Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

HariTz
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la HariTz » 26 sep 2014, 16:14

Virtu4l je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Možda kad' bi Sušić jednom u svom životu rekao da je pogriješio kod izbora igrača i strategije i formacije ili barem kada bi rekao krivi su svi, pa čak i on, a ne podbacili su moji igrači, možda bi bilo fer i realno reći da su i igrači nekada krivi.
Više puta je nakon Kipra rekao da je kriv.
Ja sam pročitao njegovu izjavu da su igrači podbacili, nisam nigdje našao da je sebe pomenuo u tom kontekstu. Možda prije i nakon sjednice je to rekao.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 sep 2014, 17:09

Ne zaboravite da mi poludimo kad se najmanje nadas.Nek Spaha i Dzeko sastave spisak i uzimamo obadvije tekme.Kakav Hajrovic Ibisevic je za njega doktor nauka.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 26 sep 2014, 18:12

Kada je Ibisevic u pitanju čovjek ne može biti pametan. Mislim da je bolja formacija sa jednim napadačem i onda tu ide Edin,a opet sa druge strane
Ibisevic je toliko toga dao ovoj reprezentaciji da je jako nepravedno staviti ga na klupu.Mozda početi sa Edinom pa kasnije ubaciti Vedu umjesto njega naravno ako rezultat bude dobar.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 sep 2014, 19:06

Dzeko nikad nece biti ni na klupi niti ce bit izveden. Ovo prvo je ok, ali brate nekad ga treba izvest. Jer on je tip igraca koji nekad ima bas grozan dan i nista mu ne ide, tada od njega nema nikakve koristi. Nesto kao Rooney.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 sep 2014, 19:33

Cartman je napisao/la:Dzeko nikad nece biti ni na klupi niti ce bit izveden. Ovo prvo je ok, ali brate nekad ga treba izvest. Jer on je tip igraca koji nekad ima bas grozan dan i nista mu ne ide, tada od njega nema nikakve koristi. Nesto kao Rooney.
A koga ubaciti, nije bas da imamo puno alternativa. Ne bih ja njega vadio bez razloga, on uvijek moze zabiti. I kad ga nista ne ide, jedan centarsut, glava, i gol.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 19:34

Zna se ko je kriv sto nemamo alternativa

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 26 sep 2014, 19:36

Imamo mi alternative, samo nisu pozvani. Imamo mi tog 3. napadača koji bi bio alternativa Vedi i Džeksonu.
Ali koji će nam qrac 2. napadač, kad' ih imamo u ekipi 4 po našem selektoru :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 sep 2014, 19:40

Imamo napadaca ali ne valjaju. Ko je to blizu Dzeki po kvaliteti? Jedino Vedo moze u istu recenicu ali ni njega bas ne ide u zadnje vrijeme.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 19:43

Nije niko blizu Dzeki,ali ima igraca,odnosno bilo je,posto ih je ova ubleha odavno otjerala od repke koji su mogli uci kada je rezultat nepovoljan,a ne da nas selektor izvrsi 2 izmjene protiv Kipra i kaze da nije imao koga uvest

A zaboravio sam,Visca i Hajrovic su napadaci :rol: :rol:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 26 sep 2014, 19:43

calcio je napisao/la:Imamo napadaca ali ne valjaju. Ko je to blizu Dzeki po kvaliteti? Jedino Vedo moze u istu recenicu ali ni njega bas ne ide u zadnje vrijeme.
Čuj ne valjaju :lol:
Kako znaš da ne valjaju? jesu li to dobili priliku se nisu dokazali? Nije niko blizu Džeki ali možda će biti. Ne treba nam trenutno Džekina kvaliteta ( upitno je hocemo li je ikada imati ) treba nam neko novo ime, sa klupe da ulazi, da unese nešto novo u igru, sa nekim svojim kvalitetama. Hajrović i Višća nisu napadači. Nekoć je to bio i Ibričić.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 sep 2014, 19:52

HariTz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Imamo napadaca ali ne valjaju. Ko je to blizu Dzeki po kvaliteti? Jedino Vedo moze u istu recenicu ali ni njega bas ne ide u zadnje vrijeme.
Čuj ne valjaju :lol:
Kako znaš da ne valjaju? jesu li to dobili priliku se nisu dokazali? Nije niko blizu Džeki ali možda će biti. Ne treba nam trenutno Džekina kvaliteta ( upitno je hocemo li je ikada imati ) treba nam neko novo ime, sa klupe da ulazi, da unese nešto novo u igru, sa nekim svojim kvalitetama. Hajrović i Višća nisu napadači. Nekoć je to bio i Ibričić.
Svakog vikenda imaju priliku da se dokazu. Ponekad im uspije ali nama ne treba neko ko je ponekad dobar nego nam treba neko ko ima kvalitet i moze ga pokazati u kontinuitetu. Ako ce vec taj neki treci napadac mjenjati Dzeku onda se ne smijemo zadovoljiti sa mediokritetom. Inace gubimo dosta na kvaliteti.
mirzatele je napisao/la: A zaboravio sam,Visca i Hajrovic su napadaci :rol: :rol:
Pa jesu, ofanzivni krilni igraci ili krilni napadaci. Nisu samo centarfori napadaci.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 26 sep 2014, 20:00

Ne trebaju njemu novi napadači,bitno je gomilati vezni red.Njegova logika je da i Hajrovic, Medunjanin,Pjanic mogu zabiti go,i nije da ne mogu ali brate mili to nije njihov posao,nama treba jos najmanje jedan klasični napadac, neka ga na klupi, ubacuj ga zadnjih 20 minuta samo ga dovedi.Dugorocno gledajući napad je naša najkritičnija tačka jer i Edin i Vedad ulaze u godine
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 20:00

ma ja,napadaci,sad ti kazem :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2014, 20:04

Čuj ovog teletabisa, nisu napadači, a kad je nabrajao Džekinu konkurenciju nabrojao je minimalno pet krilnih napadača :rol:
mirzatele je napisao/la:Sturridge,Sterling,Lambert,Baloteli
Welbeck,Sanchez,Giroud,Walcott
RvP,Falcao,Rooney
Cavani,Ibrahimovic,Lavezzi
Messi,Suarez,Pedro,Neymar
Drogba,Costa,Remy
Ovo su igrači koji su konkurencija na Džekinoj poziciji klasičnog špica :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 sep 2014, 20:06

Mi govorimo o nekom ko bi mogao eventualno zamjeniti Dzeku. Znaci treba nam jako kvalitetan napadac, Dzeko je postavio ljestvicu jako visoko. Nema logike mjenjati Edina i ubaciti nekog ko je dosta slabiji od njega, sta si sa tim dobio? :facepalm:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 sep 2014, 20:08

Sto se tice pozicije napadaca tu se ne moze puno prigovoriti Papetu. Odbijao je Mahmutovica zvati kad je igrao u zivotnoj formi da bude 3. napadac, i to je ja mislim bila greska, ali posto se i on povrijedi, Djuric jos se bori za mjesto u Cesseni, i pored njih dvojice nemamo klasicnih centrafora, moramo jos cekati.

Sto se tice mjenjanja Edina, to je suludo. Nas najbolji igrac mora igrati 90 minuta. Da imamo 2-3 napadaca kao sto su i on, mozemo sebi taj luksuz dozvoliti.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 sep 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 20:09

zar si ti ziv od samara Emira velicanstvenog,Pjanica i tvog idola selektora ?
Stvarno su slicni kvaliteti Sterlinga,Rooneya i tu nabrojanih sa kvalitetom Edina Visce :rol:
Daj mi jednog igraca osim eto Walcota mada je i on jedno vrijeme igrao klasicnog spica,Lavecija i Sterlinga,koji ne moze i nije igrao klasicnog spica,a Hajrovic i Visca to ni na treningu ne mogu,trolcicu nas

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 20:13

i nisam nabrajao Dzekinu konkurenciju,nego napade velikih klubova kad je jedan trol poput tebe izjavio da City ima najjaci napad u Evropi,a tu ste onda ubrojali Aguera pa sam ja stavio igrace koji igraju na istim pozicijama kao Aguero,ali opet vecina je klasicnih spiceva..Ajde sad jedan post od 2-3 rijeci i par smajlija znas da mi u argumentovanoj raspravi ne mozes nista,i opet me vrijedjaj sa "teletabisu" :clap: uzoran forumas,ajmo do 30k ispuni zivotni san

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2014, 20:17

Divi ga što se uzbudio :beba:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 20:17

Ajde sad jedan post od 2-3 rijeci i par smajlija znas da mi u argumentovanoj raspravi ne mozes nista
nadmasio si sva ocekivanja: 5 rijeci,dobar,dobar,dobar :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.