Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ovim rusima ili treba naredit da igraju na umjetnoj travi ili im zabranit igranje u Evropi. Stvarno sramota na kakvom se terenu igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vecina stadiona im i jeste na umetnoj travi,al ievo ova nije,a kako ce i biti uredu stadion od novembra zemlje videli nisu samo sneg,+ temperatura -10C i kad se sve to spoji to nemoze izaci na dobro.Cartman je napisao/la:Ovim rusima ili treba naredit da igraju na umjetnoj travi ili im zabranit igranje u Evropi. Stvarno sramota na kakvom se terenu igra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pred kraj utakmice igrač Kazana je Džeki razbio arkadu, čini se namjerno, dok je bio na travnjaku!!!!
Ebeni ovi Rusi,a teren him je katastrofa,treba zabranit igranje na onakvom terenu!!!!
Ebeni ovi Rusi,a teren him je katastrofa,treba zabranit igranje na onakvom terenu!!!!
Slazem se! Ono je sramota gdje sve Uefa dozvoljava da se igraju utakmice,pa Famos iz Hrasnice ima bolji teren od Rubina,katastrofa!.. inace Dzeko i Miske su u onakvim uslovima odigrali dosta dobro..za obojicu je bolje da sto prije bjeze iz Wolfsburga..Cartman je napisao/la:Ovim rusima ili treba naredit da igraju na umjetnoj travi ili im zabranit igranje u Evropi. Stvarno sramota na kakvom se terenu igra.
Sto da bjeze iz Wolfsburga, zbog terena na Rubin Kazanovom stadionu?k_c je napisao/la:Slazem se! Ono je sramota gdje sve Uefa dozvoljava da se igraju utakmice,pa Famos iz Hrasnice ima bolji teren od Rubina,katastrofa!.. inace Dzeko i Miske su u onakvim uslovima odigrali dosta dobro..za obojicu je bolje da sto prije bjeze iz Wolfsburga..Cartman je napisao/la:Ovim rusima ili treba naredit da igraju na umjetnoj travi ili im zabranit igranje u Evropi. Stvarno sramota na kakvom se terenu igra.
Pa nece sve gostujuce utakmice igrati na tom stadionu.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Zna li neko skim se sastaje Wolfsburg ako prodju Rubina? Mozda Atletiko Madrid ako prodju dalje ili?
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Pa sinoć onaj mozak na OBN.u reče uzvrati su u idući četvrtak a izvlačenje parova za četvrt finale u petak. Znači da će izgleda biti izvlačenje a ne ukrštanje parova.k_c je napisao/la:Zna li neko skim se sastaje Wolfsburg ako prodju Rubina? Mozda Atletiko Madrid ako prodju dalje ili?
Džeko je čudesno izlomio dvojicu, kad su mu arkadu razbili, i čini mi se da je u toj sjajnoj solo akciji izborio čist penal. Samo što se režiser nije odlučio da to ponovi više od jednog puta. Dva sjajna driblinga i klasični udarac po nozi s leđa. Dole kad je pao, dobio je taj udarac u arkadu. Kakogod, partija na njegovom(najvišem) nivou.
P.S. Strašno primanje na prsa s par igrača na leđima kod asistencije.
P.S. Strašno primanje na prsa s par igrača na leđima kod asistencije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dzeko je gigant...po stoti put to pisem.........vec sad jedan od tri napadaca u SVIJETU........a tek za 3-4 godine..........samo kako taj covjek vuce igru cijele ekipe..........nevjerovatno..........sa njim i Pjanicem imamo se cemu nadati u buducnosti, da sad ne nabrajam ostale Zmajeve...............stvarno sam ponosan i radostan zbog ove dvojice momaka............
''U pravu'' za je sve je kriv Ahme Kazana stadion.................................................................RiNo je napisao/la:Sto da bjeze iz Wolfsburga, zbog terena na Rubin Kazanovom stadionu?k_c je napisao/la:Slazem se! Ono je sramota gdje sve Uefa dozvoljava da se igraju utakmice,pa Famos iz Hrasnice ima bolji teren od Rubina,katastrofa!.. inace Dzeko i Miske su u onakvim uslovima odigrali dosta dobro..za obojicu je bolje da sto prije bjeze iz Wolfsburga..Cartman je napisao/la:Ovim rusima ili treba naredit da igraju na umjetnoj travi ili im zabranit igranje u Evropi. Stvarno sramota na kakvom se terenu igra.
Pa nece sve gostujuce utakmice igrati na tom stadionu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
I kad ne zabije gol, i kad to nisu spektakularne predstave, on toliko toga napravi da je to nevjerovatno. Frajer je tenk, ne mogu ga trojica čuvati, krši odbrane redom. Što reče hare, i Barca i Inter su se patili s ovim Kazanom a mislim da je u 2. poluvremenu Wolfsburg, zahvaljujući upravo Džeki i Misketu, bio dominantan i da je bio bolji teren bilo bi tu još par komada.
Edin, Miske, Pjana, Vedo, Salihaga, Spaha - to je okosnica naše reprezentacije i to kakva okosnica.
Edin, Miske, Pjana, Vedo, Salihaga, Spaha - to je okosnica naše reprezentacije i to kakva okosnica.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- bosanac723
- Kontakt:
Dzeko je sinoc fenomenalno odigrao, moglo se od prve minute primjetiti da je taktika Rubina bila da sto vise igraca cuvaju Dzeka i da mu nedaju disat. Drago mi je sto odlicno igra i stalno dokazuje da je jedan od najbolji fudbalera na svijetu.
Samo jedno pitanje, ako mi moze ko odgovorit. Sto ljudi kad pisu na ovom forumu koriste (...............) naprimjer; Dzeko super igra..............bas mi je drago sto je tako fantasticno odigrao...............Wolfsburg ima sjajnu sansu za titulu..........
to nemogu da skontam nikako, jer gdje sam ja odrastao koristenje (.........) je kad lazes/krijes istinu, il' neces da kazes sta kompletno mislis.
Samo jedno pitanje, ako mi moze ko odgovorit. Sto ljudi kad pisu na ovom forumu koriste (...............) naprimjer; Dzeko super igra..............bas mi je drago sto je tako fantasticno odigrao...............Wolfsburg ima sjajnu sansu za titulu..........
to nemogu da skontam nikako, jer gdje sam ja odrastao koristenje (.........) je kad lazes/krijes istinu, il' neces da kazes sta kompletno mislis.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
U tim slucajevima ide '' ''a ne .........bosanac723 je napisao/la:Dzeko je sinoc fenomenalno odigrao, moglo se od prve minute primjetiti da je taktika Rubina bila da sto vise igraca cuvaju Dzeka i da mu nedaju disat. Drago mi je sto odlicno igra i stalno dokazuje da je jedan od najbolji fudbalera na svijetu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
u tvom slucaju je bilo ,, ,, a ne " "harishp je napisao/la:U tim slucajevima ide '' ''a ne .........
100% sportski i krajnje opušten potpis
- bosanac723
- Kontakt:
Doveli ste me u slucaj "tele u sarena vrata" jer vas nista ne kontam. il' vi mene nekontate?RiNo je napisao/la:u tvom slucaju je bilo ,, ,, a ne " "harishp je napisao/la:U tim slucajevima ide '' ''a ne .........
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
gdje si ti majke ti odrastao?........ja npr cisto sa ovim pravim pauzu................il ti mislis da nesto krijem?bosanac723 je napisao/la:Dzeko je sinoc fenomenalno odigrao, moglo se od prve minute primjetiti da je taktika Rubina bila da sto vise igraca cuvaju Dzeka i da mu nedaju disat. Drago mi je sto odlicno igra i stalno dokazuje da je jedan od najbolji fudbalera na svijetu.
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
- bosanac723
- Kontakt:
Primjetio sam da ti ljude napadas iz prve. Ja nikad nisam rekao da ti lazes, niti da sta krijes, nego jednostavno me interesuje sto se (........) koristi. jedna tacka je dovoljna da dokazes da pravis pauzu. Nikad nisam rekao da netrebas to koristit, nego jednostavno pitam sto se to koristi? Kontas?PIRKE33 je napisao/la:gdje si ti majke ti odrastao?........ja npr cisto sa ovim pravim pauzu................il ti mislis da nesto krijem?bosanac723 je napisao/la:Dzeko je sinoc fenomenalno odigrao, moglo se od prve minute primjetiti da je taktika Rubina bila da sto vise igraca cuvaju Dzeka i da mu nedaju disat. Drago mi je sto odlicno igra i stalno dokazuje da je jedan od najbolji fudbalera na svijetu.
eto sad si me malo unezgodio sa koment. da napadam ljude....ja to samo tako zvucim mozda...mada nema zvuka......nije mi takva namjera.......ne lazem majke mibosanac723 je napisao/la:Primjetio sam da ti ljude napadas iz prve. Ja nikad nisam rekao da ti lazes, niti da sta krijes, nego jednostavno me interesuje sto se (........) koristi. jedna tacka je dovoljna da dokazes da pravis pauzu. Nikad nisam rekao da netrebas to koristit, nego jednostavno pitam sto se to koristi? Kontas?PIRKE33 je napisao/la:gdje si ti majke ti odrastao?........ja npr cisto sa ovim pravim pauzu................il ti mislis da nesto krijem?bosanac723 je napisao/la:Dzeko je sinoc fenomenalno odigrao, moglo se od prve minute primjetiti da je taktika Rubina bila da sto vise igraca cuvaju Dzeka i da mu nedaju disat. Drago mi je sto odlicno igra i stalno dokazuje da je jedan od najbolji fudbalera na svijetu.
Gore ili ti dole isto moj Muradife.RiNo je napisao/la:u tvom slucaju je bilo ,, ,, a ne " "harishp je napisao/la:U tim slucajevima ide '' ''a ne .........
Kvacice su dvije i podjednake,a sad sto to tebi dioptriju okulara ko fol malo zamagli.Necemo u detalje....................................................................
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Silvester071 i 26 gostiju.