FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ne kvari temu sa ovim slikama 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde da vas zamolim da vise ne obracate paznju na ove strance sto dolaze ovdje i pisu...libo me sta oni misle o nama i nasem klubu i dali cemo mi ispast ili oni osvojiti titulu libo me racku.Vi se raspravljate zbog onakvog fudbala kojeg skoro i nema.Lopovlukk na sve strane i opet mi se nadjemo pametni i nesto po ovim forumima se nadjemo raspravljat i traziti pravdu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
samo rajvosa
- Kontakt:
koji smo gigantiRe: FK Sloboda Tuzla
divi Sumana i Pereza kako potpisuju,eno Ronalda i Benzeme.Probisvjet je napisao/la:To niste vi to je Šipad!nikmak je napisao/la:Ako si navijač Reala, trebao bi da znaš da je Real gostovao jednom u Sarajevu, Rezultat je na kraju glasio 2-2. Naravno, radilo se o prijateljskoj utakmici 2 gigantaProbisvjet je napisao/la: Ja sam navijac Real Madrid nemoj da ti ja nabrojim ko je dolazio kod nas!![]()
Evo i slikice sa te utakmice.
Pojedite se dušmani, nikad nećete imati ovakvu istorijuFK Šipad!
![]()
Joj fakat je tesko gledati ove slike! 
upravu si.cena je napisao/la:Joj fakat je tesko gledati ove slike!
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Neko sa Realom i Man barem imas sta da procitas o svom timu,dok oni citaju kako su igrali sa NKCevljanovici iz donjeg Grahova!A Hary i sad smo titulu osvojili i dosli do 3 pretkola LP tako da mozemo i sadasnjost da gledamo a vi sta mozete da gledate,pa Leotar je po tome institucija za vas hahahaha
samo rajvosa je napisao/la:Neko sa Realom i Man barem imas sta da procitas o svom timu,dok oni citaju kako su igrali sa NKCevljanovici iz donjeg Grahova!A Hary i sad smo titulu osvojili i dosli do 3 pretkola LP tako da mozemo i sadasnjost da gledamo a vi sta mozete da gledate,pa Leotar je po tome institucija za vas hahahaha
Pa svake godine je istorija, a ove redom Spartak Trnava,Helsinborg,Cluj se provukao!
-
samo rajvosa
- Kontakt:
haha svake godine prolazimo zar nije dosta,vi nemate ni uspomene hahaharry_90 je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Neko sa Realom i Man barem imas sta da procitas o svom timu,dok oni citaju kako su igrali sa NKCevljanovici iz donjeg Grahova!A Hary i sad smo titulu osvojili i dosli do 3 pretkola LP tako da mozemo i sadasnjost da gledamo a vi sta mozete da gledate,pa Leotar je po tome institucija za vas hahahaha![]()
![]()
sad necete ni prvo kolo proci
![]()
![]()
USPOMENE USPOMENE SAD SU VISE DIO MENE
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Koliko ste mali tim nemozete ni da se zezate na nas racun ahha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovdje ili su sve balavci ili niko nije normalan. ja oko cega se vi raspravljate
... ima li neko ozbiljan ovdje?
Pa jeli vama neko rekao da smo mi veci klub od vas?... ja ovdje nisam vidio ni jedan post da se neko tako izrazio.Vi st epoceli svoju neku visinu ovdje ispisivati, a vjeruj mi da moj klub je jedna od rijetkih gdje niko, ali bas niko nije dosao i rekao da uzima bodove.Mi smo osvajali titule za druge, a za uzvrat smo i dobili reflektore
.mI sto nismo bili prvaci to su vise politicke stvari.Pa covjek se sam povrijedio na utakici Sloboda Partizan i to od rahmetli Hatunicevu glavu i radi takvog rezimaa sloboda morala Hatunica dati partizanu dozivotno
.To ti je dokaz da nama nisu ni dali da budemo prvaci i ako smo jendom bili prvi nakon prvog dijela sezone.
Nego ja sam rekao da bi trebalo zanemariti ove sto pisu ignore samo eto im bodovi zasluzili su ih
,a ja se nadam da ce Borac ili Zeljo nakraju prestavljati nasu BiH u ligi prvaka
Pa jeli vama neko rekao da smo mi veci klub od vas?... ja ovdje nisam vidio ni jedan post da se neko tako izrazio.Vi st epoceli svoju neku visinu ovdje ispisivati, a vjeruj mi da moj klub je jedna od rijetkih gdje niko, ali bas niko nije dosao i rekao da uzima bodove.Mi smo osvajali titule za druge, a za uzvrat smo i dobili reflektore
Nego ja sam rekao da bi trebalo zanemariti ove sto pisu ignore samo eto im bodovi zasluzili su ih
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Liga sampijona idemo redom; Marsalox,Genk,Dinamo.Kijev pa Bazel.Haj iskreno od kojih ste klubova skupljali slicice hehe!
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Ma samo pljujte po nasim uspjesima to samo i mozete!
ja od Basela i to 6 komadacena je napisao/la:Liga sampijona idemo redom; Marsalox,Genk,Dinamo.Kijev pa Bazel.Haj iskreno od kojih ste klubova skupljali slicice hehe!
1921-2011
- SaltCityAttack
- Kontakt:
haj razguli sad sa ove teme idi u skolu ostavi se forumacena je napisao/la:Liga sampijona idemo redom; Marsalox,Genk,Dinamo.Kijev pa Bazel.Haj iskreno od kojih ste klubova skupljali slicice hehe!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Vi ste punionica Liteksa!Esii TM87 je napisao/la:ja od Basela i to 6 komadacena je napisao/la:Liga sampijona idemo redom; Marsalox,Genk,Dinamo.Kijev pa Bazel.Haj iskreno od kojih ste klubova skupljali slicice hehe!![]()
![]()
jak je Marsalox Laktasi bi ga sredili,Genk na guzove,ljudi vas ubili na obje tekme,prvu bunker iz kontre uspjeli dati gol,na Kosevu vas ljudi pojeli,Bazel 6 komada.psstcena je napisao/la:Liga sampijona idemo redom; Marsalox,Genk,Dinamo.Kijev pa Bazel.Haj iskreno od kojih ste klubova skupljali slicice hehe!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mi makar znamo da smo najbolji fudbalski klub u Tuzli.
U slucaju FK Sarajeva, vi ste drugi u Sarajevu poslije Želje! Ipak je Željo daleko ispred vas! To je klub kojeg postujem odmah poslije FK Slobode! Sve sto su osvojili su zasluzili na zelenom terenu! FK Šipad ima ipak iza sebe politiku i ljudi iz stranke koji pripaze na njih!
U slucaju FK Sarajeva, vi ste drugi u Sarajevu poslije Želje! Ipak je Željo daleko ispred vas! To je klub kojeg postujem odmah poslije FK Slobode! Sve sto su osvojili su zasluzili na zelenom terenu! FK Šipad ima ipak iza sebe politiku i ljudi iz stranke koji pripaze na njih!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Potpisujem !!! i meni je Zeljo drazi klub od Sarajevo,i najvise bi volio da osvoje titulu i da izadju u Europu,i da odu u grupnu fazu europske lige.Probisvjet je napisao/la:Mi makar znamo da smo najbolji fudbalski klub u Tuzli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.