la:Znaci ako izgubimo od Velsa kriv je Safet i samo Safet, ako pobjedimo zasluzni su igraci i samo igraci (ne racunajuci Avidju, Tina)![]()
![]()
Blizi nam se Vels/Belgija a malo je reci da nam je vecina igraca ne spremna, ne igraju, a i ovi sto igraju nemaju neke specjalne partije. Dzeko i Pjanic postizu golve sto je za pohvalu, ostali su tanki.
Više puta je nakon Kipra rekao da je kriv.HariTz je napisao/la:Možda kad' bi Sušić jednom u svom životu rekao da je pogriješio kod izbora igrača i strategije i formacije ili barem kada bi rekao krivi su svi, pa čak i on, a ne podbacili su moji igrači, možda bi bilo fer i realno reći da su i igrači nekada krivi.
Yebote, okrenu se soba oko mene.... Kakva bi ovo bila katastrofa, a sto je najgore nije cak ni nerealnaSheyi je napisao/la: Andora 0
Katastrofalno
Cipar - Izrael 1:2
Belgija - Andora 5:0
Wales - BiH 2:0
Bih - Belgija 1:3
Wales - Cipar 4:1
Andora - Izrael 0:4
Wales 9
Belgija 6 (-1)
Izrael 6 (-1)
Cipar 3
BiH 0
Andora 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.