Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Head
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 12:04

Grupa koja drzi fasisticku zastavu na tribini se ne deklarise kao fasisticka grupa?
Grupa koja se pozdravlja kao Hitler nije fasisticka grupa?

slika

slika
1946

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 sep 2014, 12:05

Cuj fasisti iz Tuzle :rol: zasto si toliko sujetan i ogorcen ? Razumijem ja tebe, dobro ne slazes se sa ideologijom, ali zasto pokusavas obojiti crno u bijelo ? To je nemoguce.. grupa je osnivana na desnicarskoj ideologiji (da ne budem precizan do kraja) i taj kontinuitet je neprekidan. Dobro, postoji sansa da je doslo do smjene generacija i da je grupa reformirana ali u to je (pre)tesko povjerovat. I svejedno nicime se ne moze zataskat cinjenica da su vas opet (n/fsBiH) po ko zna koji put pomazili (da ne spominjem igranje europe na racun Slobode).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

RistoPodvoznjak
Kontakt:

Post Postao/la RistoPodvoznjak » 26 sep 2014, 12:09

Trujete forum konstatno . :sick: :sick: :sick: :sick: Svaki pdf su unistili isti ili slicni likovi sa nacionalistickim,vjerskim i slicnim prozivanjima. Ostavite takva misljenja za sebe i takvim stvarima nije niti treba biti mjesto na utakmicama i forumima. Ne odobravam ni huliganstvo, ni nacionalizam , ni fasizam. Prvi korak ka poboljsavanju fudbala u nasoj drzavi je da krenu svi konacno radit na sebi i smanjiti svoja napacena,sovinisticka i slicna razmisljanja. J*bo te , kad krenem citati forum kakvih debilnih stvari procitam i od Bosnjaka, Hrvata i Srba. MANITE SE OVAKVIH RASPRAVKI NA FORUMIMA I NA SPORTSKIM TEMAMA. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
MaJaba

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 26 sep 2014, 12:09

Head je napisao/la:Grupa koja drzi fasisticku zastavu na tribini se ne deklarise kao fasisticka grupa?
Grupa koja se pozdravlja kao Hitler nije fasisticka grupa?

slika

slika
Ma nije to nacisticki pozdrav, momci masu suprotnoj tribini. A ova zastava, to je cista montaza.
Salu na stranu, nije Listica bezveze bila na mjerama u bivsoj drzavi. Toliko.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 sep 2014, 12:12

brazzo je napisao/la:Cuj fasisti iz Tuzle :rol: zasto si toliko sujetan i ogorcen ? Razumijem ja tebe, dobro ne slazes se sa ideologijom, ali zasto pokusavas obojiti crno u bijelo ? To je nemoguce.. grupa je osnivana na desnicarskoj ideologiji (da ne budem precizan do kraja) i taj kontinuitet je neprekidan. Dobro, postoji sansa da je doslo do smjene generacija i da je grupa reformirana ali u to je (pre)tesko povjerovat. I svejedno nicime se ne moze zataskat cinjenica da su vas opet (n/fsBiH) po ko zna koji put pomazili (da ne spominjem igranje europe na racun Slobode).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam uopce, Tuzlu sam naveo kao primjer njegovog gore rezoniranja s obzirom na dogadjanja iz dvorane nedavno sto se takodjer moze interpretirati kako god hoces, ali evo ti to shvatis kao da sam ja vas sve nazvao fasistima. A uopce nisam. I hrpu normalnih i neopterecenih znam iz Tuzle i vise nego dobro se slazemo.
Jel ti vidis sada uopce problem sa ovim gore likom i njemu slicnima? On je tu da baca kosti i da kroji misljenje drugima jer je zadojen mrznjom, listica je fasizam, sarajevo (u ovom primjeru) je kultura i multietnicnost, ukratko sve med i mlijeko, dok je dole tama i povampirene u.stase.
I to se plasira. Baci spin, baci sliku, izgeneraliziraj cijelu jednu sredinu, i on pametan, a svi ludi.
E moj bedace.

Ja ti upravo govorim, po rezoniranju takvih ja bih sada trebao postaviti slike iz Madrida, Barcelone, Rima, Sofije, Skoplja, Splita, Zagreba, drugih svjetskih metropola kako se slikaju na tribini sa podignutom desnicom ili sa kukastim krizem, a ima ih HRPA takvih ekscesa, malo je reci, i sad cemo izgeneralizirati cijelu grupu i cijeli jedan grad na osnovu toga?
Eto to ti je ta razina. Jadno i pateticno. Digni sebe, spusti drugog. Odlika MALIH umova i MALIH dusa, prema tome takvi nisu dostojni replike. To sto si civilizacijski JEDNAKA nula kao i svi stanovnici ovog zalosnog Balkana, o tome necemo.

Lik gore ne shvaca sekunde da za svaku sliku koju on postavi ja cu bez problema postaviti po dvije slike prve ekipe BBB-a, Torce, ili Irriducibili ili sa Santiago Bernabeua, Nou Campa, Olimpica, ma desetina drugih ako treba (ali necu, i usput receno ovo sto radi je navodno protiv pravila foruma s obzirom da sam ja bio baniran vec zato sto sam davao kontra primjere tako s tim slikama pa kao ''ne zanima me, promice se fasizam'' objasnjenje), pa ih opet nitko toliko ne pljuje i ne sikanira jer su svjesni sta znaci eksces pojedinaca, a sta znaci nekakav ''sluzbeni stav grupe'' o kojoj doticni baljezga, pokusavajuci sto vise ocrniti i oblatiti nesto o cemu realno nema pojma.
Zato ga i kuliram, dovoljno mu i odgovarah i tolerirah, nemam potrebe se spustati na njegov nivo.

A to da je grupa zasnovana na nekakvoj desnicarskoj ideologiji, pa 90 i vise posto hrvatskih navijackih skupina su desno nastrojene, ne znam sta je sad nepojmljivo to povezati onda i sa doticnom, znaci sta god kazes za jedne rekao si ama bas za SVE druge, ali pricati o nekakvom nacizmu, fasizmu i sta vec, to je vec smijesno.

Za NFSBiH me prosto zaboli, zasto nisu kaznili, ne znam, sta meni to osobno znaci, jesam ja kriv tome? Sloboda nek prvo sebi uvjete osigura, pa tek onda nekakve europske ambicije, nitko vama tu kriv nije osim vas samih, nemoj(te) svega ti kuknjavu prenijeti jos i na ovu temu.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 26 sep 2014, 12:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 12:19

Svaka grupa koja dize fasisticke zastava je zagvornik fasizma. Sutra da HZ digne slicnu zastavu ja cu ih nazvati fasistima.
1946

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 sep 2014, 12:22

Eto imas srecu onda da niste u elitnom drustvu najvecih europskih metropola i da ste bolji redom od glavnih gradova Italije, Spanjolske i brojnih drugih koji su pali u mracnu zamku postavsi nacistima/fasistima. Jel ti dosta to za ego da prestanes sa tom glupom pricom vise i drzis se teme?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 12:24

BurningLegion je napisao/la:Eto imas srecu onda da niste u elitnom drustvu najvecih svjetskih metropola i da ste bolji redom od glavnih gradova Italije, Spanjolske i brojnih drugih. Jel ti dosta to za ego da prestanes sa tom glupom pricom vise i drzis se teme?
Tema je premijer liga, pitao sam kako je moguce da zapalis baklju i ne dobijes kaznu a svi ostali dobiju.
Onda je pocela diskusija o Skriparima, pricali smo argumentovano, postavili fotografije koje prikazuju njihovu ideologiju. Ako sam sta slagao nek me banuju, mozda su slike PS, ne znam. :urnebes:

I da, isamaran si u diskusiji. :cool:
1946

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 sep 2014, 12:24

E ako ste normalni obojica...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 12:28

storm_raider je napisao/la:E ako ste normalni obojica...
Zbog cega, jesam ja to sta slag'o?
Zanimalo me kako da se neko kazni za baklje a neko ne, kakav je to kriterij po kojem se jedni kaznjavaju a drugi ne.
Druga stvar, frajer hoce da me ubijedi da je normalno da drze fasisticke zastave ako BBB, Torcida i neke druge navijacke grupe po Evropi drze iste na tribini. Sve su to ista govvna, fasisti.

Nikog nisam uvrijedio, ne vidim zbog cega bi bio banovan.
1946

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 sep 2014, 12:30

Od takvih vazda bio. :rol: :lol: Nisi ti taj mentalni kapacitet, ne boj se.
Rekoh ti ja vec po tvom vlastitom rezoniranju sta onda vi ispadate i takvi, samo sto si prelicemjeran da to svoje pristrano i zadojeno razmisljanje primijenis i na drugoga, odnosno na sebe. Tako da bolje da pljujes po drugima i da generaliziras stvari o kojima nemas pojma, to ti na forumu ide bez problema.

A sad te vise stvarno dosta, raspravljaj sam sa sobom u svom imaginarnom svijetu.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 26 sep 2014, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 26 sep 2014, 12:30

Head je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Ko su ti sa fašističkim imenom ? I ja bi ih zabranio ako postoje takvi .
Jedan od fasistickih pokreta se nazivao tako jer su se krili po skripama.
Ahahahahaha
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 sep 2014, 12:31

kao prvo ova priča je dosadna više i uvijek u isto vrijeme se stane pisati gluposti...
kao drugo, što se tiče baklji ne znam je li ima veze to da li su bacane u teren i je li utakmica prekidana ili ne..
budući da kod bakljade škripara za rođendan baklje nisu ubacivane na teren niti je susret prekidan možda zbog toga nema ni kazne..

kao treče, ako head misli da smo fašisti, vampiri, ustaše šta li već neka misli, koga boli **** šta on misli, ima pravo pisat šta oće, mene to apsolutno ne vrijeđa niti me dira..budući da znam masu drugi sarajlija koji redovno ovuda budu, prolaze, druže se i poslovno i privatno i koji su sasvim normalni i maltene oduševljeni s onim što vide ovdje..

uvijek ima zadojenaca i svugdje je tako..svugdje ima mafije, krkana, levata, idiota, kretena itd, pa generaliziranje jedne sredine naspram nekolicine jest neznanje, zadojenost itd pa na kraju krajeva i neka zavist ili ljubomora budući da si ispred u mnogim stvarima..

uživajte malo u ovom rivalstvu, ovo jadu i čemeru od lige ali kakvom takvom jer je naš i nadajmo se svi skupa napretku u ovoj napaćenoj zemlji, a ovakve rasprave kao iznad nam ništa dobrog donijet neće..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 sep 2014, 12:46

Head je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:E ako ste normalni obojica...
Zbog cega, jesam ja to sta slag'o?
Zanimalo me kako da se neko kazni za baklje a neko ne, kakav je to kriterij po kojem se jedni kaznjavaju a drugi ne.
Druga stvar, frajer hoce da me ubijedi da je normalno da drze fasisticke zastave ako BBB, Torcida i neke druge navijacke grupe po Evropi drze iste na tribini. Sve su to ista govvna, fasisti.

Nikog nisam uvrijedio, ne vidim zbog cega bi bio banovan.
Pa ti prvi znas da toga ima kod nas prvih koliko hoces. Dobro, to su sada vecinom pojedinci s kojima se mnogo ljudi i ne slaze, ali nije to bas tako bilo prije nekih 10-tak godina, sto je hajde i razumljivo je u neku ruku, tesko da ovdje u Sarajevu ima porodica da nekoga bliskog nisu izgubili u ratu. Mi manijaci smo vec kaznjavani par puta i hvala Bogu vise se nije ponovilo. Pa ti si prvi pisao protiv Srbije kao zemlje na temi kosarkaskog prvenstva u Spaniji, a mnogo manje o kosarci.
Listica, Siroki Brijeg je manja sredina i u zadnje vrijeme sam par puta isao tamo, ni na kakve probleme nisam naisao. Cak mi je i prijatelj nedavno uzeo auto iz Sirokog Brijega, bolje nego bilo gdje ovdje sto bi nasao za te pare.
I ovi idioti na tribinama su vjerujem pojedinci, a ne citava grupa. Pa i sam klub se ogradio od toga. Neka ovo gostovanje prodje bez problema, da se nikome nikada vise ne ponovo ono sto je bilo u Sirokom, a s tim ce se sloziti vjerujem i ovi normalni navijaci ovdje na forumu.
Hajmo spustiti malo loptu na zemlju ljudi, debila ima svugdje i dok je ljudi bice i fasista. Pa demokratska Europa je preplavljena time, a drzi se da su mnogo razvijeniji i civilizovaniji od nas.
Sto se tice samih baklju, ne znam da li su bile ubacivane na teren, ali vjerovatno da ce NSBIH to kazniti. Nije im niko ostao duzan.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2014, 12:49

Opet će se ključati ova tema, :lol:

Taktički mudar potez Sarajeva za otkaz trenera.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 sep 2014, 14:04

:kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 sep 2014, 14:38

Ovaj @Head ko neka moralna vertikala foruma, a on je sam pisao postove u kojima se s.ere na citav narod. Daj molim te.. :puke:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 14:49

Lillard je napisao/la:Ovaj @Head ko neka moralna vertikala foruma, a on je sam pisao postove u kojima se s.ere na citav narod. Daj molim te.. :puke:
Nisam vertikala. Ja otvoreno kazem da sam covjek koji voli samo BiH i ljude koji tu zemlju dozivljavaju kao svoju, ostali me ne zanimaju i boli me qurac za njima.
Izraziti patriota.

Sad ako je na forumu kaznjivo sto ja ne volim drzavu Srbiju, Hrvatsku ili Madagaskar onda nek me banuju.

Moje argumente ne moze niko oboriti jer nisam nista slag'o.
Skupina koja istice fasisticke zastave i koristi fasisticki pozdrave je okrenuta toj ideologiji.
1946

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 26 sep 2014, 14:55

Head je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Ovaj @Head ko neka moralna vertikala foruma, a on je sam pisao postove u kojima se s.ere na citav narod. Daj molim te.. :puke:
Nisam vertikala. Ja otvoreno kazem da sam covjek koji voli samo BiH i ljude koji tu zemlju dozivljavaju kao svoju, ostali me ne zanimaju i boli me qurac za njima.
Izraziti patriota.

Sad ako je na forumu kaznjivo sto ja ne volim drzavu Srbiju, Hrvatsku ili Madagaskar onda nek me banuju.

Moje argumente ne moze niko oboriti jer nisam nista slag'o.
Skupina koja istice fasisticke zastave i koristi fasisticki pozdrave je okrenuta toj ideologiji.
A kako se zove skupina koja diskriminira po mjestu stanovanja ( zadnji trans na Kosevu ) i vjerskoj osnovi ( poruka želji ,bolje 5 uz alaha nego 1.uz pomoć vlaha ) ?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2014, 15:09

Prvo, istocno Sarajevo je za Sarajevo selo, ne vidim sta je lose napisano, parola na mjestu, moje misljenje.
A to drugo, poruka nije bila na navijackoj tribini nego na istocnoj koja nije navijacka tribina tako da HZ nema veze sa tim.
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []